Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

PRAWICOWCY POWINNI ZAPRZESTAĆ SPOŻYCIA TRUSKAWEK

Polecane posty

Gość heloiza999

gdyż są one krzyżówką gatunkową, w naturze nie występują w naturze występuję tylko poziomki TRUSKAWKĘ za ten stworzył NIE PAN BÓG, LECZ CZŁEK!!!!! co wy na to???

Gość umiarkowana prawiczka
Ja np. Jestem umiarkowaną prawicówką i dlatego owszem spożywam truskawki ale w umiarkowanych ilościach i w głebi duszy wolalabym miseczkę poziomek niż truskawek na dzisiejszy lunch tudzież podwieczorek. Niestety lewackie rządy doprowadziły do dominacji truskawek nad szlachetnymi poziomkami, które obecne są w tej chwili owszem w lesie ale w postaci kwiatka.

hihi;pp dlaczego PIS nie protestuje pod sejmem przeciwko sprzedaży truskawek? czemu nie chcą powrotu poziomek????? powinny byc marsze kontra truskawkom i pro-poziomki MARSZE PRO-POZIOMKOWE!!!

Gość METHO NIE KUHSUJE
ja wolę ziemniaczki bryzgane trzeba oszczędzać, kryzys jest

Gość gość
??????????

Myślałam ze pseudoliberalna ni to lewica ni prawica ni centrum bardziej zna się na szczawiui mirabelkach a tu taka niespodzianka.POstęp :)

haha, a to niby do mnie? nie bij, ja żartuję ale powiem wam coś- nie jestem radyklana ai w jedną ani w druga stronę, ale jakoś tak prawica śmieszy mnie bardziej mimo wszystko, choc typowo lewicowa nie jestem Wronek, Pawłowicz, Kaczor i Kaczyńska....to jest dla mnie prawica....nawołują do rozmnażania i rodziny ludzie , którzy chooj o tym wiedzą. guzik się znają na problemach życia codziennego. PO jest dla mnie z kolei nijakie, nie wiem w sumie kim oni są... palikot jednak nie jest alternatywą, bo to jednak chłopcy w czapkach z daszkiem z wietraczkiem. nie mam na kogo głosować, wszystko szambo

a ja tam im jestem starsza tym wyraźniej widzę , że tylko rodzina i to jeszcze duża rodzina , nawet wielopokoleniowa jest jedyną wartością o którą warto zabiegać i troszczyć się. Cała reszta to banialuki z czasem przemijające .

a co do truskawek to uwązam ,ze wszyscy powinni je jeśći to jak najwięcej żeby pobudzać gospodarkę a nie napędzać rolnictwo w Chile :)

Gość gość
Lewicowcy powinni srać na tęczowo a nie na brązowo!

allium- pozdrawiam i przypominam, że mój temat miał być głównie humorystyczny;-) a ja jestem taka...centrowa. o. i nie ma dla mnie partii w tym kraju;-)