Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Panien Młodych :)

Polecane posty

Gość gość

Będziecie pić alkohol na swoim weselu??? słyszłam że często para młoda ma w butelce wode zamiast wódki :) i w momencie toastów ,,oszukują" ale akurat to mnie nie dziwi bo trzeba trzymać fason :D

Ja, oprócz szampana i ew pierwszego toastu, nie mam zamiaru pić. Mój narzeczony też nie, świadek będzie wodę polewał :D

Gość hermionaona
tak się robi, młodym polewa się wodę

Dla mnie to śmieszne ,polewać wodę z butelki po wódce. Nie chcesz - nie pij. Zamiast kombinować wnoś toast wódą czy sokiem ale ze szklanki. A co do pytania czy piłaś. Tak wypiłam 3 kieliszki wódki - ze świadkami,orkiestrą i przyjaciółką.

Gość gość
Ja do oczepin bede pila jakies bardzo delikatne drinki, po polnocy juz bede pila wodke, ale wiadomo 1-2 kieliszki na godzine maks :)

Gość na swoim weselu normalnie
piłam alkohol i nikt się nie bawił w jakies szopki z polewaniem wody z butelek po wódce, bardzo dużo tańczyłam i jadłam ciepłe posiłki- dzięki temu przez całe wesele czułam się dobrze

Gość gość
Ja z mężem piłam kaaażdy toast. Przy każdym ze stołów byliśmy po kilka razy, staraliśmy się z każdym bawić i rozmawiać. Ja z tych całym emocji siorbnęłam w ciągu całego wesela odrobinę rosołku i później zupełnie nic nie zjadłam. Byliśmy do ostatniego gościa (do ok 6-7 rano). Każdy został odwieziony w odpowiednie miejsce, tylko my się na końcu zostaliśmy, co się okazało bez transportu do domu. Na szczęście podrzucili nas państwo z zespołu. Po drzemce (4 godziny) nie miałam w ogóle kaca ( i wszystko pamiętałam co sie działo) za to byłam głodna jak wilk. Postanowienie - dziś się najem spróbuje wszystkiego, ile wlezie :P . No cóż, nie wyszło, bo zjadłam 3 pierogi z grzybami i dalej leciały znów toasty aż do godz. 23. Jak koło godz 20 zebrał się zespół do domu, to pierw tańczyliśmy do muzyki z komórki, a później ktoś laptoka przyniósł ;) Wspomnę, że żegnając gości również praktycznie z każdym się wypiło na odjezdne :P . Poniedziałek z lekkim kacem ale po 3 dniach picia ( dzień przed był polter) w końcu musiał się jakiś pojawić.

Gość gość
zapomniałam dodać, że ogółem mam już bombę po 2-3 piwach, więc sama byłam w szoku, że nie padłam :P

Gość a jaty
U nas był barman i specjalnie robił mi bardzo słabe drinki co trzeci był alkoholowy, a reszta bezalkoholowe. Na wejście mieliśmy wodę i później szampan, pierwszy toast to wódka, a reszta tak jak napisałam co trzeci drink bardzo słaby.