Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie na kafe.

Polecane posty

Nowy w mieście wciąż cię prowokuję, ty wciąż się nabierasz. Masz do mnie miękkie serce łosiu. :)

Ziemniaki będą drogie w tym roku. Za jakie zasługi można je Od Ciebie dostać, SS? :classic_cool:

Trzeba dać się nabrać na to, kiedy udaję, że jestem interesujący. W rzeczywistości jestem burakiem. Pardon, ziemniakiem.

Ta... :O zaraz miękkie. Zwyczajnie bije szybciej niż normalnie Bó. Regulamin tego nie zabrania, chyba że naprawdę troszczysz się o moje zdrowie, to powinnaś to zgłosić :P

Hmmm... bywam całkiem niezłą aktorką. Potrafię z wprawą udawać zainteresowanie niezbyt interesującym osobnikiem :classic_cool:

Nowy w mieście musiałabym mieć jakąś zachętę by się zatroszczyć. Udawanie współodczuwającej wychodzi mi wtedy perfekcyjnie. Nie wiem czy to się uda, nie motywujesz mnie.

Lubię kobiety udające orgazmy. Przynajmniej wiadomo, że chcą, żeby facet był zadowolony. Mam więcej ziemniaków, jakby co.

Ja z kolei lubię facetów, przy których nie trzeba orgazmów udawać. Hmmm... jak dużo masz tych ziemniaków?

Dużo. A dobrze udajesz? Albo może chociaż głośno jęczysz? Lubię to i za to odpalę tych z lepszego gatunku.

Jestem naprawdę świetna. Ale za krzyki oddajesz wszystko. Moje struny głosowe są bardzo cenne :classic_cool:

Za krzyki dziękuję, potrzebuję jęków i pojękiwań. Dam trzy metry Irysów i w opcji dwa metry Owacji.

Kiedy samotny orgazm przychodzi, nie jest udawany. Niezaprzeczalnie. Natomiast te wspólne bajery, oczywiście w większości są udawane. Tak dla satysfakcji mężczyzny. Po to, by za każdym razem czuł się wyjątkowy. Dlatego udaję. Nowy w mieście.

Satyr, ja to wszystko bym ci dała, ale ja nie lubię ziemniaków. Zatem na mnie nie licz.

Przyznaję Nowy w mieście, że twoje urojenia są po części prawdziwe. :)

SS, to stanowczo za mało 😭 Rozważam poszukiwania dystrybutora fasolki szparagowej. Zdrowsze to i uwielbiam na dodatek. Już podczas samej konsumpcji wydaję niekontrolowane pomruki przyjemnością zwane :classic_cool:

WZ, dlaczego takich mężczyzn nie lubisz? To tak mało skomplikowane jest. Poudawać i sobie iść do siebie. Przemyśl i załatw temat jak należy.

Bóóó, kiedy ja tak bardzo chciałabym czuć 😭 Chyba przerzucę się na kobiety :classic_cool: Problem w tym, że ja niestety i mimo wszystko lubię facetów :classic_cool:

To znaczy o jawne nazwanie? Udaję? Nie, ja tak nie mówię. Ja nie mówię a on wie. To dopiero zagadkowe.

Już nie ściemniaj Bó. Twoje zagrywki nie są udawane tylko precyzyjnie wyreżyserowane ;). Ty nie potrafisz udawać. Nie oszukujmy się....

WZ, ależ i ja lubię facetów. Podobają mi się, a jakże, pożądam ich, robię różne rzeczy z nimi. Ale to nie przeszkadza mi w zupełności lubić kobiety. I oszukiwać je bez mrugnięcia.

Bóóó, czy to Ty więc jesteś tym draniem, o którym rozprawiają na tym temacie? :classic_cool:

Nowy w mieście, mój ukochany dla ciebie mogę grać w najlepszym filmie. Oby na twoje zdrowie!

WZ, zakładam lśniącą zbroję, odziewam się w ptasie pióra i uwodzę. Oplatam sobą, wykorzystuję na swoją korzyć i porzucam. I znów szukam, znów zakładam zbroję. I tak w kółko.