Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama już za miesiąc

Co sądzicie o analizatorze płaczu WhyCry? Ma któraś ??????

Polecane posty

Gość mama już za miesiąc

Jak wyżej

Gość gość
co to jest?

Gość gość
Super! Widzialam to kiedys w tv i bbyly same pozytywne recenzje. Zapomnialam wtedy jak to sie nazywa fajnie ze mi teraz przypomnialas. Chociaz prawde mowiac niektore rodzaje placzu idzie dosc latwo rozpoznac gdy sie z dzieckiem troche oswoi;)

Gość gość
My mamy WhyCry ale nie ten duży, tylko mini. Mogę odsprzedać, jak chcesz, bo już nam nie jest potrzebny. Powiem tak.. przydaje się na początku, gdy człowiek kompletnie nie ma pojęcia o co chodzi.. kombinuje, sprawdza pieluchę, podaje mleko, a dziecko płacze i płacze.. bardziej jest przydatne facetom Wiadomo, że nie zawsze to trafia, ale daje jakies tam wskazówki. Przydaje się, zanim człowiek oswoi się ze swoim dzieckiem i zacznie "je czuć".

widziałam ostatnio test tego urzadzenia w tv (program tester) i blado wypadł... nie odróżnił wycia osła od placzu dziecka. Chyba nie warto wydawać tyle kasy.....

Gość gość
Nie odroznil wycia osla - ale pewnie dopasowal do ktoregos z rodzaju placzu jakie ma zaprogramowane? Wlasnie chodzi o to, ze nawet gdy dziecko wyje to jest to jakis konkretny rodzaj i daje nam wskazowki co moze byc przyczyna. Dzieci maja rozne glosy, roznie placza. Przyklad z oslem zupelnie bez sensu, nie wiem co chcieli tym udowodnic...