Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana mamuśka

dotyk mojego kolegi co o tym myśleć

Polecane posty

Gość zakłopotana mamuśka
09.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość chciałam żeby mi coś podpowiedziały bo tak się nie zachowuje facet który ma kobietę I jest z nią szczęśliwy..... heh i odwrotnie ja p*****le... to ja powinnam się w takim razie zachowywać tak jak on bo ja jestem szczęśliwa

Gość zakłopotana mamuśka
nie wierzę w to co wy tutaj pierdzielicie .....

Gość zakłopotana mamuśka
Może jestem zła, suka ze mnie ,krowa, ale dajcie mi odpowiedź a zacznę rymować, Weszła tutaj tylko z własnej ciekawości, lubię czasem sex i w łóżku kilku gości, ale nie wiem teraz czy to zwykłe gówno czy to brak czułości, Mój mąż nie daje mi już żadnej namiętności, za to ten kolega tak mnie muska stale że aż mnie ciareczki przechodzą do kości

Gość zakłopotana mamuśka
tak mówiąc szczerze po raz 2 gi sprowokowałam tą dyskusję ale dochodzę do wniosku że ja chyba mam kogo zapytać o zdanie bo wy próbujecie mi zrobić wode z mozgu... ale ja sie nie dam

Gość gość
chciałam żeby mi coś podpowiedziały bo tak się nie zachowuje facet który ma kobietę I jest z nią szczęśliwy..... heh i odwrotnie nie chodzilo mi to, że tez mialabys sie tak zachowac :o a raczej to, że rozkminiasz to tak bo sama jestes w jakis sposob nieszczesliwa :P

Gość gość
Pokaż cycki zakłopotana

Gość zakłopotana mamuśka
Chciał zaciągnąć gwiazdę do swego samochodu zawieźć do kolegów i podać kilka lodów Obserwuje Ją w szkole od wejścia aż do schodów Teraz piękna Lili wielkie ma zmartwienie jak odstawić szopkę by mieć ukojenie Jak się spotkać szybko i bez pierdo..nia żeby nie poplamić tylnego siedzenia Mąż nie zając, kocha w zdradę nie uwierzy a nowy kochanek się nie sprzeniewierzy teraz czekam czujnie na kolejny dotyk Bo kolega działa na mnie jak narkotyk

Gość zakłopotana mamuśka
nie chodzilo mi to, że tez mialabys sie tak zachowac pechowiec.gif a raczej to, że rozkminiasz to tak bo sama jestes w jakis sposob nieszczesliwa jezyk.gif gdybym faktycznie byla nieszczesliwa to na pewno nie zalozylabym takiego tematu, brzmialby on nieco inaczej ale ja na szczescie nie moge narzekac nie bede wymieniac bo chorzy ludzie beda sie mieli do czego p**********ic

Gość zakłopotana mamuśka
Dziwką sie nie nazwę To On pierwszy zaczął Mógł mnie nie dotykać Nogi się rozkraczą Spotkam się z Nim tylko Może ze trzy razy,żeby nie mógł nabrać do mnie swej odrazy Ja normalna jestem,żona i mamusia ale każda baba chcę czasem na brzusia ;-)

Gość zakłopotana mamuśka
tak.. na pewno chcial mnie zaciagnac do samochodu no tak sie sklada ze przyjechalam swojim wiec pudlo....

Gość gość
no to o co ci w ogole chodzi? :D jak na kafe i tą godzien niezłe rymy hehe :classic_cool:

Gość zakłopotana mamuśka
Niech żyje wolność Wolność i swoboda, Jutro się z nim spotkam I mu zrobię loda...

Gość zakłopotana mamuśka
tak.. na pewno chcial mnie zaciagnac do samochodu no tak sie sklada ze przyjechalam swojim wiec pudlo....

Gość zakłopotana mamuśka
Niech żyje wolność Wolność i swoboda, Jutro się z nim spotkam I mu zrobię loda...

Gość zakłopotana mamuśka

Gość zakłopotana mamuśka

Gość zakłopotana mamuśka
hehe no niezle ale jak piszecie wszyscy razem to sie serwer zawiesza o co chodzi? o to ze ktos sie pode mnie podszywa od początku

Gość zakłopotana mamuśka
powodzenia z tym lodem bleeeee......

Gość zakłopotana mamuśka
Czy się serwer wiesza Czy mój komp zamula I tak spotkam kumpla który mnie przytula Zaczął od muskania Skończy na klepaniu Gadka przy kolacji a finał przy śniadaniu ;-)

Gość zakłopotana mamuśka
jakiemus obcemu fajansowi mam robic loda bo mnie chyba podrywa I jak do tej pory nikt mi jednoznacznie nie dal odpowiedzi czy to mogl byc rodzaj podrywu czy nie wedlug mnie byl-tyle na temat, ale tutaj same jakies parszywe podszywy zberezne siedza

Gość zakłopotana mamuśka
r u talkin to me???

Gość zakłopotana mamuśka
Siedzą ,bredzą, śledzą Czytają ,obserwują, Bluzgają,kłamią, krzyczą, a później rymują...

Gość zakłopotana mamuśka
Zadzwonił do mnie właśnie z pytaniem czy nie mogłabym mu pomóc przepchać zlewu. Hmmm. Ale w środku nocy?

Gość zakłopotana mamuśka
Ostatnio pchaliśmy szafki w pokoju ale do dzisiaj mnie odbyt boli...Dziwne

Gość zakłopotana mamuśka
te rymowany podszywie zrób mi tą uprzejmość I pokaż troche klasy I zostaw mojego nicka cooooo???????

Gość zakłopotana mamuśka
kuzwa to chyba 3 podszywy juz nie ogarniam total mess ....

Gość zakłopotana mamuśka
Moja klasa Twoja C**a Nasze dzieci Wspólna klika Mamy mężów Oni żony jaki świat p**********y...

Gość zakłopotana mamuśka
ja pierdziele nikt nie ma nic normalnego do powiedzenia same znudzone gęby tu siedzą...

Gość zakłopotana mamuśka
żadna klika....... ja tam na swoj dom nie narzekam DOM PODSZYWIE