Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie na kafe.

Polecane posty

29, przypomniałeś mi pewną piosenkę, którą śpiewa Maleńczuk. I nie to, że ty mi się kojarzysz czy ze śpiewającym czy też z używką. Bo ani nie jesteś sam ani nie jesteś jakiś wybitnie popierniczony. Tak sobie jakoś skontaktowałam. Oto słów kilka o tej piosence; ' Piękna była to dziewczyna, miała na imię Heroina ...' https://www.youtube.com/watch?v=_M7mMszX-Vo

No, no pierogi Dark. Najlepiej to ja twojego pierożka bym chciała. :) Wyślesz siebie? Proszę, proszę. No i może jeszcze proszę. Dark, poważnie ty tak? Wysłałabyś mi? Choćby list pisany ręcznie? Później możliwe, ze chciałabym książkę, śluzowe majtki tobą naznaczone, czy powiedzmy prasę. Dużo gazet!

Przecież my wszystkie tu na kafe jesteśmy nieszablonowe, jzb. I czemu lekko popychał będziesz? Za komuny popychali mocno. Komuno wróć!

Jasne ze wyślę. List pisany ręcznie na pachnącej moimi perfumami papeterii.Czekam na adres.

Bó To wysyłka jak na Wronki :) Smakolyki :):) x Nie jestem popierniczony bo ten spławik dobrze wyregulowany jest . Dziś odwoziłem kobietę na Luton,leciała do Poznania i zabłądziłem :):)

Dark, dobra. To ci dzisiaj albo jutro napiszę co konieczne. :) Z tym, że liczę na wysyłkę w poniedziałek. To znaczy listu w śluzie. Żebyś mnie nie rozczarowała. To jest niemożliwie świetne, bo ja lubię listy. Dostawać, pisać. I tak dalej.

Można lubić pisać listy? Takie odręczne? 😭 Dla mnie korespondencja towarzyska nie istniała dopóki nie kupiłam sonie pierwszego kompa :D Listy powinno sie otrzymywać tylko od pisarzy :D a nie jakies "Na wstępie mojego listu ..." :D

Dark, oczywiście. :) Jeśli mówimy o listach pisanych ręcznie ja chętnie. Zdecydowanie tak wolę. Jestem staroświecka i tę drogę wybieram. A jako ciekawostkę powiem, że przechowuję listy. Te z lat szkolnych, podstawówkowych też.

Też lubię listy pisane odręcznie, ale nie wiem czy wolę. Chętnie napiszę do Ciebie i przeczytam ten od Ciebie Bó.

Najfajniej piszącą osobą którą spotkałem na Kafe jest dark side , Czarodziejka ! Jak napiszesz książkę kiedys ,gdzieś to kupię pierwszy :)

"Jak napiszesz książkę kiedys ,gdzieś to kupię pierwszy" Fakt, ale spróbuj ją najpierw do tego nakłonić. To naprawdę karkołomne zadanie :p

Pomyśl sobie jak z takim talentem pięknie potrafi się rozstać - wyśle cię w diabły a ty jeszcze trzy dni później będziesz wzdychał z rozkoszy otumaniony :D

Tu jak widzę zakłada się nowe kółko gospodyń wiejskich :P W samej gwiazdorskiej obsadzie :D I dobrze :D Już takie indywidualne obrażanie każdego z osobna stało się naprawdę męczące. 💤 Kiedy można w jednym miejscu, jednym postem zrazić do siebie całe zastępy przegrańców. ;)

To przyjemność wzdychać,to przyjemność być otumanionym ! Ale tylko przez nią ! To się czuje tego się nie opisze !

Nie dasz rady Nowy. Tu już każdy o sobie wie dość wiele i ma zbyt w******e aby sie czyimś zdaniem przejmować :)

Wiem, wiem pragnienie :) :) To nie jakieś leszczyki, tylko już solidnie wyrobione. Na Nie potrzeba większego wyrachowania i pomysłu, którego najwyraźniej mi brakuje. Dlatego odpuszczę sobie temat, bo jeszcze niechcący się tylko ośmieszę. :P :P 🖐️