Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie na kafe.

Polecane posty

Nowy w mieście i co byś zrobił po tym niewybaczeniu? Beczałbyś do rana? Uspokoję cię, jest dobrze. Jest naprawdę dobrze. :)

WZ, może cię to zaniepokoi ale tak. Dałabyś się naiwnie nabrać.

Mam sprzeczne uczucia. Z jednej strony jakiś głos mówi mi, żeby ulec, podczas gdy inny każe s********ć. Co robić? Co robić???!!!

Przykro mi, ja ci nic nie przysugeruję. Nie traktuj tego jako wyzwania, celu życiowego. Zwyczajnie do tego podejdź, chwilowo może być, może być również spontanicznie.

Nowy w mieście zatem wynocha. WZ, poza tym to ode mnie zależy czy zechcę cię zmanipulować i oszukiwać. Nabierać, udawać, czarować, uwodzić. Gdy zechcę zrobię to tak, że nie dowiesz się jak to się stało i dlaczego tak szybko wpadłaś w moje niewinne z pozoru pazury.

Hmmm... ciekawe... czyżbyś była moim męskim alter ego? ;) Teraz zmuszona jestem się oddalić. Ale mam Cię na uwadze, Słono :classic_cool:

Gość gość
lepiej słodko :P

sluchaj Bo nie przekonasz mnie ze mialbym przy tych textach walic gr***e wiec wytlumacz mi prosze, po c**j to wszystko napisalas nie powiesz mi przeciez, ze ty przy nich walisz gr***e myslisz, ze to dlatego ze mam klopot z erekcją

Dzień dobry :) Pozdrawiam wszystkich/e narkomanów,alkoholików oraz seksoholikow ! Czas zacząć nowy od zastrzyku z czarnej bez cukru .

ja koniem Ranyi chcialbym byc ze zwirząt a z ludzi to chyba psem Dark i dwuch dziewczyn NN zrobilbym wielką budę zeby nie bylo zimno i grzalbym je, najlepiej jak potrafie x Dark, dlaczego placzesz zapraszalem cie przeciez na weekend do mnie moglismy w sloncu opalac nasz sliczne pupy teraz jest ci pewnie zal, ale za tydzien to juz koniecznie bądz

Jeśli jakiś facet miałby być moim zwierzakiem, to musiałby być kotem. Sprawny, elastyczny, zawsze spadający na cztery łapy. Mógłby ze mną spać. I miałby przesłodki pyszczek, kiedy piłby mleczko...

Gość gość
a dark ma sie z kim opalac

Gość fejsbukova krolowa
cicho pomyleńcy :D

Gość Slly
Nie nakręcaj sie!

Zwinność i gibkgość -kota. Samodzielność,niezależność,organizacja stada -wilka . Nieustępliwość i zawziętość -rosomaka .