Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent na dzień ojca?

Polecane posty

Ja kupowałam prezenty z top hifi, bo mają super ceny i promocje.

ooo to jest dobra myśl! ojciec ma niedługo urodziny i pewnie ucieszyłby się z jakiegoś głośnika lub gramofonu 🙂 trzeba to rozważyć.

Jeśli tata jest "górołazem", to pewnie ucieszy go jakaś dobra kurtka albo softshell. Z resztą takie okrycie nadaje się też spokojnie do noszenia na co dzień, więc nie powinno być problemu. Jeśli na prezent, to jednak polecam szukać w ofercie jakichś lepszych/sprawdzonych marek sportowych, bo wtedy znacznie łatwiej znaleźć coś jakościowego. Mam masę ubrań od CAT, Adidas i The North Face - T93YFPJNT (bardzo dobry model, od jakiegoś czasu w sprzedaży, ma uniwersalne kolory). Już niejednokrotnie na urodziny zdarzało mi się otrzymywać coś w podobnym klimacie. Odzież sportowa niestety kosztuje swoje, więc można zrzucić się w kilka osób i kupić coś droższego, ale dobrej jakości. 

A może jakiś fajny zestaw kosmetyków? Ja mogę Ci podpowiedzieć, że kupuje takie zestawy od Masveri. Można samemu dobrać, według potrzeb indywidualnie co znajdzie się w zestawie.

fajny pomysł na prezent to smartwatch . Ja w tym roku kupuje tacie na dzień ojca sportowego smartwatcha od garetta bo wiem że o takim marzy