Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

kończę studia. boję się....;-(

Polecane posty

Gość heloiza999

Został mi w zasadzie tydzień....jak szybko zleciało...mam retrospekcje....jak to było jak zaczynałam... czy dostanę się na staż? czy będzie praca? no najdalej we wrześniu chcę ją mieć...albo w październiku.... kończy sie pewien etap....boże....nie znam innego życia niż nauka...co teraz? chyba będę ryczeć...

Gość gość
praca we wrzesniu? obys jakakolwiek dostala,chociazby we wrzesniu 2014 roku...

Gość gość
ja tez koncze,wiem co czujesz....jeju kiedy to bylo jak sie zaczynalo..minely najlepsze lata zycia..

Gość kroplą deszczu
ja dopiero będę zaczynać i już się boję.

Gość gość
wkoncu skonczy sie opier***nie i wezmiesz sie do pracy

Gość Krojona krajanka
jaki kierunek?

Gość ona.24
ja tez koncze studia i gdy duzo mysle o pracy to lapie mnie taki paniczny strach-czy cos znajde, czy bede dobrym pracownikiem,czy mnie od razu nie wywala... itd boje sie przyszlosci

Gość nie-gość
A po co wogóle wybierać się na studia? Przecież wiadomo, że po studiach nie ma pracy (chyba, że ma się plecy). Czy nie lepiej zdobyć konkretny zawód a nie tracić 5 lat na studiowanie a potem d.upa goła i wesoła bo pracy brak?

Gość Krojona krajanka
nie-gość Zależy jakie studia:) Po medycznych raczej droga stoi otworem.

Gość ona.24
nie-gość w pewnym stopniu sie zgadzam, jednak ja po liceum zupelnie nie wiedzialam co ze soba zrobic, zawodowki i inne tego typu szkoly mialy u nas w szkole bardzo niska zla opinie,wiec zdecydowalam sie na studia; nie moge powiedziec ze zaluje, bo studia bardzo duzo mnie nauczyly -nie tylko wiedza ale i otworzyly na ludzi, natomiast teraz boje sie jak sobie poradze z wykorzystaniem tej wiedzy w praktyce

tłumaczeniówka, dwa języki wiem, że tak się mówi, jestem przerażona tym, że strata czasu itd... ale się nie opierdalałam mam teraz 9 zajęć tygodniowo- nietypowo jak na ostatni semestr- całe studia takie dużo przezyłam....nie wierzę, że to koniec....pamiętam inaugurację...

Gość przeem
będzie dobrze, ode mnie ze studiów wszyscy mają prace.

Gość gość
Jak Ci niw wyjdzie możesz zostać prostytutkom :)

a co studiowałes? własnie zwątpiłam w siebie- nie wyszła mi bita śmietana, dodałam za duzo mleka- jak można spaprać coś tak prostego??;-( miałam pół szklanki mleka na jutro, a tak wlałam cała, popaprało mi się i mam rzadkie gówno zamiast bitej puszystej śmietanki