Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_k

blada kreska...

Polecane posty

Gość gość
rozumiem zniecierpliwienie.ja zawsze robilam pre-test i nigdy mnie nie zawiodl. poczekaj ,niestety musisz być cierpliwa.pamietam ze zrobilam test przed okresem bo bylo spotkanie z akloholem a nie nie chcialam pic bo mialam przeczucie. przeczucie ma teraz 9 miesiecy i jest cudne.test jeden wyszedl na nie,na drugi dzien byla blada kreska a po tygodniu gruuuubasna.

Gość malutka_k
dziewczynki, bylam po bobo test...blada kreska (ale bardziej widoczna) od razu sie pojawila. Mam sie juz powoli cieszyc? pokaze wam zaraz zdjecie testu ;)

Gość gość
Ja tam na tym teście nic nie widzę -nawet cienia kreski a patrzyłam w powiększeniu.

Gość malutka_k
wiem slabe zdjecie ale w rzeczywistosci widac

Gość gość
Zdjęcie jest moim zdaniem dobre a kreski zwyczajnie nie ma. Odczekaj spokojnie te kila dni i powtórz test -jeśli to ciąża to będą wyraźne kreski. :)

Gość gość
Jak dla mnie to na pierwszym było lepiej widać, ale to może przez zdjęcie, jeśli widzisz kreske to z pewnością tam jest. Nie martw się, że jest bardzo słaba, jeszcze jest wcześnie (pisałaś, że owu skończyła się 29.05) więc w sumie kreska ma prawo być bardzo słaba, u mnie była równo po 14 dniach, wcześniej ani śladu. A testy paskowe wcale nie muszą być gorsze, płykowe to też paskowe tylko, że w obudowie. Za kilka dni krecha będzie bardziej widoczna, trzymam kciuki.

Gość malutka_k
dziekuje za slowa otuchy. Naprawde ja widac, juz sobie nie wmawiam;)

Gość gość
Ja nadal nic nie widzę -nawet cienia cienia kreski. CZekaj po prostu. :)

U Ciebie nic nie widzimy,bo nic tam nie ma.Jesli widzisz kreske,to idz na bete i bedziesz miala pewnosc w 100%

Gość gość
miałam identycznie :} Jak mi wyszła taka kreseczka byłam w 3 tyg. dziś Mały ma 4 tyg. :)

Gość malutka_k
oby tak bylo :) powtorze test w piatek, a jakby byly watpliwosci pojde za tydzien na bete. Jestem 13 dpo wiec moze jest jeszcze za wczesnie na ciemna kreske :)

Autorko,mi wyszedl pozytywny test na 4 dni przed miesiaczka.U ciebie na zadnej fotce nic nie widze,nawet robiac retusz nic nie widac.Nie rozumiem po co chcesz tak dlugo na bete czekac.Skoro podejrzewasz ciaze,to zrob bete,na pewno wyjdzie taniej niz kupowanie co chwila testow i watpliwosci masz rozwiane(koszt bety to 20-50zl)

Gość gość
dziewczyny, dzisiaj chce kupic test ciążowy w aptece ile mniej więcej on kosztuje?

Gość malutka_k
Akurat jak robi sie negatyw to widac. Niewazne. Wazne ze ja ja widze w realu. I jest na tyle wyrazna ze nie trzeba dawac testu pod swiatlo. Ja mam cykle 36 dniowe, wiec u mnie ciemna kreska napewno pojawi sie pozniej

Gość gość
dziękuje :) jak tylko ustąpi ten grad za oknem to przejde sie do apteki

Gość jesteś nienormalna i do tego
ślepa:O tam nie ma ŻADNEJ KRESKI!!! ani nawet cienia, zastanów się czy z Twoją chorą głową i oczami dobrze jest planować dziecko?? NIE! ty powinnaś udać się do psychiatry i okulisty a nie do ginekologa

Gość BaByy
ja tez nic nie widzę tam na zdjęciach, ale jeśli T widzisz to gratulacje ! Ja się tez staram z narzeczonym o dziecko, mam bóle piersi, żyły na nich pojawiły się niebieskie i bolą mnie sutki :) ale tez się nie będę nakręcać. "Tak bardzo chcę być mamusia"

Gość BaByy
dodam ze wizytę mam 14.06 wiec testu nawet nie będę kupować bo lekarz na USG lepiej mi powie, czy to ciąża czy nie.

Gość malutka_k
No coz widze ze niektorzy musza swoja frustracje wyladowac. Chcialam swoja historie do konca tu opisac, ale widze ze nie mam czego szukac.