Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana mamuśka

dotyk mojego kolegi co o tym myśleć

Polecane posty

Gość zakłopotana mamuśka

dzisiaj odwiozłam do szkoły moją córkę, rozmawiając z kimś na korytarzu spotkałam kolegę który przyjechał ze swoją pociechą gdy przechodził obok mnie, pogłaskał mnie po ręce w taki bardzo niezwyczajny sposób... czule, delikatnie... nie za długo nie za krótko, nie wiem co mam o tym myśleć... czy wysyłałby sygnały że mu się podobam? Oboje mamy pozakładane rodziny...

Gość gość
w ogóle o tym nie myśl, skoro masz rodzinę :O skąd w ogóle taki pomysł. Czyżbyś się nudziła w rodzinie?

Gość gość
pewnie musnął ją ręką przez przypadek a ta już sie tu doszukuje niewiadomo czego :D

Gość zakłopotana mamuśka
nie nie musnął a pogłaskał w taki sposób dyskretny aczkolwiek rzeczowy, że zwróciło to moją uwagę nie szukam wrażeń ale miałby u mnie szanse gdybym nie była zajęta jednak jestem więc mnie troche zdziwiło jego zachowanie

Gość zakłopotana mamuśka
upppp

Gość gość
Miałaś mokro?

Gość zakłopotana mamuśka
miałam taki kisiel w majtach, że aż się zakłopotałam bo z każdym krokiem bulgotało

Gość gość
to czyli jednak jest coś na rzeczy, skoro piszesz, że miałby u Ciebie szansę. a może tak bardzo chciałabyś mu się podobać, ze nadinterpretujesz jego gesty?

Gość zakłopotana mamuśka
On ma brzydką żonę a ja jestem atrakcyjną kobietą, wiem ,że jak zechcę będzie lizał moje stopy (dosłownie) Leże teraz w łóżku i stale o Nim myślę, chyba muszę sobie z Nim porozmawiać.

Gość zakłopotana mamuśka
sio podszywy... koleś ma coś w sobie, ale mi nie zależy żeby jemu się podobać nie onieśmiela mnie, nie zachowuję się przy nim jak kokietka, jak mnie czasem podrzucał do domu I jego żona dzwoniła to żartowaliśmy że jedziemy do lasu I nikt sobie nic nie robił z tych żartów, żadnych nadzieji nie chcę mu się na siłę bądź nie, podobać, a także nie chcę by on wiedział że mi się podoba, ale skubaniec ma cosw sobie bo podoba się większości mamusiek jakie znam szczerze mówiąc może szukam jakiegoś fajerwerka, nie będę wnikać dlaczego, wiem że nie posunę się do niczego poza takim żartowaniem I głupimi gadkami I wiem, że nie dam po sobie poznać że facet mi się podoba

Gość zakłopotana mamuśka
O ku..... Teraz dopiero zauważyłam, że zniknął mi z dłoni pierścionek 😠 A wyglądał na takiego uczciwego cygana.

Gość zakłopotana mamuśka
Ale jak muśnie mnie jeszcze raz, wskoczę Mu do samochodu ,opędzluję bambusa, połknę maślankę i poproszę o jeszcze. Mój mąż to frajer który już mnie nie zauważa, czuję się niedoceniana itd. Teraz zamienię się w leśnego skrzata i będę rozkładała nóżki przed kolegą za szkoły dzieci, mam w nosie kto co o tym myśli, muszę poczuć jego smak.

Gość zakłopotana mamuśka
nic mi nie zginęło podszywie jeden ... on skubany chyba ma tą świadomość że podoba się masie bab... a ja na przekór nie chcę mu dać tej satysfakcji ale ten gest mnie dzisiaj naprawde rozwalił... ja nie powinnam mieć za dużo wolnego czasu bo faktycznie durne myśli łażą po głowie

Gość gość
Nie masz wiekszych problemow ?? Ze cie poglaskal po rece to ma cos znaczyc? Jeszcze napisz ze sie w tobie zakochac, Co za idiotka

Gość zakłopotana mamuśka
podszywie nie mam męża, jestem w stałym związku, mamy razem dzieci podszywie I widzę że to ciebie ponosi masakrycznie wyobraźnia.. daj się innym wypowiedzieć ok?

Gość zakłopotana mamuśka
Jak myślicie? Czy wypada tak przypadkiem musnąć ręką w okolicach jego krocza?

Gość zakłopotana mamuśka
on sie we mnie nie zakochac malo prawdopodobne ale gdyby moj facet tak musnął, potrącił jakąś koleżankę na mojich oczach to miałby poważną rozmowę czy są na tym forum NORMALNI z którymi idzie porozmawiać??????!!!!!!!!!

Gość zakłopotana mamuśka
Myślę nawet o podknięciu się (celowym) i muśnięciu wargami jego członka. A niech ma, jak już wspomniałam mój partner to baran i nudziarz, poza tym przytył.

Gość zakłopotana mamuśka
ok będę szczera sprowokowałam ten temat zadowoleni wszyscy? skąd w was ludzie tyle jadu chyba nikt was nigdy nie kochał I nie spotkało nic dobrego w życiu

Gość zakłopotana mamuśka
No dobra, ale o czym chcesz rozmawiać? I co w związku z tym? Co chcesz z tym zrobić. Bez sensu, masz faceta dzieci a głupie myśli krążą po głowie czy co?

Gość zakłopotana mamuśka
tak naprawdę moj facet ma 196 wzrostu złamasie I gra w kapeli rockowej na basie a ty co potrafisz poza podszywaniem sie

Gość zakłopotana mamuśka
no nareszcie....... podszyw ze mną pogada???

Gość zakłopotana mamuśka
Podszywacze mają ubaw, albo są zazdrośni. Czego się spodziewać po Polakach. A mi wyobraźnia pracuje, ehhh. Chyba czas iść spać, bo normalni już wyłączyli kafeterię i zostali sami podszywający się frustraci.

Gość zakłopotana mamuśka
widzisz jesteś facetem a ja chciałam z babkami ale one też jadem sączą.... chciałam żeby mi coś podpowiedziały bo tak się nie zachowuje facet który ma kobietę I jest z nią szczęśliwy.....

Gość zakłopotana mamuśka
Mój chłopak złamasie gra w kapeli na basie Jak kiedys przestanie to rogi dostanie Nie jestem kucharką by robić śniadanie Potrzebuję miłości i wzajemności a weszłam tu tylko z własnej ciekawości Liczę na kutaska mojego kolegi a to co się dzieje w szkole to dopiero przedbiegi Panna na godziny kiedyś zostanę I na wysokości zadania w końcu sama stanę na pośladkach ślady palców i pod nosem śmietanę to moje nowe prywatne zadanie...

Gość zakłopotana mamuśka
o wow podszyw umie rymować jestem pod wrażeniem

Gość gość
Może on ma ochotę na Twoje dziecko i chce się zbliżyć do Ciebie, by być blisko dziecka?

Gość gość
chciałam żeby mi coś podpowiedziały bo tak się nie zachowuje facet który ma kobietę I jest z nią szczęśliwy..... heh i odwrotnie :P a co chesz go uszczesliwic? ;>

Gość gość
I na wysokości zadania w końcu sama stanę na pośladkach ślady palców i pod nosem śmietanę to moje nowe prywatne zadanie..." hah no to było dobre :classic_cool:

Gość zakłopotana mamuśka
ja już wszystko o tobie wiem... jesteś małomiasteczkowym bezrobotnym bez większych perspektyw na życie w naszym biednym kraju ale u shoulda learn foren languages to be fluent in one and give yourself a chance to have normal life and better future