Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

termin lipiec-jak emocje?;) coraz blizej...

Polecane posty

Gość ciężarna z lipca
Moja matka urodziła uduszone dziecko, właśnie sn. Boję się naturalnego. Naprawdę wolę już cc

DO: TOPKA ZNOWU ZACZYNASZ się mądrować? co się rządzisz? byłaś jedną z kontrowersyjnych osób na tamtym topicu i już wprowadzasz swoje porządki? NIE SPROWOKUJESZ MNIE MIERNOTO!!!!

A czy ta osob ktora tak skrytykowala lilou28 ma jakies pojecie na temat porodu sn?? czy jest juz mama??? jesli Twoj porod przebiegl bez komplikacji to gratuluje le nie musisz krytkowac innych to jest jej decyjza w jaki sposob przyjdzie na swiat jej dziecko moje tez przychodzi na swiat wlasnie przez cc moze jak ktos Tobie zfunduje porod z proznociagiem i kilkunastoma szwami to przestaniesz krytykowac innych

Gość gość
To żadna prowokacja topko to same fakty. Nie mogłaś się odnaleźć w tamtym temacie bo nikt koło ciebie nie skakał i nie tańczył a temat nie kręcił się dookoła twojej osoby.

juz ci powiedzialam miernoto ze sie nie dam sprowokowac

Gość 1lipcowka
Olac tych, co nie maja swojego zycia, tylko chca skrecic afere - kiedys takim ludziom wspolczulam, teraz - mam tumiwisizm, coi Wam radze wykorzystac ;-). Topka, szkoda klawiatury na odpowiadanie ;-)! Qrde, Laski, Was tez tak boli, za przeproszeniem, podwozie? Jakby mnie ktos pokopal. W sensie szyjka i te sprawy. Do giny wybieram sie 12 lub 14, wiec, troche czasu i stekania do siebie jeszcze mam ;-) Cesarke mam planowana dokladnie tydzien przed data z OM, mam nadzieje, ze nic wczesniej nie wyskoczy, data mi sie wybitnie podoba, a poza tym, Dziecie bedzie silniejsze ;-) Nogi mi spuchly masakrycznie, tzn. stopy, dzis to odkrylam. Celem poprawy humory zamowilam sobie swietne trampki do latania z wozeczkiem, dzis przyszly - mierze - a tu takie sliczne stopki-paroweczki ;-). Za to, dzis w koncu troche faktycznie lezalam, od razu lepiej sie czuje. Nawet, na ten ostatni miesiac - odzalowalam, i mam Babeczke, ktora wpada raz w tygodniu ogarnac - kurze, odkurzyc, podlogi, bo troche tych hektarow mamy, wiadomo, przy Dzieciach tez sie dosc brudzi. Zeby ciaze zdrowo donosic i nie rodzic za wczesnie, co sie robi? Poza lezeniem ? ;-) Jakies pomysly? Przy okazji, zycze milego weekendu!

Gość gość
To nie mi odpowiedziałaś topko, jest nas tu więcej mających podobne zdanie o tobie ;). A na twoje "miernoto" mam wyeeebane, bo jak zawsze kiedy brakuje ci argumentów to pojawiają się inwektywy. Ale to świadczy o tobie nie o mnie ;).

Nick Wiek Miasto Ciąża Termin Płeć Imię TOPKA 28 ślaskie 3 21.07. girl ?? Popers 3 22.07 Virada123 ślaskie MamaAntosia 30 Gdansk 2 20.07 córka ?? pokahontas81 Rybnik 2(1por) 28.07 córka Laura Cześć dziewczyny też bywałam w poprzednim wątku ale bardzo rzadko.Co tam u Was ?? Jak samopoczucie??Ja mam termin pod koniec lipca więc jeszcze trochę czasu mi zostało :) Piszcie częściej jak możecie :) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :*

pocahontas ja tez zuwazylam ze przesuwaja sie wpisane dane i nie ma chronologii moze sobie odpuscim choc takie odsumowanie jest fajne do goscia posluchaj to ja mam W******E na twoje wypociny juz ci powiedzialam ze jestes miernota skoro nic innego nie umiesz robic tylko wchodzic tu na forum i kogos nękac, nie masz nic innego w zyciu do roboty? czym ci ublizylam? czym zawinilam ze sie mnie czepiasz? jesli jestes jedna z "milych" lipcowek z tamtego forum a nei masz odwagi sie podpisac swoim prawdziwym nickiem to trudno ja mam to gdzies. dyskutowac moge z kims na poziomie kto ma odwage sie podpisac skoro tak dobrze mnie zna...ty tej odwagi nie masz wiec napisalam ci wyzej to co napisalam. koniec dyskusji. tamten temat tzn lipiec 2013 byl ok, ale skoro nie umialam sie na nim odnalezc to nie i nikt mnie nie bedzie zmuszal, nie mam nic do dziewczyn, byly k ale nie nawiazalam z nimi takich wiezi jak one miedzy soba wiec co sie uczepilas mie pijawko jedna!??? bede chciala to sie zaloguje na ich nowym forum, nie to nie.ja ich ie obrazam one mnie tez nie obrazily wiec nie wiem skad ten atak na mnie dziewczyny przepraszam was ze musicie to czytac ale zawsze znajdzie sie jakas pijawa ktora lubi sie czepiac. wiecej juz tematu nie podejmuje, jesli ktos cos do mnie ma to prosze bardzo, smialo pisac pod swoim nickiem! dobranoc miernoto bez odbioru

a co mi tam, i ja się dopiszę. termin mam na 27.07. mam nadzieję, że urodzę naturalnie, bo cc niesie ze zobą znacznie większe ryzyko powikłań.natura wie, co robi i mam nadzieję, że uda mi się przeżyć to w zgodzie z nią. będzie chłopak - dyskusje dotyczące imienia ciągle toczą się mniędzy mną i mężem - on się odgraża, że i tak on pójdzie rejestrować i dopiero zobaczę ;-) dolegliwości w miarę standardowe: zgaga, częste sikanie, ostatnio obrzęki i bóle w okolicy krocza. ale bobas fika koziołki i chyba mu tam dobrze :-) czkawkę też ostatnio dość często ma - dziwne to dla mnie uczucie. już bym go chciała przytulić! ale niech siedzi tam, ile potrzebuje, żeby był zdrowy.

hej dziewczyny! jakoś ta kafeteria nie działa i nie chce mi publikować postów... a wam działa sprawnie? Co do czkawki to moje dziecie ma tak raz-dwa razy dziennie. Co mnie dziwi, że niekiedy czuję tą czkawkę tak na dole, a niekiedy jakby z boku, więc nie wiem czy to dziecko się czasem jeszcze nie przesuwa...;)

Gość gość
hej dziewczyny ja mam termin na 18 lipca :) i też już przeżywam to moj pierwszy poród, a czy któraś z was bedzie może rodzić w rzeszowie???

Gość gąska ;)
i ja na lipiec mam termin ;) można by powiedzieć, że na tamtym topicu byłam, ale to zdecydowanie za dużo powiedziane :P topka ale Ciebie sąsiadko pamiętam :P jak się czujesz?

Ja nie rodze w Rzeszowie ;) mam termin na siódmy lipca ;-) też już się boję.. ale co ma być to będzie.;)

hej dziewczyny! i jak tam? mi sie dzis zaczyna 37 tc:) Jeszcze tylko 4 tyg do terminu. Od tamtego tyg sprzątam gruntownie mieszkanie, wszystko już prawie pokupowane. A wczoraj byliśmy zwiedzić porodówkę na której mam zamiar rodzić. A jak u was??? Pozdrawiam:D

Gość 1lipcowka
Witam! U mnie - dwa tygodnie do terminu z OM, czyli osiem dni do cc....ma byc (planowo) 01.07. o 0930 ;-). Coz....denerwuje sie... - jak zniesiemy cc - zeby Malutka byla zdrowa - zeby Synek nie byl zazdrosny (o Corke sie nie martwie, Ona sie nie moze siostry doczekac). - zeby nas szybko ze szpitala wypuscili ;-) Goraco mi, puchne, boli mnie cale podwozie :P , w sumie, ile mozna, staram sie lezec... Do lekarza raz na tydzien - spox, bylam w czwartek, Mala wazyla ponad 3 kg, lozysko miedzy II a III stopien - czyli, norma jak na ten tydzien ciazy, przeplywy piekne, spox ;-). Ciesze sie, niepokoje, cala gonitwa mysli... Torbe spakuje we wtorek ;-). Milego nastepnego tygodnia!

1lipcówka: mi też strasznie nogi puchną...fajnie, że masz wizyty tak często, czytałam na necie, że właśnie pod koniec ciąży mają być częstsze, nawet raz w tyg, ale ja mam dalej raz na mies. No ale u mnie nic się nie dzieje, to może dlatego. Ja będę rodzić sn, więc będę czekać nieciepliwie na rozwiązanie,a nie znam dokładnego dnia ani godziny....szczególnie, że osttanio wszystkie koleżanki, które rodzą to czekają jeszcze kilka dni po terminie. Ale ja mam takie dziwne przeczucie, że u mnie to już niedługo, i będzie przed terminem...zobaczymy ;)

Gość 1lipcowka
virada123 - zapomnialam jak moje kostki wygladaja, pieknie zlaly sie w jednosc z lydkami (czy raczej lydami ;-))...ja w kazdej ciazy tyje po ponad 20 kg (woda w organizmie :-( ), potem dosc dlugo dochodze do siebie - ble :-(. Ale...najwazniejsze, ze dochodze...;-). Tak szczerze mowiac, to jajo mozna zniesc tak.....cze-ka-jac...prawda? No nic to, ja mam nadzieje, ze moja Mloda posiedzi sobie grzecznie do tego 01.07 i...i w przyszly poniedzialek sie spotkamy (cc mam na 0930 ;-)). Upaly tez nie pomagaja... Musze sie zaraz "zwlec" i podjechac po badanie gbs, zeby miec w ksiazeczce, w tzw. "kupie" ;-). Milego dnia!

hej! Ja już zrobiłam badanie na GBS teraz czekam na wynik...to w przyszłym tyg już bedziesz z dzieciątkiem:) Zazdroszczę:D Pozdr!