Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwykły seks z chłopakiem - pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

Otóż chciałam opisać swój problem. Jestem z K. od 1,5 roku, pod wieloma względami jesteśmy b.podobni, ale...nasz seks jest dla mnie coraz nudniejszy i monotonny. O tyle o ile na początku związku cieszyłam się każdą chwilą z nim spędzona, zaczyna do mnie dochodzić, że tak naprawdę chyba nigdy z nim nie będę miała super seksu, takiego jaki mi sie marzy. On kazdą inna formę niż "po misjonarsku" traktuje jak brak szacunku do dziewczyny?? dla mnie to jest trochę dziwne, ale tłumaczył, że wynika z jego poglądów religijnych. Rozwala mnie to, bo założę się, że 80% katolików uprawia i seks francuski i inny... a akurat ja musiałam trafić na "świętoszka" :o Co mam robić? Nie ukrywam, że mam spory temperament, a z K. nie da się na ten temat pogadać, żeby zmienić, jego argumenty tu są jakieś takie mało logiczne..Czasami sobie myślę, znajdę sobie innego, słusznie? Czy dla was facetów, którzy mają po 30 lat inne formy seksu to tylko z kochanką a z żoną/narzeczona "z szacunkiem"?

Gość gość
Wiem, że to może brzmieć zabawnie, jednak dla mnie to realny problem, który mi nie daje spokoju. Proszę o wskazówki od bystrzejszych osobników.

Gość gość
Wskazówka: wylej sobie na głowę kubeł zimnej wody, gdy następnym razem zapragniesz udziwnień w seksie ;-)

Gość gość
Nie muszę sobie juz nic wylewac, bo przeciez go nie zmusze do "udziwnien" typu "zrobienie loda". Z tymi pragnieniami czuje sie coraz bardziej jakbym oczekiwala czego wielkiego typu wejscie na K2 albo jakbym byla totalnym perwersem. ale jak to jest z innymi facetami, np tu na kafeterii? czy z narzeczona tez nie uprawiacie innego seksu niz ten, który w obiegowej opinii "wypada"???

nie, my uprawiamy normalny, robimy loda, liżemy jaja, nawet co niektóre odbyt :) z wzajemnością rzecz jasna! tu o oralu, pozycje to wiadomo, że również 'udziwnione' :) - jak wygląda jego gra wstępna? daje ci buziaka w policzek? dotyka ci piersi z zamkniętymi oczami?

Gość gość
Haha, dotyka moich piersi w rekawiczkach, oczywiscie pytajac najpierw o pozwolenie;) Gra wstepna namietna, spontaniczna, ale seks tylko po misjonarsku, kiedys zasugerowalam inny, ale sie nie zgodzil twierdzac jak powyzej - ze to uraga kobiecie.

Gość gość
ale co z niego za katol skoro uprawia seks przed slubem ???????!!!!! To przeciez uraga w wierzacemu katolowi !!!!!!!!!!!! A ty jestes jak jego piesek jak ci powie tak robisz, jestes ZALOSNA😴aportujesz na kazdy jego gwizd do nogi, zero wlasnego zdania, wlasnego dzialania, wyboru nawet nie masz buahahahahaha, glupia jestes i albo masz nascie lat albo naprawde jestes tak naiwna i glupia ze tak latwo toba manipulowac. To zawsze sie od czegos zaczyna.

Gość gość
to moze na poczatek zasugeruj mu zeby sprobowal od tylu, oboje bedziecie lezec na boczku i bedzie Cie mogl przytulic... pomalu wprowadzaj jakies zmiany.. przeciez nie zostawisz faceta dla takiego banalnego powodu. Chyba ze glupia jestes

Gość gość
Gosciu, nie musisz sie tak wzburzac i obrazac. Wdec i wydech, nooo