Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość throughguorht

Dlaczego tak mam ?

Polecane posty

Gość throughguorht

Bodajże 2 lata temu lub mniej, miałam podobny okres do tego, który znowu się zaczyna (okres w sensie że czas, a nie że miesiączka ;p ) że rzadko wychodzę domu, często chce mi się płakać, najczęściej wtedy gdy leci wesoła piosenka lub smutna ,jakieś sceny w głupich serialach, gdy np ktoś ogląda zdj i leci wzruszająca muzyka to też płacz, każda sytuacja taka nie do płaczu a ja i tak płacz.Gdy już wchodzę z tego domu, to z psem, i mimo słońca, pięknej pogody,to na 5 min żeby tylko zrobił to co trzeba.Jeszcze nie tak dawno chodziłam z nim na dłuuuugie spacery.Teraz tak o...I z koleżankami wychodziłam na dwór, siedziałam długo...i znów się oddalam od nich.W ogóle od ludzi. A to naprawdę niezrozumiałe dla mnie, bo życie mi się poprawia, jestem optymistką, codziennie rano i wieczorem, już od dłuższego czasu, mówię do siebie że dzisiaj zaczyna się piękny dzień.Codziennie mówię innym żeby myśleli pozytywnie, daję im rady i pocieszam ich.A mimo to jestem jakby smutna.Gdy jestem między ludźmi, to jestem taka...wesoła..a niektórzy mówią że smutna, więc śmieję się jeszcze więcej.Ogólnie to jestem cicha.Ale jednak gadam ;P Nie rozumiem dlaczego tak mam, że nic mi się nie chce. Chciałabym coś robić a jednocześnie nie mam ochoty. Czuję się samotna i nie potrzebna, chociaż mój pies i chomik mnie potrzebują bo kto wyprowadzi i nakarmi ;) I mam kochającą rodzinę. Ale nie wiem co się ze mną dzieje. Ma ktoś z was tak ? Wydaje mi się że to normalne...takie przesilenie letnie? ;) Dzisiaj świeci słońce a ja nie mam ochoty na nic.Chcę być sama a jednocześnie z kimś.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować