Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym się bawi 2,5-latek

Polecane posty

Gość gość

Czy możecie mi podpowiedzieć jaki prezent dla chłopca w wieku 2-3 lata można wybrać? Raczej z niezbyt drogich :) Na lego chyba za wcześnie, kolejny samochód odpada, nie mam pomysłu.

Gość gość
Na D*plo czas w sam raz. Nie kupuj zabawek wydających głośnie dźwięki, bo zostaniesz wrogiem rodziny.

Gość gość
http://d*plo.lego.com/pl-pl/default.aspx

polecam różnego rodzaju książki puzzle, z wyciąganymi elementami,z pacynką, z magnesami itd.. także gry proste planszówki :)

Gość gość
niezbyt drogich czyli do jakiej kwoty???

Gość gość
ludzie, tylko nie puzzle :-O to najgorszy wynalazek, jaki moze byc. JA mam 3 dzieci i maja gleboko wywalone na puzzle, my z mezem tez tego badziewia nie cierpimy. Jak dla r***liwego 2,3-latka mozna polecac puzzle. Chyba ze jakis lapeta i flegmatyk, to moze nad tym posiedzi :-O

może nie każdy lubi puzzle ale dzieci powinny od czasu do czasu ułożyć 4 czy 6 elem puzzle :D mam bardzo r***liwego prawie że 3 latka i lubi puzzle kilku elem, owszem starszy syn w jego wieku układał 100elem ale on jest do dziś pasjonatem puzzli, moim zdaniem puzzle w rozsądnej konfiguracji są rozwijające i pożyteczne w przeciwieństwie do gówna które świeci brzęczy i zwariować można :d o co mój mały lubi jeszcze tamburyn, cymbałki, pianinko z książką z nutkami :) co nie znaczy ze jest flegmatykiem :P:P bo lubi też piłkę, rower, rolki, łopaty itd.. kocha ciastolinę, ale nie każdy rodzic chciałby mieć pół chaty w ciastolinie, podobnie jak uwielbia malować farbami...

U nas puzzle były gubione praktycznie zaraz po otwarciu pudełka :o na puzzle przyjdzie jeszcze czas. Mój synek kocha wszelkiego rodzaju ciuchcie i kolejki dlatego kupiliśmy mu na drugie urodziny taką drewnianą w ikei. Nie była jakaś bardzo droga a zabawka jest bardzo wytrzymała i mały bawi się nią do teraz :) (obecnie 2,5 roku ma) do tego niedawno nauczył się rozkładać sobie tory w różnych konfiguracjach :)

Gość gość
Siusiakiem.