Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia24

Ostry ból piersi i brzucha

Polecane posty

Gość Klaudia24

Witam was :* Proszę o pomoc, może któraś miała podobnie. Jestem w połowie cyklu i strasznie bolą mnie sutki, ale to dopiero wierzchołek góry lodowej... Może od początku: Niedawno odstawiłam tabletki anty - Yasminelle, bo bardzo źle się po nich czułam. W dniu ostatniej dostałam silnego zapalenia pęcherza, chorowałam tydzień, a w między czasie miało wystąpić "krwawienie" (skąpe, jakby kot napłakał). Po skończeniu męczarni i antybiotykach poszłam do ginekologa skonsultować zaistniałą sytuację. Zostałam przebadana pod kątem wykrycia ciąży, z racji skąpego krwawienia, ale na szczęście nie potwierdziły się moje obawy :) Ale od wczoraj przeżywam dosłownie koszmar, brzuch mnie boli od początku choroby do teraz i zaczęły mnie boleć potwornie sutki, nawet koszulka mnie strasznie podrażnia, nie mogę już wytrzymać. Z kalendarza wynika, że wczoraj planowo miałam zacząć owulację. Skoro nie jestem w ciąży dlaczego tak bardzo boli mnie to podbrzusze i piersi? Czy powinnam jeszcze raz udać się do lekarza? Dodam jeszcze że cały wieczór dzisiejszy mam okropne zawroty głowy ;/

Gość Klaudia24
up :)

Gość gość
Moze to prolaktyna? Zbadaj hormony i Zmień lekarza