Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamabruna

DZIDZIUSIE Z WRZESNIA 2012- zapraszamy do rozmow o nich!:-)

Polecane posty

Mama Piotrusia- no twoj synek zdecydowanie jest tu najwiekszy!:). Krakowianka- ja tez mam na drugie Magdalena:). D82- no ok ale moze juz starczy tej sprawiedliwosci pogodowej, bo mnie deprecha chwyta:(. Hickary- moj tez najbardziej lubi pomidorowke, ja zreszta tez:).

Gość gość
............

To spokojny topik... Nie jestesmy wredne, nie klocimy sie i przyjmujemy z usmiechem kazdego. Mamy dzieci w podobnym wieku i probujemy sobie pomagac je wychowywac i dobrze sie nimi opiekowac. Mysle, ze jestesmy normalnymi kobietami i matkami. Jesli pomaranczo cos ci u nas nie pasuje, to chyba juz tak zostanie....;).

Widać że komuś się bardzo nudzi albo poprostu komuś brakuje miłości,ludzie zanim coś napiszecie to przemyślcie to dwa razy...Dziewczyny olewajmy takie durne wpisy normalnie żal mi takich ludzi.

Poza tym czego sie spodziewalas na forum macierzynskim? Rozmow filozoficznych? Idz na erotyczne- obejrzysz czlonki prawiczkow lub na uczuciowe to dowiesz sie, ze chlopak nie zadzwonil piaty dzien po pierwszej randce. Tu sie pisze o dzeciach, co k***a w tym dziwnego?

Toś my komuś ciśnienie podniosły!:D 🌼 Dobrze, ze nie maja dostepu do naszej galerii, a tam taaaaaakie swinstwa! ;) Dopiero by temat byl! W sam raz na okladke "Faktu":P 1 Zeby nie zbaczac z tematu... Ile razy Wasze dzieci odbijaja w ciagu doby?? :P

Mamusiabrusia może komuś żal że nam się powodzi że możemy sobie popisać,a oni siedzą w czterech ścianach i nie wiedzą co mają robić.Mamabruna im dobrze napisała:)

ooooo widzę że mamy fanów:D Mamusiabrusia nie wiem czy Fakt to nie za maly kaliber;)

Też zal mi takich ludzi jak pomarańcza, nie maja co robic i są żałośni :) U mnei to był ostatni egzamin. Adas ma dwa zeby na dole ale na górze popucniete i takie białe na wiekszoswci wiec pewnie zaczna hurtowo wychodzic. U na spieknie drugi dzien i idziemy do mojej mamy do ogrodka na kocyk - w biedronce kupilam taki polarowy z góry a z dołu taka ceratka, takze polecam. My tez nie mamy drugiego imienia, ja mam i wszedzie w dokumentach musz pisac i to jest wkurzajace, biorac pod uwage ze mam podwójne nazwisko jeszcze!

Mi tez takich ludzi zal , po co wchodza na temat ktory ich nie dotyczy i nie maja mic sensownego do powiedzenia ... Widzialam wlasnie dzisiaj ten kocyk , bardzo fajny , taki milusi . ;-) u nas tez dzisiaj piekna pogoda , sloneczko mam nadzieje ze nie bedzie padal deszcz :-) Piotrus tez ma takie biale na dzialselkach i sa po puchniete juz od jakiegos czasu ale jakos te zabki nie chca wyjsc :-(

Dzien dobry:) U mnie tez dzis pieknie!:) huuurrra:) Agraffka- o, jak kocyk ma ceratke pod spodem, to rzeczywiscie fajny na trawe:). Gratulujemy zabkow:). 1 Mama Piotrusia- jak dziasla sa spuchniete to juz niedlugo beda zabki, cierpliwosci:).

dzis przypadkiem zobaczylam ze Lili idzie 6 zab !:) tydzien temu miala 3,a tu trzy naraz ida,stad jej marudzeniei gryzienie wszystkiego ;)

Slodka Lilii- to super, bedzie miala czym gryzc. Jak smarowalam mojemu dziasla to i przygryzl palec...i nie chcial puscic...maly lobuz;).

Gość gość
ten kto założył temat c*pusie z września 2012 miał rację - jesteście zdrowo walnięte

dziekujemy za zainteresowanie, jeszcze cos konkretnego masz do powiedzenia szanowny pomaranczowy gosciu? Palce to sa bardzo fajne gryzaki;)

Co za bezczelne puste pomarańcze zajmijcie się sobą a nie krytykowaniem innych,znajdzcie sobie zajęcie bo najwidoczniej nie macie co robić pustaki.

Krakowianka- nie ma sie co goraczkowac:) 1 Gosciu- dziekujemy za komplement🌼 1 Bylismy dzis na pneumokokach, znow pewnie bedzie cyrk, jak to u nas po szczepieniach bywa:P 1 Moj ma Franek na drugie, po pradziadkach, i moim i m. 1 Czy macie parasolki do wozka? Jak to sie sprawdza? Przydatne? I najwazniejsze: czy mozna taka parasolke urwac?? Tzn. Czy Brunolis da rade ja zdemontowac??

Mamusiabrusia ja mam parasolkę do wózka,u nas się sprawdza i nawet jak mała się nią bawi albo pociąga za nią to nie jest w stanie jej wyrwać.:)

Mamusiabrusia- u mnie parasolka sie nie sprawdzila, bo podczas wiatru nia pomiata i maly za nia targa ale fakt- wyrwac nie wyrwal. Teraz mamy dlugi nakladany daszek na spacerowke. Inna sprawa, ze moze do innego modelu wozka parasolka lepiej pasuje, bo u mnie bylo beznadziejnie...

My mamy parasolke i sie sprawdza. Jest przykrecana takze Adas jej nie urwie, a sie bawi czasami potrzasając nią. Bylismy dzisiaj na kocyku cały dzien, super pogoda, gratulacje zabków, moj tez kryzie i wszystko liże! Ufff w koncu chyba zasnął.

Gość gość
I siedzi Citak na kocyku? Bo moja leci zjadac ziemie, trawe, etc :)

ulalala ludzie tematy o nas zakładają, no fiu fiu widać jesteśmy taj zaje...fajne że ludzie wolą interesować się naszym jak że ciekawym życiem niż nudnym swoim haha normalnie żal mi niektórych U nas parsolka się sprawdziła ja ją dostałam w gratisie do wózka ;-)

Witam w piekny poranek. Choc jestem troche niewyspana, bo Adas wczesnie wstał a ja jakos spac nie moglam i zasnelam pozno. Ale kawa i pogoda nastraja mnie optymistycznie. Jakie macie plany na dzisiaj? My jak wczoraj idziemy na kocyk. Trawe rwie i bierze do buzi czasem wiec trzeba uwazac. A jakie plany macie wakacyjne z bobasami? My jedziemy nad nasze morze i w góry :)

Hej:) Piekna pogoda i cale dnie spedzamy poza domem:). W domu zanim latam, bo zachowuje sie jak znikajacy punkt;). Czy ktores dziecko zaczelo najpierw wstawac, bez raczkowania czy wszystkie maluszki tu najpierw raczkowaly?:)