Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo7er

Cicho tu i pusto... nie ma z kim słowa zamienić...

Polecane posty

Gość fantastyczny temat!!
To zajmij się czymś pozytecznym tasiemcu, a nie zabijasz czas, tak cenny czas... Doucz się bo pewnie matołek jesteś, rozwijaj się a nie smęcisz o niczym

Ivo,ja już prawie tu nie wpadam; do końca czerwca zlikwiduję konto na Kafe i konto mailowe (pamiętasz moje konto na fejsie?No to wiesz,że nie żartuję). Widzisz,do pewnych decyzji trzeba dojrzeć.Coś się zmieniło...

Gość czekam i czekammm
Przed odejściem nie zapomnij zostawić linków do swoich rubasznych fotek

"Żelek,ty się tak nie jaraj wełniana istoto,bo sama lepsza od c*piksa nie jesteś.Z niego się pośmialiśmy,ale ty się tu nie uznawaj za guru,bo ktoś go też uważa za c**ę. Tego zaćpanego offermę sobie ajlawjuj,a nie mnie" brak spacji przed przecinkami - cipiks, nie ośmieszaj się z pisaniem na pomarańczowo :) miej cipo jaja i bluzgaj na mnie na czarno. i wpadajcie koniecznie - fajnie się pośmiać z waszego "odwyku" :classic_cool:

ja pierrdole jedno warte drugiego, zegnania ,powitania i nadal sie nakrecaja a szydelkowac nie ma komu :P

zaba przyganiasz a sama tez trzysta trzydzieci trzy razy odchodzilas stad :P

Gość gość
hehe salut to prawda już parę razy odchodziła

mnie to jebiiee czy sie zejda ,czy beda sie waliic i takie tam p*****llaa ze odchadza ale wenetrzny przymus ich tu trzyma kafe jednak mam mocccc:D

Gość gość
anomalia, zawsze paru się złapie jak to na kafe.

Gość a ja pytam
gdzie zuzanka i imo?

no oczywista oczywistosc ,ze tu wszystko to jedna wielka prowokacja :D

yep. dlatego lubię patrzeć, jak się nakręcają. to zawsze była największa rozrywka na kafe, ale przy tym poziomie debilizmu forum to już nawet nie ma radochy.

Gość gość
duch stary cepie na strarość ci już całkiem odpierdala

tak ,tak zabko ,sie nakrecaja ,przyt twoim nakrecaniu sie to pikus :P ups sorry Pan Pikus :D

Gość gość
niestety to on :O taki bawidamek a tu prosz... już od dłuższego czasu badał teren czy może "bezpiecznie" ujawnić swe homoseksualne ciągoty

Dementuje wszystkie pogłoski ośle pały , nie homo tylko bi , widać obrzępały różnice ? Gęgasz pomidorku śmiesznie, ale krótko :D

a widzialas/es tego kogas ilosc logowan? no to poptrz ,masakra ,jak nie pokazesz palcem to w parku sie taki ktos zgubi :P

Gość gość
to on, widać po stylu, na innych topach też tak nadaje, i nie ma co się sugerowac ilością postów bo forum się ekhem "zdelaytowało" czy jakoś tak i ilości postów nie są prawdziwe

Żeluś,jeśli jesteś tak głupia by sądzić że aż tak daleko posunąłbym swoją samokrytykę dla zmylenia Ciebie,to ja Ci naprawdę życzę dużo zdrowia (zresztą od dawna wiadomo że na rozum za późno,mimo relatywnie młodego wieku).Ale teraz to już Ty zaczynasz mieć obsesję na moim punkcie i zaczynasz widzieć xxx na pomarańczach :D A odwyk idzie całkiem dobrze,jak porównasz z zimą: popatrz na mój licznik,chyba z 5 postów tygodniowo,jak nie mniej... Niedługo pewnie będziesz sobie musiała znaleźć inny cel :P PS. Zresztą piszesz,jakbyś zapomniała,ile osób na Kafe Cię "lubi" :P

O cholera,dopiero teraz wczytałem się w tamtego posta i widzę,czemu Żabcia tak jadem pluje: cała była w skowronkach,że ktoś ją w pełni popiera,a tu doopa :P I nie rób sobie nadziei: nie zejdziemy się z Ivo,więc się już nie pośmiejesz :) x Salut: to się k... sam w końcu naucz szydełkować :P x Pomarańcza: to sobie czekaj do us... śmierci :P

Gość gość
ten salut jest jakis nieziemsko p*****lniety caly czas pisze o szydelkowaniu, jak nakrecony :o niechaj wezmie hooja, zrobi z koncowki haczyk, zkreci na nim nitke i szydelkuje

Gość gość
XXXTTT ty sie tak podniecasz postami zelka ze zaraz popuscisz x Wpadasz tu od rana zeby sprawdzic co napisala i walic riposty, musisz miec naprawde marne zycie ze tak to przezywasz

Gość gość
a ty musisz miec jeszcze marrniejsze skoro przychodzisz tu sprawdzic i przezywac przezycia xxxxxx:D

Gość gość
Ten X to jakas sierota zyciowa, ma prawie 40 lat, szuka panny na necie, siedzi tu codziennie i podobno "rzadko bywa", ale jak ktos o nim cos napisze to zaraz leci buahahahah :D:D:D:D

Gość gość
identycznie jak nigdy nie obecna luska z w :D

Gość gość
rzeczywiscie pasowalby do Luski WIndsor ona tez cos kolo 40stki