Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam chłopaka którego pozazdroszczą mi koleżanki -ZAPŁACĘ!

Polecane posty

Gość gość

kwota do uzgodnienia, ja - nie żaden pasztet, po prostu nie mam czasu na związek, mój wiek 21 lat - twój - możesz być 18 a możesz byc 30 o ile dobrze sie konserwujesz. Masz nosić obcisłe rurki, trampki, mokasyny, mieć styl miastowego fagasa nie przyd**asa, wzrost masz mieć 185 cm lub wiecej, ja mam 176 cm i nosze szpilki.

Gość gość
a bzykanko będzie?

Gość gość
nie

Gość gość
dlaczego nie? z przystojniakiem nie chcesz? :o

Gość gość
nie będę sie bzykać z pierwszym lepszym! do tego potrzeba uczuć, dlatego nie jestem w związku, bo każdy by tylko chciał rooochac 😡

Gość gość
to spadaj na szczaw

Gość gość
a to chcesz sie tylko pokazac dziewczynom??? wez sie trszke zastanow... nie masz faceta? i nie chcesz byc w zwiazku?? to za przeproszeniem po ch*j chcesz udawac kogos kim nie jestes??? CHORE...

Gość gość
sam se spadaj, ja płacę ja wymagam

Gość jagodniczka
a to chcesz sie tylko pokazac dziewczynom??? wez sie trszke zastanow... nie masz faceta? i nie chcesz byc w zwiazku?? to za przeproszeniem po ch*j chcesz udawac kogos kim nie jestes??? CHORE..

Gość gość
nie chcę być w związku!!! chcę tylko udawać przed znajomymi,że mam chłopaka, ten chłopak założy fałszywy profl na fb, od czasu do czasu wyjdzie ze mną i z moimi znajomymi, oto chodzi by myśleli, że mam kogoś!! i że ten ktoś to mega ciacho godne pozazdroszczenia :D aa i facet ten ma mieć prawko, na automat wystarczy, bedzie prowadził sprowadzone z anglii autko mojego brata (moi znajomi nie wiedzą ze to jego auto - beda mysleli że to mojego "chlopaka" :D)

Gość gość
wkurza mnie,że wszyscy znajomi i nawet nieznajomi pytają "dlaczego nie masz chłopaka? " masz chłopaka? chce sobie wstawić foty z kolesiem i niech spadają! mam dość tych pytań dlaczego nie mam chłopaka i zaczepek obcych facetów na facebooku, którzy mnie podrywają bo myślą,że jestem wolna (no w istocie jestem, ale chce by tego nie wiedzieli!)

Gość jagodniczka
pusta i glupia to chyba malo powiedziane :)

Gość Bolek Zdun
metoda typowa dla lesbijki , pokazać się z facetem i ten facet ma być jako 'parawan' , czyli zasłona dymowa aby wszystkie ciotki i wujkowie w rodzinie widzieli, że to jest 'normalna' kobieta , przy okazji zapytam, czy torebkę nosisz po prawej stronie ?

Gość gość
SAMI JESTESCIE PUSCI JESLI MNIE OCENIACIE A NIE ZNACIE!!! poza tym kobiet nie pytam o zdanie... znajdzie sie jakis chetny? jak nie to zaloze ogloszenie na innych portalach i na pewno sie ktos znajdzie moze nawet darmowy...zreszta tu pewnie nie ma ciach to i nie dziwię się waszym frustracjom :) niestety taka Polska mentalnosc - kazdy musi miec chlopaka :O jestem pusta b jestem sama

Gość gość
tak noszę po prawej a co? zasłona dymna jak już :P

Gość jagodniczka
Ale mnie nie obchodzi czy pytasz kobiety o zdanie bo kazdy ma prawo sie wypowiedziec. Poprostu Twoje zachowanie jest totalnie dziecinne i puste... Badz soba! A nie chcesz na sile udawac kogos kim nie jestes! Proponuje przeczytaj jeszcze raz od poczatku, to co napisalas :D

Gość gość
Oczywiście,że jestem lesbijką,ale znajomi, rodzina i pracownicy nie muszą o tym wiedzieć :)

Gość znowu 10 osób,.;
ty lepiej sobie wizytę u psychiatry opłać z tej kasy. na forum pełnym nieudaczników i chorych psychicznie szukać chłopaka :D wpadnij nocą taki jeden 22 latek będzie chętny :D

Gość gość
Dobra dziekuje wam bardzo! :O moj czas kosztuje wiecej niz zlotowki....to trudno zmarnuje go troche i poszukam jakiegos trolla w realu

Gość gość
"Masz nosić obcisłe rurki, trampki, mokasyny, mieć styl miastowego fagasa" :D:D raczej styl miejskiego p**dusia, bo z facetem to ma niewiele wspólnego :D no ale wśród znajomych gimbusiar zrobi furorę :classic_cool:

Gość MCsula
Ja chcę,chętnie się zgłaszam

Gość gość
hey pokaż jakies fotko albo daj do siebie kontakt

Gość gość
hahahahahahhahah 3 lata pozniej

Gość gość
no dopiero teraz znalazłem to ogłoszenie xD sorry xD