Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam sily. 300 facetow napisalo do mnie do na sympatii w ciagu 1 dnia :(

Polecane posty

Gość gość

nie nadazam przebierac tych wiadomosci, polowa z nich to taka do wziecia, a kilku tak z 5-10 to naprawde atrakcyjni. I nie wiem ktorego wybrac :(

Gość gość
To życzę powodzenia ja z tysiąca wyluskalam tego naj naj , za dwa miesiąca o tej porze bedziemy juz małżeństwem

Gość gość
pokaz fotke

Gość Bartek NY
widocznie wyglądasz jak dziffka :classic_cool:

Gość gość
fajnie;) masz w czym wybierać;) jak dział kadr który dostał 300 CV. teraz pozostaje Ci juz tylko selekcja i rozmowy kwalifikacyjne...hihi

Gość dcwczx
teraz juz wiem czemu dziewczyny nie odpisuja na portalach randkowych

Gość Od Bartok
dcwczx, spojrzales w lustro?:D

Gość Bolek Zdun
to będą Tobie koleżanki zazdrościć, każdy wieczór spędzisz z innym facetem na koszt faceta , kawy się napijesz gratis, do tego szarlotka albo kremówka , przez cały rok , kobiety to jednak mają wspaniałe życie !

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz??

Gość gość
cholerne proxy!! :( nie podam nicku, bo bedziecie tam do mnie pisac z anonimowego i robic sobie jaja :P nie wygladam jak dziffka, a przynajmniej takich dziffek nie widziałam jeszcze :classic_cool: jestem ubrana cnotliwie, prawie jak arabka, tylko na łbie nie mam chusty :) z urody jestem przecietna. gość - z tysiąca - ale miałaś tysiac w miesiac/tydzien/dzien? jak Ci sie to udało? skad wiedzialas,ze to ten? nie bałaś się,że przegapisz jakiegoś innego? sex maraton hahaha dobre! :D gość- dokładnie mam takie samo skojarzenie! randkowy HR! :D tylko jak wybrać tych najlepszych... tak żeby finalnie zostało z 3-5 maksymalnie... dcwczx - wiesz co, jakis czas temu mialam tam profil, pisalo do mnie moze z 2-4 dziennie, wtedy odpisywalam, ale majac 130 wiadomosci w ciagu 17 godzin nie daje rady nawet odczytać! wybieraj laski mało uczęszczane,mało odwiedzane profile. aha i nie narzucaj się - mam takiego typa jednego co pisze do mnie kilka razy i nie rozumie,że nie mam ochoty z nim pisać. najlepiej - puść oczko do dziewczyny, jak Ci odpusci to wtedy odpisz, wtedy jest cien szansy że jest zainteresowana.

Gość gosc.24
a ja sie zrazilam do sympatii, najpierw spotkalam sie z chlopakiem z ktorym swietnie sie dogadywalam-wspolne pasje , tematy do rozmow, okazalo sie ze jest aseksualny! Spotkalam sie z kolejnym i z nim bylam 7mies razem-ten z kolei stawial seks na pierwszym miejscu..czasami czulam sie jak obiekt do zaspokajania jego pragnien, moje pragnienia schodzily na dalszy plan.. rozstalismy sie , poki co mam dosc sympatii i chlopakow

Gość gość
Trochę żalę trochę chwalę - przez całe ostatnie pół roku nie otrzymałam wiadomosci od tylu facetow co w jeden dzien :D to jest fajne, a niefajne jest to,że spodziewałam się mniejszego odzewu. Mam za duży wybór. Bolek Zdun - o tak to na pewno nie, nie poszlabym na randke z kims kto mi sie nawet nie podoba, szkoda mojego czasu, i place za siebie, nie lubie byc nikomu dluzna.

Gość gość
ale jak to aseksualny? jak to wyszło? tak powiedział? czy nic nie robił w kierunku - łóżko - zbliżenie - może był nieśmiały? może prawiczek? ja za to jestem chyba aemocjonalna :( tak chciałam mocnych wrażeń,ale czuję,że nie zakocham się:( :( :( podoba mi sie tylu facetów :( na sympatii kilku, do tego CMM, moj sasiad, 2 kolesi z grupy,jeden koles z uczelni....rany :( sama nie wiem do ktorego cos czuje :( wstaję rano i czuję się szczęśliwa :) w którym jestem zakochana?

Gość gość
moi aktualni faworyci : 1. 23 lata 2. 24 lata 3. 27 lat. minimum - 179cm maksimum 191. ten nizszy wyglada jak Yevhen Konoplyanka :D dlatego wpadl mi okno :)

Gość Od Bartok
dawaj linki:D

Gość gość
Gosciowa ta od tysiąca Było tysiąc w ciagu miesiąca, pisałam z kilkoma zawsze wszystkim grzecznie odpowiadałam -"przepraszam ale nie mam czasu" To nie była sympatia tylko badoo, Ignorowalam zbokow. Z trzema sie spotkałam i trzeci okazał sie strzałem w 10 tke, po 1.5 miesiącu zawiesilam swoją działalność gdy juz znalazłam swój ideał. Ps wszędzie mozna spotkać fajnych ludzi nawet z kafe mam kilku znajomych ;)

Gość Centrum Namierzania Blogowego
już namierzyłem Twój profil :D 50tka w nicku :classic_cool::D

Gość gość
eh Ty :O :( to jak już to zrobiłeś to powiedz mi czy wyglądam lepiej niż na pozostałych fotach, które widziałeś? :O

Gość gość
badoo?! ooo jak tam jest? nigdy nie byłam! po historiach koleżanek...że sami zbocy i obcokrajowcy tam siedzą odechciało mi się. Na sympatii głównie Polacy chociaż i murzyn puścił do mnie oczko :D (a ostatnio sporo mówiłam o murzynach:P ) ale jednak wolę białego faceta...a w ogole to nawet nie wiem czy nie chcę być dalej singielką :(

Nie hejtujcie. Na sympatii nie trzeba mieć nawet zdjęcia, a wyposzczeńcy i tak masowo piszą, więc to nie jest żadne chwalenie się, jeśli ktoś pisze, że ma tam skrzynkę zawaloną wiadomościami :D

Gość gość
p.s skoro mnie tam znalazłeś to oznacza,że masz tam konto :classic_cool: dziewczyna wie o tym? :classic_cool:

Gość gość
Na wszystkich fotkach wygladasz dobrze, ale ta jest bardziej naturalna! :D :D mam tam fake konto ktore zalozylem rok temu gdy wspominalas o koncie na sympatii :D niestety wtedy nie udalo mi sie wytropic Twojego profilu :classic_cool:

Gość gość
rok temu miałam dwa konta ;) na jednym czarno-białą fotkę w zasadzie szarą, z kompa, na drugim coś a la murzynka ;D i ściemniałam,że jestem Francuzką :D (faceci pisali do mnie po angielsku :D) ale miałam ubaw... tu jest zero photoshopa! jestem z siebie dumna :P no nie wiem czy na tamtych wygladalam dobrze, w koncu nie chciałeś mnie 😭 :( :classic_cool:

Gość gość
u to szacun,że nie zapomniałeś hasła :classic_cool: ja za każdym razem usuwam konto i zakładam nowe :P piszę teraz z jednym kolesiem, ładny w hooooj ale wydaje mi sie,że głupawy :( 😭 z kolei inny fajny ale dość brzydki

Gość gość
czarno-biala ktora mi wyslalas na maila? :classic_cool: no, no jak wiadomo na tym forum Francuzek nie brakuje :D:D:classic_cool: bardzo dobrze, ze nie ma photoshopa, takie fotki bardziej sie podobaja i przykuwaja wzrok :D ale przeciez tu nie chodzilo o urode 😭:(:classic_cool: bo uzywam zazwyczaj dwoch hasel, ktore troche modyfikuje dodajac rozne cyfry :D a kont nigdy nie usuwam, bo zawsze moge kiedys wrocic, a nie chcialoby mi sie zakladac wszystkiego od nowa :D skoro tylu facetow do Ciebie pisze to masz w czym przebierac :D ps: i jak potoczyly sie Twoje losy na uczelni? :classic_cool:

Gość gość
o uczelni napiszę chwilę później, póki co jakoś mdło mi :( od tego nawału... hmm nie chodziło o urodę? :classic_cool: więc o -- intelekt? :classic_cool: czy o to że jestem poyebana? :classic_cool: . . 😭 :D :D:D

Gość gość
a nie pamietam czy to tamto, tyle Ci wysyłałam:D a w ogole mam tyle fot na kompie,że sie w tym jeszcze nie pogubiłam :D dostałam propozycje 2000 tys uwaga nie za sex! wiec o co moze chodzic? :classic_cool:

Gość gość
o roznice w charakterach i upodobaniach :D oj tam znowu tyle, tylko 4 + 1 ktora wstawilas na forume, chyba z pociagu :D po co trzymasz tyle zdjec? :D robisz jakis album albo wstawiasz je na fejsika? :D:D tzn. 2 mln? :D to pewnie jakis spadek :D

Gość gość
2 tys. na fejsiku mam malo,nie wiem czemu wstydze sie fotek :D oraz lajków :O czuje sie wtedy jakas zobowiazana innym do lajkowania :O :O :O jasne róznica w charakterze 😭 a ciągle ze mną piszesz :P powiedz prawdę :P jestem lekko nawiedzona? tak serio serio, bo teraz nad sobą pracuję :classic_cool: odmieniam charakter :classic_cool: a upodobania? że nie gram w gry i nie ogladam tych samych filmów :P kurde , piszę z takiej bramki proxy że nie pokazuje mi emotek tylko smiech.gif, pechowiec. gif co to koorna jest :(