Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAZDROSNA KOLEZANKA

Polecane posty

Gość gość

poklocilam sie z dobra koleznaką, bo zaczela sie czepiac o moje wydatki, ze niby przesadzam z pewnymi rzeczami,np. ceny ubrań czy jedzenie(bo nie kupuje z w Lidlu:P), wiec jej pojechalam,ze moja kasa i wydaje tyle ile chce, dobrze prawda? tez macie takie znajome?

Gość gość
o rany ale to bylo :D

Gość Saraa66
Nie mam takich znajomych:P Sama robię zakupy w biedronce:P

Gość gość
raz pojechalam z nia do Biedronki, kupilam kilka p*****l zeby nie gadala,ze ze mnie taka burzujka:P

Gość praszaga
O co chodzi z ta Biedronka? :O Nie kupuje tam bo nie mieszkam w Polsce ale podczas ostatniego pobytu kilka (moze kilkanascie :D) razy bylam w Biedronce bo byl to najblizszy sklep i nie wiem o co caly szum. Sklep jak sklep, tani wiec inny wystroj czy ustawienie produktow w kartonach ale jakosc wcale nie jest taka zla :D Kupowalam tam soki, niektore slodycze, serki w rodzaju Danio (ale dla Biedronki robione) i jakies inne p*****lki i jakos nadal zyje :D

Gość gość
Te produkty podpisywane czasem jako biedronka to sa produkty innych znanych producentow ktorzy je robia dla biedronki a nie podpisuja sie swoja firma, dlatego sa tansze. Tak samo jak z ciuchami markowymi, tylko metke doszyjesz i ciuch od razy 2 razy drozszy. Jak ktos ma kompleksy to niech nie kupuje taniej, ja akurat robie zakupy i w llidlu i biedronce, mam swoje ulubione produkty i nie uwazam zeby byly gorsze.

Też :o każdy ma takich znajomych tylko czasem długo to nie wychodzi, ale w końcu zawsze się zdradzą :o dlatego ja nigdy nie mówię o cenach rzeczy które kupuję bo ludzie są tak chamscy, że właśnie samo pytają gdzie kupiłam np. wózek dla dziecka, potem za ile..a potem zaczyna się głupie pierniczenie że tak drogo, ze tyle kasy, że mi nie szkoda, że inni to coś tam :o Dlatego zawsze mówię że nie pamiętam, a jak ktoś strasznie nalega mówię wprost że nie lubię rozmawiać o pieniądzach :) zazwyczaj wtedy są w szoku i nie wiedzą co powiedzieć :p

Gość co wy macie do  lidla czy bied
biedronki? biedna nie jestem a praktycznie tylko tam kupuje bo po co przepłacac? poza tym i w lidlu i w biedronce mam swoje ulubione produkty np w biedronce pieluchy dada super sie sprawdzaja u mojego dziecka, poza tym kupuje tam pierogi ruskie które sa wyjechane w kosmos jak robione recznie, nigdy nie kupiłam w sklepie tak dobrych pierogów, lubie tez cieniutki ser żółty , a w lidlu mam ulubione serki owocowe megaa dobre leposze od tych danio i tego typu, wedliny pikoka, maja lepsze warzywa niz w niejednym warzywniaku