Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerażona i zaniepokojona

Escapelle Czy ktoś jest w stanie udzielić odpowiedzi

Polecane posty

Witam. Z moim chlopakiem uprawialismy peeting. Mianowicie moj chlopak poprzez dotyk doszedł do orgazmu. Oczywiscie czlonka wytarł. Po tym całym zdarzeniu mineło jakies 30 min . Po tym czasie znow zaczelismy sie dotykać. Wszedł we mnie może ze 3 razy ale juz bez orgazmu. Nie spodziewałam sie takiego obrotu sprawy. Bałam się ponownego zajścia w ciąże . Po 46 godzinach zażyłam tabletkę escapelle. Nie miałam do tej pory żadnych skutków ubocznych . Dodam ze stalo się to w sobotę a wtedy bylam 10 dni przed miesiaczką. Tabletkę zażyłam w poniedziałek poniewaz trudno bylo mi zdobyc receptę. Żaden lekarz ani ginekolog nie chcial mi jej przepisać tłumacząc się światopoglądem. DLatego Zażyłam ją po 46 godzinach po dopiero o 18 wieczorem udalo mi się zdobyć receptę i zażyć tabletkę. Jestem wystraszona ponieważ już mam dziecko a dodam ze mam 20 lat . Nie jestem pewna czy tabletka zadziałała. Bardzo się tego boję. Proszę o odpowiedź.

Gość lilialuiza
Ja Ci odpowiem: Najlepiej, żeby wcale nie zadziałała, bo to niszczenie własnego ciała i potencjalnego życia!

Gość też znudzona
masz 20 lat i juz masz dizecko i nadl nie ptrafisz sie dobrze zabezpieczyc ?????????????????????????

Gość lilialuiza
Jeszcze jej "zabezpieczanie" polecasz???? Żeby całkowicie zapomniała, co to jest miłość????