Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oligopeptyda

Kiedy wyszłyście po porodzie zostawiając dziecko na całą noc?

Polecane posty

Gość oligopeptyda

na imprezę do znajomych gdziekolwiek?

Nie zdazyło mi się na całą noc - w sensie wrócić rano nastpęnego dnia. Ale tak do 2-3 w nocy to jak młody miał chyba nie całe 3 miesiace.

Gość gość
córka ma 2,5 roku i jeszcze nigdy :)

Gość gość98765
1,5 roku gdy został u dziadków na noc.

wyszlismy na pol noc (tak do 3) gdy corka miala 4 miesiace. teraz ma rok i zostawiam ja u rodzicow gdzies na 3-4 noce w miesiacu. Dziadki sie naciesza wnuczka, a my troche odpoczniemy.

Gość gość
jak miała pół roku to na sylwestra ale wykąpała i położyłam ją Teraz wybieramy się na wesele i z babcią będziedłużej, ale ma już rok skończony

Gość mejsi grejsii
Poszłam na imprezę gdy ciorka miała 7 miesięcy a gdy miała 2 latka została na weekend z babcia.

Gość oligopeptyda
Moja mała ma 2 miesiące strasznie chce odreagować całą ciąże większość czasu spędzona w szpitalu. Nie karmię małą piersią. Pomyślałybyście że jestem wyrodną matką?

Gość gość
Nie zostawiałam córki na całą noc bo nie musiałam nigdzie tak wychodzić. Na imprezę nie wychodzi się na tak długo raczej, no chyba że jakieś wesele. Moja córka ma 3 lata a ja nie nam potrzeby żeby gdzieś wyjść, wystarczy mi cała noc na odpoczynek.

Kiedy dziecko miało 5 miesięcy byliśmy na weselu, nie widzieliśmy dziecka od 14 do 5 rano, ale ono było w hotelu w pobliżu restauracji pod opieką mojej koleżanki, więc wiedziałam że w razie czego mogę w każdej chwili do niego pójść :) a na prawdziwy wyjazd zdecydowaliśmy się kiedy dziecko miało 7 miesięcy, zastawiliśmy dziecko u teściów i pojechaliśmy na weekend w góry :)