Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wilczycaa

Jak duża szansa na zajście w ciążę?

Polecane posty

Gość Wilczycaa

Jak w temacie.. Od kilku miesięcy mam cykle 31-32 dniowe, czasem okres chwilę się spóźniał. Uprawiałam seks bez zabezpieczenia w 26. i 29. dniu cyklu. Powinnam dostać okres 1-2 czerwca, nie ma go w dalszym ciągu. Moja szyjka jeszcze dwa dni temu była otwarta, ale już prawie zupełnie schowana. Dzisiaj jest już tak bardzo schowana, że nie mogę wyczuć czy jest otwarta czy zamknięta. Co o tym sądzicie?

Gość Wilczycaa
Up..

Gość Wilczycaa
Up.. :P

Gość kacha12
a czemu nie zrobisz testu?

Gość Wilczycaa
Zastanawiam się czy był by wiarygodny, skoro minęło tylko kilka dni od stosunku..

Gość kacha12
teoretycznie te dni nie są płodnymi ale wiesz w praktyce różnie bywa, z reguły test powinien byc wiarydodny w dniu spodziewanej @ ale skoro Tobie termin juz minął to spróbuj zrobic test a ile jest dni od stosunku?

Gość Wilczycaa
W sumie od pierwszego stosunku minęło 9, a od drugiego 6.

Gość kacha12
to właściwie test można zrobic już wiarygodny 9/10 dni po stosunku, no wiesz różnie bywa ale może też spóźnia sie z innych przyczyn chociaż wiadomo i ciąże trzeba brac pod uwage jeśli się współżyje, tym bardziej ze bez zabezpieczenia bo mogło byc tak ze owulacja Ci się przesuneła i dni płodne miałaś później , ja tak miałam przy drugiej ciąży

Gość gość
Dzięki za odpowiedź ;) W takim razie myślę, że poczekam do końca weekendu. Jeśli w tym czasie nie dostanę okresu to zrobię test.

Gość gość
Dziewczyny biore Yasmin skonczylam 2 opakowanie czy jeśli w 7-dniowej przerwie dostała obfite krwawienie trwające prawie 7 dni mogę wykluczyć ciąże - stosunki były przerywane z finałem w gumce. 8 dnia wzięłam kolejna tabletkę z 3 blistra tylko zmieniłam godziny brania z 9 rano na 20. i mam plamienia po miesiączce. acha i kiedy najwcześniej mogę zrobić test beta z krwi -ten stosunek przerywany był dzień przed okresem, później dostałam mega obfity

Gość gość
jeżeli chcesz wyzywać to nie musisz tutaj. pytanie jest jak pytanie. prośba o odpowiedz.