Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak stać się badboyem ? :( albo po prostu pewnym siebie, męskim facetem ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem zbyt dobry dla ludzi, miły ,uprzejmy ,usmiechnięty. Starsi ludzie mnie ulwielbiają ale młodzi mną gardzą. Nie potrafie przy kobiecie powiedziec ''k***a, huj, s********j'' etc, ogolnie prawie wcale takich slow nie uzywam, jesli juz to w internecie. Ciepłe kluchy ze mnie, taki Rysio z klanu ktorego wszyscy wykorzystują.. :O

a po co chcesz się zmieniać? żeby sie przypodobać znajomym czy co? Uwierz mi, że męskie jest bycie kulturalnym dobrym i dobrze wychowanym człowiekiem, grzecznym, inteligentnym, z pasją, z zainteresowaniami. Niejedna kobieta Cię doceni bardziej niż myślisz. Bądź sobą. No a jak tak bardzo chcesz być współczesnym "badboyem" to proponuję wcisnąc tyłek w obcisłe rurki, zapuścić grzywkę, kupić PINKelephanty (różowe papierosy). Naucz się przeklinać, poimprezuj i wrzuć na facebooka zdjęcia oraz statusy związane z pijaństwem i "wyrywaniem panienek". W taki oto sposób świat straci kolejnego normalnego faceta, któremu się zachciało być absurdalnie męskim.

Gość gość
prawdziwy badboy nie zalozy rurek !! co ty gadasz :O chyba ,ze jakas ciota z warszawy

mówiąc "współczesny badboy" miałam na myśli chłopców kreujących się na Biebera.

Gość gość
to są zwykłe lamy a nie badboye :O badboy jak nazwa mowi to niegreczny chłopak, kto sie przestraci pedałka w rurkach z grzywką? - krotko ostrzyzony na zolnierza i wlosy na jezyka albo irokez - koszulka troche za krotka w ramioach by pokazywała wyrzezbione bicepsy, jakas srebrna/zlota bransoletka/lansiarski zegarek - krotkie spodenki albo jeansowe do kolan, adidaski czy inne drogie najki to jest badboy, ale trzeba miec odpowiednie cialo, twarz i zachowanie inaczej bedziesz wygladal jak pajac

Gość gość
przepraszam za bledy ale pisze z telefonu i nie wiem co dotykam :O:D

za krótka koszulka, keta i "najki" zrobią z niego dresa. Autorze daj sobie spokoj i bądź normalnym a nawet przeciętnym facetem. Tacy są najlepsi! I mówi Ci to kobieta:)

Gość gość
dresa czy nie...to dziewczyny na nich lecą... nie mowie o jakies patologii hiphopowej z obitym ryjem czy przygłupem...ale jesli jest dobrze zbudowany + fajna twarz + umie cos ciekawego powiedziec + jest troche chamski i agresywny = ma powodzenie. Nie mowcie ze obracam sie w takim towarzystwie, mam roznych znajomych, pracuje w takim miejscu gdzie widze dziesiatki ludków dziennie i wiem kto ma powodzenia a kto nie ...to widac :O

Gość gość
Też chciałem stać się bad boyem ale nie potrafię tak o zwyzywać kogoś, powiedzieć w normalnej rozmowie "k***a", czy po prostu klepnąć kobietę w pośladki. Zawsze uczono mnie, że kobietę należy szanować nie umiem inaczej czy już zawsze będę ciepłą kluchą??

Gość Od Bartok
Najwazniejsze to byc autentyczny, wtedy kazdy jest badboyem :D

Gość Heniu
Wywal tą czapkę z gimbazy, spodnie w których wyglądasz i chodzisz jakbyś popuścił a zainwestuj w poprządny, gansterki beret, dobrego fryzjera i sklep z ciuchami. Zapuść brodę a ogol glacę, wypoleruj ją by błyszczała się w słońcu. Kup sobie odpowiednie szkła kontaktowe (polecam "oczy wilka" - takie jakie miał Wiedźmin) a wysmol się na te hipsterskie g...o dobre dla dzieci. I mów normalnie, czyli krótko, konkretnie, głośno i na temat. Pij dużo piwa i jedz cebulę. Strasz babcie i małe dzieci - bądź sobą w końcu :)

Gość Borys_Śląsk
Pewność siebie nie wystarczy jak nie masz choć trochę przystojnej facjaty no chyba że dziewczyna też niezbyt urodziwa to co innego.

ja mam propozycje :D wyślij mi swoje zdjęcie i jeśli chodzi o wygląd to zobaczę co da się zrobić. a jeśli chodzi o zachowanie, to przestań o sobie mówić, że jesteś ciepłą kluchą- uwierz w siebie i juz!:)

Gość gość
charakteru sie nie zmieni, autor to wlasnie klucha , a klucha s********m nigdy nie bedzie to tak jakby gruba baba nagle zachciala zostac baletnicą