Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko   skonczyło antybiotyk

dziecko skonczyło antybiotyk kiedy mozemy wyjsc na spacer -

Polecane posty

Gość dziecko   skonczyło antybiotyk

jesli bedzie ładnie czy wyjsc juz jutro na chwilke czy odczekac jeszcze 2 dni - co sadzicie mamy -

Gość gość
Jeśli dziecko nie ma gorączki, to jak najbardziej na dwór, to nawet lepsze niż "kiszenie się" w domu. Proponuje tylko unikać tłumów, spokojny spacer, czy posiedzieć gdzieś na ławce....

Gość dziecko  skonczyło  antybiotyk
mieszkamy w domu prywatnym wiec mamy gdzie wyjsc tylko boje sie ze po kuracji organizm jest osłabiony i czy znowu czegos nie złapie moze przesadzam nie wiem sama

Gość gość
chyba przesadzasz i to mocno... z jakiego powodu ten antybiotyk ?

My nie wychodzimy na dwor tylko jak syn ma temperature albo zle sie czuje. Nasza lekarka zaleca przetrzymac w domu 24h od ustapienia temp, potem moze wychodzic na dwor normalnie, chodzic do przedszkola itd. Nawet jesli jest w trakcie brania antybiotyku. Chyba ze dziecko zle sie czuje to wiadomo ze zostaje w domu i odpoczywa. Jak ladna pogoda to sie nawet jutro nie zastanawiaj, swieze powietrze dobrze dziecku zrobi :)

zaczeło sie od kaszlu goraczka osłuchowo było ok a za dwa dni było juz podobno zapalenie pluc chociaz trudno mi w to było uwierzyc

Gość gość
a jaki to był antybiotyk?

klacid

Gość gulec orkiestra
a od kiedy dziecko na antybiocie musi w domu siedziec???? takjak ci wasi polscy lekarze tak samo WY jestescie glupie jak obuwia! I dlatego te wasze dzieci non stop choruja,bo do ludzi bronboze,na antybiocie na spacer bron boze,z temperatura 37,jak dziecko dobrze sie czuje na spacer bron boze. Na waszedzieci to nawet sie spojzec niemoznabo zara chore beda;/

Gość gość
świeże powietrze jak najbardziej wskazane, raczej pomoże niż zaszkodzi:)

Gość gość
klacid jest silny, przepisywany własnie przy zapaleniu płuc czy oskrzeli.. ubierz dziecko adekwatnie do pogody, nie przegrzewaj i wyjdz na trochę. Sama nalepiej znasz wlasne dziecko i wiesz na co mozesz sobie pozwolic a na co nie... Powodzenia :)

lekarz wyraznie zabronił wychodzic w trakcie zazywania wiec chyba wie co mowił i nie mnie kwestionowac jego decyzji bo mam sie prawo tu nie znac , moje dziecko nie choruje czesto w tym roku to 1 antybiotyk a dodam ze poszła do przedszkola , nie trzymam jej w domu jak jest zdrowa tylko niewiem czy teraz juz mozemy wychodzic dzis rano skonczyła ostatnia dawke dziekuje za odpowiedzi