Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macierzyński-oszukanie pracodawcy że się nie jest w ciązy

Polecane posty

Gość gość

ludzie już nie wiem co robić, pracuję bardzo cieżko, w pełni zaangażowana, ale lubię moją pracę i mnie tam doceniają. Jednak umowa jest śmieciowa. Nie da rady wziąć kredytu. chodzi o to, że lata mijaja powinnam i chce mieć dziecko, niestety jeśli zajde w ciążę nie mam powrotu. Moja najlepsza kumpela w 4 miesiącu poszła na rozmowe kwalifikacyjną do ciązy się nie przyznała, podpisała umowe pracuje równo tydzień . Od poniedziałku idzie na zwolnienie ni bardzo się cieszy, że udało jej sie zrobić wałek i iść na macierzyński, ja dziś do północy bede sie przygotowywała do pracy. a ona będzie gładzić brzuszek i też dostanie kase i też liczy jej się staż pracy. nie mogę tego przezyc czy jest sens uczciwie pracowac?

Gość wifigdańsk
trochę metnie napisałaś. chcesz oszukać pracodawcę ze nie jestes w ciąży czyze jestes? przeczytaj twoj tytuł "oszukanie pracodawcy że się nie jest w ciązy".

Gość wifigdańsk
przeciez kolezanka nie zrobila zadnego "włka" wszystko zgodne z prawem-nie miala obowiazku informowania pracodawcy ze jest w ciaży.

Gość gość
to mozna isc na zwolnienie po tyg. pracy? wydalalo mi sie, że trzeba pracowac pełnu miesiac. zreszta jaka kase dostanie, jak zus wypłaca średnia z 12 miesiecy