Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiczki i faceci z małymi mowią, że nie liczy się wielkość tylko technika haha

Polecane posty

Gość gość

Owszem liczy, ale nawet najlepszą techniką nie nadrobicie brakiem w długości/grubości ptaszka :O Co z tego, ze facet umie bzykać jak ja go ledwo czuje ? 12-15cm co to jest? Jesli ktoras probowala lizac duzego to wie jaka to frajda, trzymac fajną duża palke w rece :) a nie malą gliste :D PS: nie dawałam murzynom ani ciapatym, nie jestem rozepchana , po prostu lubie prawdziwych facetow, dorbze zbudowanych ,nie tylko na gorze ale i na dole :classic_cool:🖐️

Gość gość
pokaż mi wideo nagranie na którym każdy aktualnie prawiczek to mówi!

Gość gość
autorka widać nie zna mężczyzn. Można być prawiczkiem i mieć wielkiego penisa bo my nie latamy ze sprzętem na wierzchu. W przeciwieństwie do kobiet latających z cyckami i tyłkiem odsłoniętymi.

Gość gość
dokladnie, prawiczek nie oznacza jakies niemoty z niedowagą i mikrym penisem 12 xx co do facetow z malym to sie zgadzam, kazdy sie chwali tym co ma :D a oni muszą sobie jakos wmawiac ze maly tez potrafi, ale kobieta majac do wyboru duzego a malego to woli duzego, tak samo facet woli normalne cycki a nie deske

Gość autorko jak mialas wielu
partnerow to jestes puszczalska