Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojaniemogę

podobno miał być za granicą, nawet się pożegnał a dzisiaj

Polecane posty

Gość kaszanka500000
Zadzwoń jutro z innego numeru, niby z jakaś oferta, a raczej koleżankę poproś, i zobacz czy będzie rozmawiał czy powie, dziękuje jestem za granicą

Gość kaszanka500000
Zadzwoń i powiedz,że dowiedziałaś się że jak on obierze to koszt 44 gr, stęskniłaś się i dzwonisz. a telefon ma na kartę czy abonament i w jakiej sieci.A w jakim kraju jest?Do pracy pojechał zapewne.

Gość ojaniemogę
no tak chciałam zrobić, chciałam kupić starter, ale boje sie, ze jakoś mnie namierzy ehhh nie znam się na tym... jednak i tak nawet nie mam kogo poprosić o zadzwonienie a on jest w grecji, tzn. powinien tam być

Gość ojaniemogę
nie wiem czy ma abonament i jaka sieć, nigdy mnie to nie obchodziło i nie było tematem naszych rozmów, ale chyba ma abonament prawdopodobnie w plusie

Gość kaszanka500000
Ale czy ma jakis powód,zeby tak bez sensu udawać?Macie wspólnych znajomych to duża szansa,ze ktoś go zobaczy i ci powie.Trochę to bez sensu.

Gość kaszanka500000
Dziwne to wszystko jest.

Gość ojaniemogę
no właśnei weim, ze to wszytsko jest mega dziwne, az mi się gorąco zrobiło jak zobaczyłam dzisiaj jego samochód w miejscu, gdzie nie powinien byc. nie zasnę dziś na pewno a znajomych nie mamy jeszcze wspólnych,znam osobiście jego 2 kolegów ,a le to wszytsko i na pewno nie będę się z nimi kontaktować , bo nawet nie mam do nich żadnego kontaktu, a zrestzą niby w jakim celu miałabym nagle do nich wydzwaniać skoro nigdy wczesniej tego nie robiłam i widzielismy się 2 razy w życiu

Gość ojaniemogę
no właśnie ja nie wiem czy on ma jakiś powód, skąd mam to wiedzieć, sama jestem w szoku i nie wiem co myśleć

Gość ojaniemogę
byłam tam dziś rano, chciałam czekac do skutku, a miałam dużo szczęścia i juz po 25 minutach ktoś podszedł do tego auta. nie wiem kto to był... ;-/ podszedł do auta, owtórzył drzwi, wsiadł jak do siebie i pojechał. nie znam gościa, nigdy go w życiu nie widziałam, skąd ma klucze, dokumenty - nie wiem jednak trochę mi ulżyło, bo to znaczy, ze on nadal jest za granicą