Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789

Podglądanie przez monitor(LCD) jest na czasie

Polecane posty

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość Antonina91
Kolega pracuje w LG i mówi, że jesteś psychiczny i p********z bzdury.:classic_cool:

kolega pracuje w LG przy składaniu czyli przy skręcaniu śrubek ale nie wie co w tych monitorach siedzi. CHA CHA CHA X Osoby mówiące niewygodną prawdę najłatwiej posądzić o chorobę psychiczną - to są metody Stalina. X Ludzie nie wierzcie temu że ja jestem jakiś chory. To co mówię to prawda. Ludzie z pracy mnie podglądają mimo że mieszkam od nich w odległości 50-100km. X Tak więc to prawda.

Gość gość
Fajnie :) Dobrze że podglądają :) Podglądają przez okno, na ulicy to mogą przez komputer :) Tylko dziwki i złodzieje się tego boją - ja nie mam nic do ukrycia :)

Gość klubicz
gorzej bo jak podglądaja przez monitor lcd to piwne mogą też przez żarówkę led w kiblu...czulem że coś nie tak z tą żarówką i dziwny ruch u sąsiadów jak siedzę na tronie :D :-d

Gość podgladaja podslu...a:

tylko zagrozonym inwigilacja nie chce sie czytac  dorobku wiedzy internetowej bo po i tak wam nikt nie pomoze