Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśka 23.

Jakie perfumy aktualnie używacie ?

Polecane posty

Gość gość
jak tu przez niektorych zazdrosc i zawisc przemawia... masakra :D widzicie niekotrzy sie uczyli lub ciezko pracowali zamiast imprezowac co noc czy siedziec cale dnie w internecie. Niekotrzy po prostu maja kase na markowe perfumy, tak ciezko to zrozumiec? :D Ja używam w tej chwili: Gucci - Envy Me DKNY - zielone jablko Dolce & Gabbana - Light Blue Victoria's Secret - Bombshell Ale ostatnio wąchalam w sephorze perfumy Diora - Addict eau fraiche i się zakochałam z miejsca, chyba sobie kupię na lato ;) mają piękny kwiatowy zapach, idealny na upalne dni

Gość ewka z bialegostoku
dobrze piszesz gościu wyżej:) dla niektorych ludzi 200-250 zl na perfumy to zaden wydatek(zalezy jaka marka), osobiscie aktualnie uzywam Gucci Guilty, zamiennie z Armani She, jak dla mnie najpiekniejsze zapachy jakie mialam, wieczorowo Dior-Midnight Poison-cudo:)

Gość gość 25
Parisienne YSL, Tresor in Love Lancome, Acqua Roberto Cavalli Wieczorową porą bardzo lubię Pure Poison (biały perłowy flakon) i Alien w lżejszej wersji na lato.

Gość gość
A ja nie zmieniam perfum od lat i tak od x czasu uzywam Gabriele Sabatini ta oryginalna w niebieskim pudeleczku.

Gość gość
Taaa tu na forum wszystkie uzywaja drogich markowych perfum...a w rzeczywistosci kupuja zwykle wody toaletowe w rossmanie

Gość w Rossman. są tańsze i droższe
wody,więc nie wiem o co komu tutaj chodzi... Zresztą wpisy są anonimowe więc i tak nie wiadomo kto to taki używa konkretnego zapachu. ;-)

obecnie używam perfum La rive żółtych z żłówiem, a jesienią i zimą Playboy Play it spicy :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Moi faworyci: Signorina Ferragamo, Coco Mademoiselle edt Chanel [wersję edp lubię jesienią i zimą] Inspiration Lacoste,Jeanne Lanvin.

Gość Ka dwa
Lubię serię Aqua Allegoria Firmy guerlain moje ulubione to Angelique lilas(dosyć mocne) i Tiare mimosa.

Gość gość
hahaha, perfumy z Rossmana:D dobre:D celin dion za 50 zł:D ludzie kupuja drogie perfumy i to duzo osob, a wiem, bo pracuje w perfumerii i maja kasę tylko ze nie a to napewno mamuski z kafe:D

Gość gość
Bardzo lubię Celine Dion. Mieszkam w Niemczech i tu akurat w Rossmannie są również perfumy z wyższej półki nie tylko takie za 10 euro.

Gość gość
Jestem samotną matką z dwójką dzieci,nie zarabiam kokosów,nie palę,nie piję,jeżdzę rowerem lub chodzę pieszo,ale uwielbiam od zawsze markowe perfumy.obecnie Alien muglera i code armani,a zawsze muszę mieć w łazience Chance chanel-to mój zapach.Mam też dwa addicty diora,przy czym teraz używam tylko addict 2-różowy,na lato idealny,ten klasyczny tylko na wieczór,zbyt intensywny.polecam również na lato dkny woman.super i można kupić na promocji w super pharm

Gość gość
W super pharm są promocje na perfumy i ja często z nich korzystam. Bardzo lubię DKNY,perfumy Lanvin i E.Arden.

Gość gość
i myślę,że to nie kwestia kasy.Moja siostra jest dużo bogatsza ode mnie,mąż super zarabia,ona prowadzi własny biznes,ja przy niej to kopciuszek ale ona nie kupuje drogich perfum,nie ma takiej potrzeby po prostu.używa wód toaletowych typu adidas,puma.

Gość gość
Ja lubię mieć : Dobre buty i torebkę,dobre kosmetyki i perfumy. Ciuchy kupuję raczej w sieciówkach i nie wydaję na nie zbyt dużo.

Gość gość
Popieram osobę powyżej:).Każdy ma swoje podejście do zycia.Inni wolą dobrze zjeść lub jeździć na wycieczki,inni imprezują co weekend.Ja wolę wydać zaoszczędzone pieniądze na dobre perfumy i kosmetyki.Buty i torebkę również.Dodam jeszcze porządną bieliznę:)

Gość gość
eternity summer dk jabłuszko yves rocher woda bambusowa

Gość K.S.*
Aktualnie to :Aqua di Gioia Armani (na upał),Manifesto YSL,Fame Gagi (te dwa raczej na wieczór),oprócz tego czasem sięgam po Madmłazelę, Lady Million lub Daisy eau so fresh Sunshine 🌼

Gość gość
lolita lepmicka fioletowe-zayebiste armani she-te złote w tubie

Gość od 10 lat mam 3 ulubieńców
Dolce Vita Diora Noa Cacharel Rush Gucci same słodkości ;-)

Gość gość
Yves Rocher So Elixir i Vanille Noir.

Gość gość
1 Guess seductive -prezent od T.Ż. 2 Tommy Hilfiger peach uwielbiam na upały 3 Guerlain AA Bouquet de mai 4 Guerlain AA Pamplelune odświeżające na upał 5 YSL Baby Doll pół flakonu od kuzynki ale niezbyt mój zapach

Gość gość
a ja z Avonu i sie nie wstydzę:D wy też tylko na kafe udajecie bogate:D a tez moglam napisac,ze uzywam Gucci:D

Gość gość
A ja Jimmy Choo :D

Gość sister me
Ja nie uzywam tanich perfum. Nie pisze po to, zeby sie chwalic. Tylko odpowiadam na pytanie. Nie widze nic dziwnego w tym, ze mam kilka butelek po pare stow. Inni ta kase wydaja na alkohol, ja na perfumy. Przeciez nie kupuje flaszki co miesiac. Poza tym zarabiajac 2800 i placac 1000zl za mieszkanie, 500 za jedzenie i sieciowke - zostaje mi 1300 na wydatki. Dodam, ze mam 4 flaszki pelnowymiarowych perfum typu Donna Karan, 2x Dior, YSL, oraz ze 100 probek, ktorych nie chce mi sie pisac. Gdybym miala same probki, to i tak uzywalabym markowych perfum. Moze niektorzy kafeterianie maja same probki?

Gość gość
Obecnie używam wodę Biotherm Eau Pure - wspaniała, polecam serdecznie oraz Guerlain AA Herba Fresca - obie są idealne na upały :) a moim ukochanym zapachem bez względu na porę roku jest Halloween Jesus Del Pozo :)

Gość a ja lubię różne perfumy
i tańsze i droższe Ostatnio używam-Play it Sexy Playboy,Salwador Dali , Victor&Rolf Flowerbomb, Versace Bright Crystal

Gość gość
Biotherm PURE mgiełka do ciała wolę ją niż perfumy na upał

Gość dior-ka
Midnight Poison na wieczór a na dzień używam Coco Mademoiselle edt albo Un Jardin sur le Nil . Do tego wiosną i latem uwielbiam pachnieć delikatnie "przy skórze" balsamami do ciała,więc często zamiast perfum na lato kupuję balsam perfumowany teraz mam Jette Hartbeat.

Gość Księżniczka Kate *
Latem lubię Versace Versense bo jest taki odświeżający a zimą często sięgam po Aliena,Angela i Bright Crystal bo mnie rozgrzewają.