Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Blanka23
Jeśli nie dostanę do środy okresu to zrobię ;D Teraz zmiana pogody co chwila, stres itp :P

Gość Elmirka201
haha ale sobie tłumaczysz :)

Gość Blanka23
Ej cyce to ja mam chyba rozmiar większe :P Sutki mam normalnego koloru

Gość Elmirka201
No mi cycki też ze stanika aż wylatują zauważyłam:D bolą mnie pod pachami strasznie:D A sutki no ja mam takie dziwne z ciemnymi obwódkami... No i nie moge ich dotknąć:D Nawet wsadziłam sobie w stanik waciki dzisiaj bo nie mogłam wytrzymać:D

Hej dziewczyny! Mogę do was dołączyć? Ja staram się dopiero 2 cykl. I mam do Was pytanie- miałam przytulanka z narzeczonym w czasie owulacji, a także przed jak i po. @ spóźnia mi się już 6 dni. Robiłam test dzień po spodziewanej @ i była jedna krecha :( a na jakieś 10 dni przed @ do tej pory mam ból w dole brzucha (tak jak na okres). Ciągle mam uczucie pełności...Poza tym od jakiś 3 dni latam ciągle siku (staram się kontrolować to ile piję i czy to może mieć coś wspólnego z czestością sikania, ale to wszystko dzieje się bez mojej kontroli) A dziś w nocy to już wogóle wstawałam ze 3 razy i za każdym razem cisnęło mnie jakbym wypiła litr wody:D i jeszcze jedna śmieszna rzecz- piersi mi się wylewają ze stanika...zawsze mam dobrze dopasowane biustonosze a ostatnio to sutki znajdują się poza miseczką :P śmieje się z tego z jednej strony, ale z drugiej strony troche się pogubiłam. Okresu nie ma, nie wiem czy znów powtórzyć test? Czy któraś z Was miała podobne objawy dziewczyny? Pisałam w innym wątku staraczek, ale dziewczyny stwierdziły, że jeśli test jeden dzień po spodziewanej @ wyszedł negatywny to nie ma szans żeby to była ciąża. Co o tym myślicie? Pozdrowionka :))

Gość Blanka23
Jak Ci zbrązowiały to na milion procent jest to ciąża :)

Gość Blanka23
Hej! No pewnie, że możesz dołączyć :) Testy czasem szwankują :) Zapisz się do lekarza i zrób Betkę :) To na pewno da dobry wynik :)

Gość Elmirka201
Blanka podnosisz mnie na duchu:D Lolipop:) witamy:) No też jestem zdania, że testy nie zawsze wykazują... slyszałam już o takich przypadkach :) Zrób albo taki bardziej czuły... albo tak jak Blanka mówi zrób bete:) i to chyba będzie lepsze... Bo z tymi testami to tyle zachodu i niepewności :)

Chyba nie zbrązowiały, przynajmniej nie zrwóciłam na to uwagi, jedynie co zauważyłam do o wiele wyraźniejsze żyły na sutkach, aż takie nabrzmiałe. A na bete nie jest jeszcze za wcześnie? Może jeszcze niedługo powtórze test za jakieś pare dni. Wątpie zeby od jakiegoś stresu spóźniał mi się okres bo raczej staram się na luzie do tego podchodzić, Co ma być to będzie :) Tylko chciałą wiedzieć czy jest jeszcze sens dalej testować czy raczej zacząć staranka od następnej owulacji... A u Was już są dwie kreseczki na teście? :)

Gość Elmirka201
Beta wykrywa wcześniej niż test domowy:) już 10 dni po owulacji ponoć można ją robić. Mi 2 kreseczki wyszły przedwczoraj:) Ale ta druga blada taka i też ide jutro na bete. Wole wiedzieć... albo w jedną albo w drugą strone :)

eee no to jak kreska jest, nawet blada to już można Ci gratulować :) raczej w tą strone testy się nie mylą, skoro kreseczka się pojawiła to znaczy że już ten hormon w moczu masz, tylko jeszcze w małym stężeniu :) fajnie Ci :) ja bym chciała nawet taką blaziutką kreche :)) ale chyba też zrobię bete, bo na te testy idzie tylko kupa kasy a nigdy nie ma pewności. A tak 20-30zł i się ma pewność 100% :))

Gość Blanka23
Mi to się nie spieszy do tego testu. Poczekam sobie do środy :) Dziewczyny w sumie ja mam tylko 23 lata. Boję się, że to jeszcze za wcześnie dla mnie :)

Gość Elmirka201
no ja miałam takie paskowe za 1zł z Allegro i potem porównywałam z tym Pepino z Tesco, kosztuje 5zł:) Ja na swoją kreseczkę czekałam 8 miesięcy i musiałam sobie pomóc hormonami niestety:) Dlatego tak się martwię teraz. A beta u mnie w Opolu kosztuje bodajże 22 zł. Tyle co 2 testy ciążowe z apteki:) Na 2 dzień wynik i już wszystko wiesz :) Mi się do wtorku tak czas będzie wlekł, że nie wiem:D Ty też leć na bete i dawaj nam znać co wyszło :)

Gość Elmirka201
Blanka ja mam 21:) Miałam 20 jak sie zaczęłam starać:) Każdy gada, że studiów nie skończe, że w pieluchach utone... ale ja juz mam te gadanie gdzieś. Przemyślałam sobie moją decyzje już wiele razy:) Jak jesteś pewna to nie ma na co czekać:)

Gość Blanka23
Brzucho mnie boli co raz bardziej. Mam nadzieję, że nie dostanę okresu w nocy bo to jest najgorsze :/

Gość Elmirka201
Blanka nie dostaniesz bo jesteś w ciąży:D zapomniałaś?:P Mówie ci....:)

Gość Blanka23
Hehehee no tak :D Mojej urojonej w głowie :D Hmmm właśnie zjadłam wielką 4l. miskę sałatki :P Gruba będę. Elmirka Ty żadnych mdłości nie masz?

Gość Elmirka201
Nie:) Zgage mam tylko i kawa przestała mi smakować:) Mdłości to chyba od 5-6tyg chyba?:P Mam nadzieje, że w ogóle nie będę miała... Moja mama miala od pierwszego do dziewiątego miesiąca... nawet na łóżku porodowym w obydwu ciążach :( Boję się, że to po niej odziedzicze...

Ja też mam 23 lata :) to że jesteśmy młode to nie oznacza, że jesteśmy na to gotowe :) kobiety w różnym wieku dojrzewają do tej decyzji. Ja tam wole być młodą mamą pełną siły i energii dla mojego dziecka! Dzięki, przekonałyście mnie do tej bety. Blanka ja też sobie już od 10 dni wkręcam ż @ przyjdzie bo brzuchol boli identycznie. Ale narazie ani widu ani słychu :) 3mam kciuki żeby Ci się nie pojawiła~:))

ah te literówki :) oczywiście chciałam napisać, że to że jesteśmy młode nie oznacza, że nie jesteśmy gotowe:) ale ja roztrzepana jestem :P

Gość Blanka23
Dzięki dziewczyny :* A też macie cały czas wrażenie, że jesteście wydęte ? Mierzycie temperaturę rano?

Gość Elmirka201
Dziewczyny bo brzuch nawet mnie tak boli;D tym się w ogóle nie przejmujcie :)

Gość Elmirka201
ja dopiero jak zrobiłam test to zaczęłam się czuć ociężała;D temperatury nigdy nie mierzyłam tylko od paru dni z ciekawości i mi sie waha między 37, a 37,3. Ale mam termometr elektroniczny a on ponoć jest do niczego

Blanka ja ciągle mam uczucie ciężkości i wzdęcia. A nie jadłam ostatnio nic takiego co mogło by to spowodować... To jest takie dziwne uczucie ciężkie do opisania. Ja to czuje tak jakby już we mnie coś się zaczynało:) poza tym mój pęcherz jest ciągle pełny, to też może dawać takie uczucie ciężkości

Gość Blanka23
No ja normalnie wyglądam jak słonica xD Kurdeeee no muszę iść do lekarza jak nie dostanę okresu do środy :D

Gość Elmirka201
ja zaraz nie wytrzymam nerwowo!:D Zrób test Blanka!:D

haha hrmony buzują, oj buzują :D Blanka a czemu testu nie chcesz zrobić? Może już będziesz miała jasną sytuacje?

Gość Elmirka201
bo Blanka mi na złość robi chyba:D Ja codziennie czekam na wiadomości od niej, a ona obiecywała już, że zrobi w swoje urodziny... urodziny były wczoraj, a ona znów przedłuża:D

Blanka- IDŹ NA CAŁOŚĆ IDŹ NA CAŁOŚĆ ! :D zrób test będziesz miała super prezent po-urodzinowy ;) mówię Ci!

Gość Elmirka201
Blanka nas olała chyba:D