Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY SPOJRZCIE NA TO OBIEKTYWNIE BO JUZ NIE WIEM

Polecane posty

Gość gość

biore tabletki Yasmin 3 blister. w poprzednim 2 blistrze kochalam sie 3 razy (2 razy stosunek przerywany i final w gumce, 1 calkowicie od poczatku w gumce). W 2 tyg. dostalam zapalenie pecherza- bralam furagin i 4 tabletki Nolicin. bylam u ginekologa i powiedzial ze Nolicin nie ma wplywu na skutecznosc anty, to samo mowily Panie w aptece.ale w tym tygodniu w ktorym bralam na wszelki wypadek bylo od poczatku do konca w gumce. Ostatni raz kochalam sie dzien przed krwawieniem w siedmiodniowej przerwie -stosunek przerywany. nastepnego dnia dostala krwawienia i bylo bardzo obfite - trwalo 5 dni. Zadnej tabletki nie opuscilam.2 dni temu robilam test ciazowy negatywny. Czy myslicie ze z ostatniego stosunku dzien przed krwawieniem moze byc ciaza.test moge zrobic najwczesniej za 4 dni, bo dzis jest 10 dzien.

Gość .wredna jędza
Ale nie rozumiem - na jakiej podstawie miałabyś być w ciąży?

Gość gość
STOSUJESZ TABLETKI ANTY! więc po co to cudowanie? My używamy tylko tabletek bo chronią w 99.99%. i jakoś przez 12lat mam jedno planowane dziecko. jeżeli nie wiesz skąd się biorą dzieci i jak stosować antykoncepcję to może nie czas na uprawianie seksu?

Gość gość
tabletki+prezerwatywa=ciąża DOBRE :) jeszcze o czymś takim nie słyszałam

Gość ona_bierna_kafeterianka
nie sądzę - uwierz mi jest tyle kobiet,które chcą być w ciąży i nie mogą a Ty biorąc tabletki i jeszcze stosując prezerwatywy miałabyś zajść? wątpliwe.... chyba że masz wyjątkowego pecha :)

Gość gość
chodzi mi o ten stosunek przerywany dzien przed krawieniem? myslicie ze moglo cos sie stac?

Po co Tobie pigułki skoro stosujesz seks przerywany i gumki :o ? Albo po co Tobie guma skoro masz pigułki :o ? Zupełnie tego nie rozumiem :D Kobiety używają pigułki i ich partner w nich kończy i jakos w ciąże nie zachodzą!