Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Bolejn 23

Co dziś jedliście ? Śmiało :)

Polecane posty

Gość Anna Bolejn 23

-jajecznica z 4 jajek ze szczypiorkiem, 4kromki chleba do tego -jogurt naturalny bio (z austrii ekologiczny) -kubek truskawek z cukrem -jedną chałwe -zupe zalewajke -czerwone winogrona -sałatke domowej roboty (rzodkiewka, sałata, ogorek, marchewka,koperek,śmietana) -kawałek sernika z galaretką z rabarbarem -kilka wafli ryżowych -pól tabliczki czekolady gorzkiem 97% made in Switzerland, pyszna -6 kromek kanapek z pasztetem wiejskim z zająca i twarozkiem i szczypiorkiem -frytki duze z Maka -dróżdzówke z jabłkami -fasolka szparagowa z topionym maselkiem i posypką z bulki tartej

oprócz tego co napisałem to banana, maslo orzechowe, jabłko i teraz ciastecka karmelowe popijam mlekiem 2%. Znowu się zamienie w hipopotama.

Gość skrejghlsakerjgtase
Albo sobie jaja robisz, albo jesteś ciężarówką z przyczepą:P

Gość Anna Bolejn 23
nie robie sobie jaj :D chce przytyc

Gość skrejghlsakerjgtase
nawet jakbym chciałą przytyć, siłą nie zmieściłabym w siebie połowy tych rzeczy:D

Gość Anna Bolejn 23
biore kropelki na trawienie, poza tym koperek i inne ziolka dobrze dzialają :P

Gość skrejghlsakerjgtase
niedyskretne pytanie... ile razy dziennie chodzisz do toalety? :P

2 tosty z serem i szynka, croissanta i donuta tiramisu i loda magnum nalesnika ze szpinkaiem i serem krem pomidorowy z grzankami spaghetti carbonara pudełko rafaello trochę nachosów z sosem zaraz bede jadła pizze

Gość Anna Bolejn 23
siku? kilka razy,duzo pije, ostatnio herbate z Rooibosa. Podobno jest zdrowa, nie ma fluoru jak zwykla herbata. A to dłuzsze to 2 czasem 3 razy, zauwazylam jak sie wypije za duzo naparu z rooibosa to kupka jest rzadka, troche przeczyszcza :D

Gość Anna Bolejn 23
viki022 - uuuu wymiatasz haha :D ja staram się jesc b.duzo białka, potrafie np na sniadanie zjesc całą kostke białego twarogu 250gram z dwiema kajzerkami. Przeczytalam to na forum pakerów :D

Gość skrejghlsakerjgtase
ok, z innej beczki to ja zjadłam: -pół bułki z masłem -drożdzówkę z budyniem i owocami leśnymi -małą pizzę z pieczarkami -jogurt truskawkowy -kompot ananasowy -trochę pianek marshmallows -i właśnie popijam napój energetyczny Monster :p Łał. Zazwyczaj nie jem takich śmieci, ale cóż, czasami tak się zdarza:p

Gość gość
3 gryzy (od meza) omleta pol miseczki platkow Bran flakes banan ziemniaki z grilowanym miesen z fileta+ zielony ogorek Zamierzam zjesc jeszcze jakis serek typu wiejski z pomidorem, ew z bulka wieloziarnista.

Zapomniałam o hamburgerze i ciastu jabłkowym z maca, jak na mnie to nie zjadłam dziś bardzo dużo :D Też bym chciała być na diecie, ale ostatnio nie umiem. Na szczęscie są też dni,kiedy jem malutko i chyba tylko dzięki temu nie ważę tony.

Gość gość
3 kanapki z nutella - sniadanie 2 kanapki z nutella i bananem - obiad 2 kanapki z serem camembert i ketchupem - kolacja

Gość gość number one
- 5 ciastek owsianych - jajko smażone z serem i pieczarkami - 3 pierniczki - 2 lody - szynkę w galarecie( 2 plastry) - łyżkę ziemniaków w gulaszem i kefirem - parę orzeszków w panierce....