Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent na dzień ojca?

Polecane posty

Gość pezet
Ojciec dostał w tym roku zestaw do majsterkowania, zamówiłem na sferis.pl

Gość gość
Mój na dzień ojca dostał taką muszkę fajną, porządna, z dobrego materiału. Zamawiałam mu na https://kubenz.pl/akcesoria/muchy.html On lubi takie eleganckie dodatki i akcesoria do ubrania

Gość wikor
zestawy do majsterkowania zawsze się sprawdzają :)

Gość gość
Bardzo dobrze sprawdzają się różne praktyczne gadżety, jak na przykład golarka. :) ja tacie kupiłam Panasonica i bardzo się ucieszył.

Gość gość
Jest wiele fajnych, ciekawych pomysłów na prezent na Dzień Ojca, może ładna, elegancka koszula do garnituru i nie tylko? Warto sprawdzić na www.KoszuleVictorio.pl gdzie teraz mają promocje :)

Gość biibiib
Ja jestem zwolenniczką prezentów przydatnych, w tym roku planuje kupić telefon, tylko jeszcze nie wiem jaki:)

Gość hlinarka
zależy jakim budżetem dysponujesz ale polecam Xiaomi Mi Mix2 Dual Sim 6 / 64GB Black

Gość gość
Chyba golarka jest zawsze tym trafionym prezentem. Mój tata bardzo ucieszył się z porządnej golarki od Panasonica.

Gość kropulka
Zostało jeszcze trochę czasu, powoli zaczynam się rozglądać może jakiś PowerBank ...

Gość keosa
power bank czemu nie, na penwo wszystko zalezy od osoby, mój tato lubi praktyczne prezenty już nie raz dostał jakieś narzędzia, coś do samochodu, a w tym roku kupilam mu trymer do włosów od babyliss, bo do tej marki mam zaufanie, sama kilka swoich sprzetów u nich kupilam i wszystko okazłąo się super jakościowo i służy mi już przez kilka lat

Gość florrentynka
Do tego dnia jeszcze daleko, ale ja proponowałabym coś w miarę praktycznego. Może coś do samochodu? Zestaw głośnomówiący albo rejestrator jazdy? https://www.teletorium.pl/tfo/kategorie/akcesoria-moto/?filter%5Bsearch%5D=&filter%5Bprice%5D%5Bfrom%5D=0&filter%5Bprice%5D%5Bto%5D=2999.00&filter%5Btfo_catid%5D=1000007&page=2

Gość kaarolo
Z baratem myślimy żeby kupić tableta, tylko nie wiemy jeszce jaki wybrać..

Gość misiiaa
Również powoli szukam pomysłu!

Gość gość
Mój tata dostanie w tym roku koszulkę woolmed z wełną owczą. Rok temu dostał na ramiączkach a teraz kupiłem T-shirt. Polecam.

Gość kaśk0
Ja myślałam nad kupnem jakiegoś fajnego gadżetu dla taty. Widziałam kilka fajnych rejestratorów do samochodów w Teletorium i myślę, że się zdecyduję na któryś model.

Gość gość
Mój tata już dawno nie wymieniał portfela i myślę, że będzie zadowolony z nowego, zwłaszcza, że znalazłam polską markę hand made - Garbarnia Paska https://www.zeskory.com/skorzane-portfele-meskie/1930-czarny-skorzany-portfel-meski-garbarnia-praska.html. Portfel jest klasyczny czarny jedynie z wytłoczonym logiem. Ma wiele kieszonek i przegródek co na pewno spodoba się tacie, ale chyba największa wartość to ta, że portfel powstał na "naszym podwórku", rękami człowieka, a nie maszyny - mój tata bardzo ceni takie szczegóły.

Gość gość
jest teraz zajefajna promka w media expert, ze mozesz wymienic stara konsolke na nowa, ps4 na ps4 pro, jesli tata ma, to idealny prezent, bo i grafika lepsza i fpsow wiecej. :D

Gość gość
promocja fajna, a nawet gdyby nie podeszło to mysle że chętni na konsolę w rodzinie się znajdą :p

Gość gość Aneta78
I ojcowie czytają książki – książka z okazji Dnia Ojca Jeżeli spotkaliście się kiedyś ze twierdzeniem, że w domu rodzinnym czyta jedynie mama. Małżonka powtarza, że przez natłok zajęć nie może znaleźć czasu na relaks przy książce, dementujcie tę plotkę od razu! http://www.psychoskok.pl/aktualnosci/ojcowie-czytaja-ksiazki-ksiazka-okazji-ojca/

Gość gość
Zapraszam na stronkę www.zprzymruzeniemoczka.cupsell.pl Znajdziesz tam oryginalne produkty z nadrukiem lub sam stworzysz swoje projekty.Taki spersonalizowany prezent na pewno będzie oryginalny.