Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc...strasznie cięzko mi i moim dzieciom...błagam...

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem mamą 4 dzieci, 5 jest w drodze, w piątek mój narzeczony wyszedł z domu bez słowa i nie daje znaku życia, nic nam nie zostawił, do tego ojcowie nie chcą płacić alimentów na dzieci....skutek taki że nie mamy co jeść...błagam o jakąkolwiek pomoc, moge przesłać moje fotki z brzuchem aby udowodnić wam że jestem w ciąży. Wiem że przelew dojdzie dopiero jutro, dzieci piją wodę z mąką. Prosze :( Mój mail estelalauder@wp.pl

Gość gość
dobra dobra.. tutaj naiwnych nie znajdziesz...

Gość gość
wodę z mąką:D ps. prowo 2/10🖐️

Gość gość
bardzo mi przykro że jesteś biedna :( ale ja nie mam jak ci pomóc, A skąd jesteś ? Gdzie mieszkasz ?

Gość gość
Witam, mieszkam 20 km od Suwałk, nie ma pracy u nas i nie mogę nic zrobić. Źle napisała - jedzą placki z wody i mąki.

Gość gość
Trzeba było zbierać na tabletki antykoncepcyjne. Jak czytam o kobiecie z 5 dzieci i narzeczonym to mnie trafia

Gość gość
podaj dane z fb lub anszej kalsy, wiecej ludzi ci pomoze,i pomoc spoleczna z twojego miejsca zamieszkania,a jak bedziesz sie tak reklamowalal,to ci dzieci jeszce odbiora...

Gość gość
Nie mam ani fb ani naszej klasy, ludzie proszę strasznie ciężko nam, nie ma żadnych owoców więc nawet nie mogę nimi nakarmić dzieci, ani grzybów.

Gość gość
więc załóż Fb i naszą klasę. Jutro ruszaj koniecznie do opieki społecznej. Błagaj o cokolwiek. Ale mi źle że Tobie jest źle. Jestem starsznie czuły na ludzką krzywdę , a jak jeszcze nie mogę pomóc to serce wręcz krwawi. Wierzę w Boga.On istnieje, No musi Ci pomóc ! Musi!

Gość gość
Czy jeżeli podam swój numer konta to może ktoś mi coś wpłacić? Albo napisać mi na maila kod doładowania na TAK-TAK a niestety ale mój bank przyjmuje tylko od 25 zł przelewy bo tak narzeczony ustawił.

Gość gość
Boże widzisz i nie grzmisz. Tak takiem dzieci nakarmisz jełopico jedna

Gość gość
absolutnie nie żal mi takich ludzi, to gorsza kategoria niż zwierzęta. Było kulasów nie rozkładać a teraz siedź i biadol :O

Gość gość
hahahaha "ale mój bank przyjmuje tylko od 25 zł przelewy bo tak narzeczony ustawił. " dobre:) szukaj gdzie indziej naiwniaków, ja ci nie wierzę!!!!

Gość gość
Nie chcę osądzać ale wydaje mi sie ze to prowo.

Gość gość
nie musicie jej wyzywać autorko idź do opieki społecznej poprośo pomoc, facet nie płaci? IDŹ DO SĄDU PO ALIMENTY

Gość gość
autorko jak masz masz tyle dzieci nie masz meza to teraz sobie zaszyj pit''e.i zajmij sie dziecmi.powiedz na co ci te chlopy.ktorzy narobia dzieci i sobie pojda.pozniej tylko cierpia dzieci za to ze cie p***a swedzilala.,wulgarne wiem ale takie jest zycie .ja mam meza alkoholika skoo......syna z ktorym sie mecze wraz z dziecmi,oplacam wszystko wiec mowie co mysle

Gość gość
Żałosna jestes. tyle ci powiem. myslalas ze ktos ci tu pomoze? stawiam na to ze nie masz zadnych dzieci tylko potrzebujesz kasy i tyle. kretynizm. a jesli nawet masz tyle dzieci to pewnie nie wiesz ktore jest ktorego fagasa dzieckiem. puszczasz sie na lewo i prawo a teraz marudzisz. idz se zrob nastepne i przestan p******ic. :]

Gość gość
znam ten bol.ale jak tu piszesz kontonmasz w banku.to dla mnie wydaje sie dziwne.skoro nie ma kasy na jedzenie dla dzieci,to skad do chooja wplywaja srodki na konto. mam wrazenie ze twoj chooje psedo 'narzeczony'wykorzystuje ciebie i twoja trudna sytacje jezeli tak jest zglos do opieki spolecznej.

Gość gość
nie masz kasy zeby dac dzieciom jesc a stac cie na to zeby internet miec? ha ha ha :D :D :D :D :D :D idiotka :D