Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromne pory i wielkie czarne zaskórniki-zwłaszcza na nosie-co robić?

Polecane posty

Gość gość

n a zabiegi u dermatologa mnie nie stac -czy s a jakies domowe sposoby na zmniejszenie , likwidacje tego swinstwa?

Gość gość
zwlaszcza moj nos wyglada jak podziurkowany-wiem ze wielkosc porów i lojotok sa w duzym stopniu uwarunkowane genetycznie-ale czy to cholerstwo mozna zmniejszyc

Gość gość
wielkosci porow to chyba raczej nie, ale mozesz pozbyc sie zaskornikow - > antybiotyk + odpowiednie oczyszczanie i zluszczanie twarzy

Gość martaaaaaaaaaa,22
co robić?-wyciskac:P dzieciaku nie masz google???jest mnostwo komsetykow w sklepach(nivel,clean and clean,soraya) ,sa domowe sposoby.... a za dermatologa sie nie placi...(za receptę predzej),placi sie za zabieg u kosmetyczki... Powaznie czarne zaskorniki trzeba wyciskac,ale umiejetnie...i nie za czesto.. 1.glebokie oczyszczenie.(powoduje podrazniene i rozszczerzenie porow ale przynajmniej wyczyszczasz je w srodku) 2-osuszenie. 3.cos na zmniejszenie porow Czytalam ze ten peeleng oczyszczajacy mozna robić szczoeczką.(np.na nosie) wtedy sie gleboko wymiata zaskorniki a nie tylko masuje je:) Tylko to jest troche mocne i potem ci sie 3 godziny wydziela łoj na skorze na nosie:)) ale zaskorniki usuniete w 95% :) A przed wyciskaniem warto zrobić sobie parówkę nad gorącą wodą

Gość gość
widzialam dzis na yt katosu- w ulubiencach miesiaca- jakis krem, swietny na zaskorniki. Zalukaj jaki i kup ;)

Gość gość
ja mam ten sam problem, wiadomo że sposobów jest wiele, ale większosc nic nie daje, albo pogarsza sprawe... np. pogarsza wysuszanie, nic nie daja np. mi- maseczki z glinki... za to pomógł mi sporo taki tonik z kolagenem, chyba kolagen pomaga

Gość gość
up