Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość BaByy
Dobrze mówisz Elmirka! Lepiej leczyć, wiem po sobie bo nawet nie wiedziałam że mam torbiel, ona sie powiększała az w szpitalu wylądowałam. Mialam miec robiona laparoskopie ale jak juz mnie brali na "stół" to okazalo sie przy badaniu ze cysta sama mi pękła. Byla dość duza ok 6-7cm. A Ty Blanka się nie martw, damy rade razem ! :) Będę trzymać za Nas kciuki :)

Gość Blanka23
No damy radę :) Hmmm właśnie dzwoniłam do lekarza i jest termin dopiero na 28 czerwca a ja właśnie wyjeżdżam tego dnia :(

Gość BaByy
Kurczę, może poproś ich tam? Przedstaw jej w skrócie sytuacje i powiedz, że się denerwujesz. Troszkę na ściemniaj i może akurat się uda?

Gość Blanka23
Spróbuję się umówić do innego lekarza. Może się uda. Mówiłam, że to ta pogoda tak działa na moj organizm :(

Gość Blanka23
Umówiłam się na tego 28. Najwyżej pojadę po wizycie. Jakoś tak mi smutno, mimo tego, że wiedziałam,że to nie ciąża. :(

Gość Karolekkkkkkkkkk
hej dziewczyny! Na poczatek trzymam kciuki za kazda z osobna bo to piekna sprawa miec takie malenstwo w sobie. Ja mam juz 25 lat pod koniec roku skoncze 26 Marze o dziecku OD jakiegos roku tak mi sie wlaczyl instynkt macierzyński ze to jakas masakra Nigdy nie chcialam miec dzaieci po 30 Chodż jeszcze te pare lat jest ale nie wiadomo przeciez jak w zyciu wyjdzie Nie mam meza Mam chlopaka od pol roku a co to za czas?? Chodź żyjemy jak mażeństwo (ja studiuje mieszkam w innym miescie on tez studiuje ale kiedy nie jestesmy na uczelni to caly czas spedzamy razem nie mowiac juz o spaniu ) i czuje ze mogloby byc dobrze w razie gdyby sie tak udalo (nie stowsujemy zabezpieczenia) to sie boje Zostal mi jeszcze rok studiow a chcialabym isc do pracy , jesli sie w ogle uda znalezc Ale tak marze juz o malenstwie i co najwazniejsze spotkalam mezczyzne z ktorym chce je miec On jest modszy 2 lata ale rozmawialismy juz nie raz o tym i nie ucieknie :) tak patrze na te mamusie z dziecmi i przyszle to wspaniale to jest po prostu cud i tylko sie cieszyc z tego. Nie wiem co ze mna ale zwalam wszystko na wiek :D Powodzenia!!

Gość Blanka23
Hmmm... poczekaj jeszcze trochę, pół roku bycia razem to jednak bardzo bardzo mało. Ja z poprzednim chłopakiem byłam 2 lata i zostawił mnie dla innej po tym jak byliśmy cały miesiąc na wakacjach za granicą. Dosłownie 3 dni po powrocie powiedział, że kocha swoją przyjaciółkę. Z obecnym jestem 3 lata i dopiero od lipca zamieszkamy razem na dłużej albo już na zawsze :)

Gość Elmirka201
Dziewczyny odebrałam wyniki :) Beta 92,5 :D

Gość Blanka23
Brawo!! Gratulacje :)

Gość BaByy
Wiedzialam że bedziesz w ciazy ! Gratulacje Kochana !

Gość Elmirka201
Powtórzę jutro z samego rana żeby sprawdzić czy ładnie rośnie :) Kurde niby wiedziałam, że to ciąża, ale jak zobaczyłam ten wynik (a robiłam już chyba z 3 razy i zawsze był poniżej 5) To aż nogi się podemną ugieły:D Czekam na mojego żeby powiedzieć rodzinie:) Ale się cieszę :)

Gość Elmirka201
Dziewczyny ja teraz trzymam kciuki za was:) Skoro mi się udało, a straciłam wszelką nadzieję to i wam się uda:)

Gość Elmirka201
Dodam jeszcze, że kochane jesteście:*:)

Gość Blanka23
<

Gość Blanka23
Coś się dzieje z kafe :/

Gość BaByy
Ohhh Dziewczyny.. Jestem wykończona.. Zmarła mi ciocia i trzeba zdać mieszkanie.. Wszystko trzeba było wysprzątać. Od 3 dni walczymy tam.. ledwo ze dycham.. a jutro ostatni egzamin i nawet nie mam czasu żeby poćwiczyć wzory itd.. ehh szkoda jak to zawale.. Teraz na chwilkę odpoczywam to postanowiłam że napisze do Was. Jak się tam czujecie kochane mamusie i te przyszłe? :)

Gość Blanka23
Ja się czuję koszmarnie. To chyba przez opóźniający się okres. Dziewczyny chyba czują się wspaniale :) Bardzo się cieszę z tego :) W sumie mam jeszcze tyle czasu żeby zaciążyć. Przez ten rok sobie popracuje, będę mieszkała z Arturem i zobaczymy co będzie dalej :) Nie chcę przyspieszać tego sama na siłę :) Może za rok, albo za dwa się postaramy.

Hej dziewczyny :) Elmirka jak tam? Masz już wyniki? :) a słuchaj, jakie konkretnie witaminki Ci poleciła Twoja ginka? Ja dopiero po weekendzie mam wizytę, nie mogę się doczekać :))) BaByy nie martw się :* wiem, że łatwo się mówi ale staraj się myśleć pozytywnie:) a jak tylko płodne się zaczną to działacje na całego ! Blanka- ja też bym Ci radziła zrobić z porannego moczu. A kiedy powinnaś mieć @ ? Ja robiłam 3 testy i mi wychodziły negatywne, później odczekałam pare dni, zrobiłam z porannego moczu i jest:) Poza tym za długo cię brzuch boli jak na okres, a jakoś ciągle go nie dostałaś, Miałam to samo, zresztą z tego co pisała Elmirka też tak miała :) także nie zakładaj od razu że wynik ngatywny to ciąży nie ma :):* testy lubią płatać figle!

kurcze, coś mi kafe zamula, nie wyświetlały mi się Wasze wpisy :( Elmirka jeszcze raz gratuluje!! :)))

kurcze, coś mi kafe zamula, nie wyświetlały mi się Wasze wpisy :( Elmirka jeszcze raz gratuluje!! :)))

Elmirka- znalazłam nowy topic apropo witamin :) większośc dziewczyn pisze, że bierze folik. Ale też piszą, żeby nie brać niczego bez konsultacji z lekarzem. Także poczekam do swojej wizyty :)

Gość Blanka23
Chyba nie będę testować jutro rano. To i tak bez sensu. Wyjdzie negatywny i tylko test się zmarnuje :D

Gość Elmirka201
Lilipop ja biorę Folik i Femibion bo tak mi ginka kazała:) dziś powiedzieliśmy rodzince:) Moja mama zachwycona nie jest... krzyczy ze studia, ze odpowiedzialność... eh mam nadzieje, że jej przejdzie :( Reszta sie cieszy:) Kuzynka mnie nastraszyła, że taka wczesną ciąża to sie nie trzeba chwalić bo często się okazuje po 2 tyg, że jest cos nie tak... Kurde wkurza mnie to.

Gość Elmirka201
A kuzynka jest pielęgniarką i niedawno sama się starała i to baaardzo dlugo zanim wyszło no i mówi, że w 3 tyg to nic nie może ciąży stwierdzić.. Kurde jak to nie skoro testy i beta wyszły... chyba, że ona jak lekarze liczy od ostatniej miesiączki.. a wtedy to już 5 tydzien leci

Gość Blanka23
Elmirka nie martw się:) Ile Twoja mama ma lat? Może myśli, że jesteś jeszcze troszkę za młoda. Moi rodzice też mi ostatnio mówili, że mamy jeszcze poczekać ale bardzo by się cieszyli gdyby było. Zgodziła się na ślub to dziecko też musi zaakceptować. Chyba się z tym liczyła ? ;P

Gość Elmirka201
Mama ma 49 lat :) no musi ochłonąć i będzie dobrze:p Na ślub też tak zareagowała a nawet gorzej a teraz sie zajmuje przygotowaniami:) U mnie ślub teraz zszedł na drugi plan... :) Kurde dziewczyny jak to sie w koncu liczy ten tydzień ciąży? Beta pokazuje 2-3 tydzień... A ponoć liczy się od ostatniej miesiączki czyli co jestem w 4-5 tc?

Gość Elmirka201
ok dzieki Blanka :) kurde mam odruch wymiotny na zapach siuśków moich szczeniaków... Nigdy mi to nie przeszkadzało...

Gość Blanka23
<

Gość Elmirka201
<