Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość BaByy
ooohh. no to jednym słowem to jest jakieś badziewie.. Zobaczę jak z moimi będzie.. ale coś mi się zdaje ze nie będą się niczym różnic :(

Gość Elmirka201
No wiesz pewnie jak ta druga bedzie ciemna to pokaze.. w moim przypadku ledwo ją widać przez to, że jest jaśniejsza

Gość BaByy
no to wydaje mi się że zostaniesz mamusia :) Bo tak to by ci się tamta 2 kreska nie pokazała :)

Gość Elmirka201
Powiem Ci, że np wczoraj w nocy robiłam i ten z allegro wyszedł taki wyraźny, że szok :) A dziś rano inny i kreseczka nadal jaśniutka. Nie wiem od czego to zależy. Obydwa mają czułość 10mlU. Chyba powinna być ciemniejsza, a tu tak skacze dziwnie.

Gość BaByy
No ja tez nie wiem. A może chodzi o mocz? Jeden test robiłaś rano a drugi wieczorem? Może dlatego tak jest. Powiem Ci, że nie mam pojęcia, ale jak bym była na Twoim miejscu to chyba bym się popłakała ze szczęścia :) 3-mam kciukasy :D

Gość gość
Podczytuje wasz topik i gratuluję przyszłym mamusiom;) miło czyta się takie rzeczy;) ja za ok 2 tyg będę już rodzic;) życzę wszystkiego dobrego kobietki;)

Gość Elmirka201
Ale ja nadal nie rozumiem co z tym moczem... No bo robi sie rano dlatego, że przez noc się nie pije nic tak?... Tylko jak ja np. wczoraj nie piłam nic od 19 a dobiłam w nocy koło 1.00 to musiał być wiarygodny... a rano powinien byc jeszcze bardziej bo do 7 też nic nie piłam, ale moze to tylko zalezy od testu. Zrobie rano jeszcze inny. Zapytam chyba w aptece o taki o czułości 10mlU... Ale chyba bym musiała mieć niesamowitego pecha żeby 2 różne kłamały w tym samym czasie:D Ja zamiast się zająć czymś innym to się tutaj wyżalam i nakręcam:D haha jestem poprostu desperatką jakąś:d

Gość Elmirka201
dzięki gość i gratuluje, że będziesz miała maleństwo... też już bym tak chciała:D A tu 9 miesięcy czekania jeśli sie uda:D kobiety to mają ciężkie życie;d

Gość BaByy
A tam od razu desperatka :) Najlepiej zrób tak jak mówisz- kup jeszcze jeden test w aptece i zrób. Zobaczymy co wyjdzie :) Moja siostra urodziła też 3 miesiące temu :) teraz jej pomagam i wiem ile to roboty :) ale to mila praca jest :) gość- super, gratuluje maleństwa! :)

Gość Elmirka201
Pewnie, że miła:) Zaczynam wierzyć w to wszystko powoli;)

Gość BaByy
A ja razem z Tobą wierze :) hehehe

Gość Elmirka201
to ja się może czymś zajmę żeby nie myśleć w kółko bo zwariuje;) Potem zajrze do was kobitki :)

Gość BaByy
no zajmij się :) Ja idę robić obiadek. pa :)

Gość Blanka23
Hello! :) Ale się rozpisałyście :D Elmirka super!!!! Tak się cieszę :) Zdawaj nam informacje na bieżąco . Kurde no ja okresu nie mam a kłuje mnie lewa strona brzucha! Czyli jak zawsze przed okresem. Masakrejszyn :P Ja to się wstrzymam jeszcze bo wiem, że @ i tak będzie :P

Gość Elmirka201
Blanka, ale ja miałam dokładnie te same objawy co na okres! Dokładnie :) Nadal się tak czuje jakbym zaraz miała dostać @ :) Miałam kilka dodatkowych objawów, które zwalałam oczywiście na hormony. Nawet na jedzenie miałam ochote takie jak przed okresem:) Dlatego tak ciężko mi w to uwierzyć bo ciągle myślę, że zaraz przyjdzie okres:)

Gość BaByy
No bo objawy @ są podobne do ciąży i to Cie mogło zmylić :)

Gość Blanka23
No ja ze swoich objawów mam tylko tak... temperatura: 37,4 miałam nudności ale już nie mam ogromne łaknienie na jedzenie duuużo siusiam no i brak okresu :P Poczekam jeszcze trochę :)

Gość Elmirka201
No ja to wiem, ale prócz tego to czułam te skucze w jajnikach i te sine bolące sutki tak mnie zdziwiły:D Ale tyle razy już sobie coś wmawiałam, że wolałam się nie nakręcać:) Także Blanka może też pomyliła objawy @ z ciążą... Bo faktycznie brzuch boli identycznie i samopoczucie też tak samo jak przez okresem.

Gość Elmirka201
też dziś miała taką temperaturę... Aha! i nie mogę wypić kawy... a piłam co rano bo strasznie mi nie smakowała od jakiegoś czasu... No i zgaga, ale myslałam, ze to od złego odżywiania sie może :)

Gość Blanka23
Ja uwielbiam szampana a wczoraj to nie mogłam zmęczyć połowy kieliszka :/ Hehee ciekawe czy coś się kręci :P

Gość Elmirka201
Blanka coś jest na rzeczy :)

Gość Blanka23
Hmmm sama nie wiem :D Ale oglądam sobie te ciuszki malusie i są takie piękne.

Gość Elmirka201
ja mam nadzieje, że niedługo też będę mogła takie ciuszki kupić :)

Gość Blanka23
Myślę, że już możesz iść kupić śliczne buciki dla swojego męża i położyć mu na podusi :)

Gość Elmirka201
Mężem będzie dopiero za 3 tygodnie hehe :) Ale buciki napewno kupie!:D Kurde boje sie troche bo mam dziś okropne skurcze jajników... przy wstawaniu tak boli... Nie wiem czy to sie nasiliło z moich nerwów czy poprostu tak musi być.

Gość Elmirka201
Blanka a ty dokładnie który masz dc?

Gość Elmirka201
Dziękuję martucha :* :) Ja tu gratulacje zbieram, a to przecież jutro trzeba potwierdzić:P Mam nadzieje, że sie czegoś dowiem... I pani doktor nie powie mi, że mam wrócić za 2 tygodnie:d

Gość Blanka23
Dziś mam 32dc :)

Gość Elmirka201
Blanka to rób ten o czulości 10mlU. Mi wyszedł w 29dc. Ale chyba tylko paskowe takie są, bo byłam pytać w aptece i mają tylko 25mlU. Ja się niecierpliwie chyba bardziej niż ty:D