Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam sily. 300 facetow napisalo do mnie do na sympatii w ciagu 1 dnia :(

Polecane posty

Gość gość
to pewnie chodzi o sesje zdjeciowa albo cos :D ja na fejsiku w ogole nie wstawiam fotek :D mam moze 5 na ktorych jestem oznaczony :classic_cool: jesli ktos nacisnal "lubie to" to znaczy, ze mu sie spodobalo i tyle :D nie musisz na sile lajkowac zdjec tej osoby, bo to bedzie dziwne i sztuczne w chooj :D przeciez popisac zawsze mozna, nie bedzie z tego dzieci :D tak serio serio to czasami masz dziwne fazy gdy uprzesz sie na jeden temat, ale taki Twoj urok :D pff, charakteru tak latwo nie zmienisz :classic_cool: bardziej chodzilo mi o upodobania fizyczne :D przeciez jestem zupelnym przeciwienstwem tego co lubisz u facetow :D pewnie ta bramka ma wylaczone wykonywanie skryptow i wyswietlanie obrazkow :classic_cool:

Gość gość
tzn. upodobania co do wygladu zewnetrznego, bo upodobania fizycznie glupio brzmi :D

Gość gość
nie brzmi głupio, załapałam w każdym razie :classic_cool: dochodzę do wniosku,że nikt mi sie nie podoba, coś się wypaliło, przepaliło. Jakiś zwój? coś tam w środku :( dzisiaj patrzyłam na jednego kolesia z grupy z rozczuleniem przypominał mi zwierzątko. Bardzo często facetow oczy kojarzą mi sie z oczami zwierzątek :( i gdy taki na mnie patrz to mysle,że to małe zwierzątko i żal mi jakoś : ( :( :O

Gość gość
ja zwykle lajkuję jakieś kretyńskie foty, wygłupy :D np koles zalozyl szpilki :P zwierzeta lajkuje, i zdarzylo mi sie lajkować "bejbiki" :O głownie dlatego,że to fajnie patrzec jak kolezanki sie rozmnażają :D

Gość gość
no wlasnie, wiec pewnie szybko bym Ci sie znudzil :D:classic_cool: a z jakimi konkretnie zwierzatkami Ci sie kojarza? :classic_cool: ja nic nie lajkuje i nie pisze komentarzy, jestem duchem na facebooku :classic_cool: nie czuje potrzeby naciskania "lubie to" gdy cos mi sie spodoba :D mam nadzieje, ze lajkujesz polskie bejbiki, a nie jakies arabskiej krwi :classic_cool:

Gość gość
jasne,ze tak, zadna z moich kolezanek nie rozmnozyla sie z ciapatym :) to glownie karierowiczki piczki na erasmusach sie brataja z ciemnymi. aale np. fajne dziecko to takie 2-3 letnie, widac kolezance ladnie corka urosla, ale takie bejbiki kilkutygodniowe?! :O dla mnie wszystkie wygladaja identycznie!! konkretnie male zwierzatka...np . chomiki :( kocham male zwierzatka... ale duze tez ;) tez malo udzielam sie na fejsie, statusow nie wstawialam chyba z 6 miesiecy :P w zasadzie to komcie na fejsie są głupie i naciągane :O

Gość gość
co myślisz o Karateka 22 ? :classic_cool:

Gość gość
w ogole to z jednym kolesiem pisalam z czkawkowego mejla :O i nie wiedzialam jak to zmienic, na wp. żeby zamiast czkawka wyswietlao sie moje imie, boje sie demaskacji 😭 miałam też zamiar wklejać tu teksty niektórych kretynow :O ku przestrodze :classic_cool: ale nie wiem czy to zgodne z prawem :( jak sądzisz?

Gość gość
ale tak sobie mysle, na tej fotce wygladam ladniej niz w realu :O to oszustwo troche :O ;/

Gość gość
a co z ta blondyna z ktora bylas na wakacjach w Turcji i ktora romansowala z ciapatym? :D dla mnie tez wszystkie wygladaja tak samo, chyba ze maja jakies wady wrodzone :classic_cool: a szczury? :classic_cool: ja mam fejsa prawie od 4 lat i nigdy nic nie publikowalem :D taki ze mnie dzikus :classic_cool: jakis marny nasladowca prawdziwego prawika, nawet nie zwracam uwagi na jego tematy :D raczej istnieje mala szansa zeby koles siedzial na kafe i akurat Cie kojarzyl :D takze mozesz spac spokojnie :classic_cool: i tak sie o tym nie dowiedza i nic z tym nie zrobia, ale to troche nieladnie publikowac prywatna rozmowe :classic_cool: chyba ze kolesie przesadzali na maksa i byli chamsy to wtedy nie miej skrupułów :D

Gość gość
bo mam 50 lat :classic_cool: hm a widziales jaki temat zalozylam na glownej? hahahha turlam sie po prostu...tyle osob sie nabrało... (skopiowalam temat innej dziewczyny i podrasowałam :D) szczury też są super ;) piekne, madre/.... chcialabym miec jednego .. tamta od turka? ten turek ją olał :D zablokował na fb :D tak miał jej dość, a mnie nie zablokował, no ale ja mu nie nudzę, w ogole nie piszę do ludzi..taka aspołeczna jestem...

Gość gość
nie widzialem :( tak jak pisalem, teraz rzadko wchodze na forume i nawet nie che mi sie przegladac tematow :classic_cool: ten od razu rzucil mi sie w oczy i wiedzialem, ze to Ty :D a weza albo pajaka? :classic_cool: albo ultra wielkiego rybika, ktorego prowadzalabys na smyczy? :D heheeh turek król :D pewnie trula mu doope 24/7, chciala przyjmowac islam i jechac do niego :D ja czasami rozpoczynam rozmowe, ale zazwyczaj z tymi osobami z ktorymi jestem blisko :classic_cool: a do pozostalych nie chce mi sie pisac, bo po co? :D

Gość gość
pajakow nie lubie, tylko takie malutkie...takich sie nie boje, ale wiekszych sie boje straszliwie :O :( chociaz jak moj ex mial ptasznika to bylam gotowa poglaskac :classic_cool: ale zabronil mi ... to samo weza...dotknelabym...ale zeby hodowac - NIE . bo trzeba karmic mysiami :( rybiki spoko elo, moge hodowac :D nawet wieksze... zalozylam temat o klekaniu i bieganiu na kleczkach za facetem :D :D

Gość gość
tak chciala do niego jechac, planowala przyszlosc, zastanawiala sie jak rodzina zareaguje na turka, na muzulmanina... mowila ze beda miec ladne dzieci :D ...i takie tam marzenia...

Gość gość
ja nie lubie an wezy ani pajakow :classic_cool: gdyby cos takiego na mnie szlo to bralbym to co jest najciezsze pod reka i pozbylbym sie gada :classic_cool: zacznij hodowac golebie, bedziesz miala wlasne stadko, ktorego kazdy w miescie bedzie Ci zazdroscil :classic_cool: juz widze :D calkiem sporo osob dalo sie zlapac jak na tak pozna pore :classic_cool: hhehe wiedzialem :D powinienem zostac ekspertem ds. ciapatych i ich relacji z polkami :classic_cool:

Gość gość
ale wiesz...ladne laski raczej z ciapatymi sie nie wiążą :D desperatki...ale to nie chcę oceniać, bo moglabym tez byc w takiej sytuacji - czuc sie cholernie samotna... nie do pozazdroszczenia to jest. ja akurat jestem sama dlugo dlugo a nie czuje sie samotna... w dodatku kafe namąciła mi w głowie - obiecałam sobie po tym banie że opuszczę kafe na zawsze ale jakos nie moge :O chcialabym byc normalna... jakis szwarcenegeld do mnie napisal :O wkurzaja mnie ci faceci... nic mnie juz nie cieszy :(

Gość gość
tzn wiesz zabic w obronie wlasnej ok, ale ja ogolnie nie umiem... sam wiesz...napisales,ze spusicles rybika? to tak serio czy dla zgrywy? mi zal nawet jak musze pacnac muche albo komara! przeciez to chore... a czlowieka nieraz chetnie bym zabila ... tzn nie kazdego. jakbym mogla bez konsekwencji zabic kogos o kim dowiedzialabym sie,ze np katuje zwierzaki...poza tym zabic czlowieka...to jest cos... nie uwazasz? jakas magia... chociaz wiem,ze to co pisze jest chore :O a moze nie jest...

Gość gość
jesteśmy gościnni zbereźniku :)

ale ktora to autorka bo ona ponoc ze zbokami nie gada wiec musze wiedziec do kogo nie pisac..? :D:P

Gość gość
a taka jedna, już poszła spać, ja natomiast jestem gościnna :classic_cool: zwłaszcza w kroku 👄

Gość gość
a ja Ciebie nie muszę sprawdzać 👄 Duchu 😍

Gość gość
zazwyczaj wiaza sie z nimi pasztety, bo w Polsce nikt ich nie chce, a one potem dorabiaja sobie teorie jaki to ich Alladyn jest boski w porownaniu do Polakow :classic_cool::D ja tez nigdy nie czulem sie samotny, widocznie jestem wyprany z emocji :( przeciez jestes normalna wiec nie zadreczaj sie :D w sumie beka z kolesi, siedza na tej sympatii chooj wie ile i tylko czekaja az jakas nowa loszka zalozy konto :D serio, nie lubie gdy robale chodza w moim mieszkaniu :classic_cool: a w wannie najczesciej mozna spotkac albo pajaki albo rybiki :classic_cool: wtedy zawsze traktuje je strumieniem wody :classic_cool: muchy i komary zabijam z dzika rozkosza, bo za bardzo mnie irytuja i przeszkadzaja mi w spaniu :D czy magia? przeciez to nic trudnego i nic niezwyklego :classic_cool: ale niestety, prawo i wartosci spoleczne und moralne tego zabraniaja :classic_cool:

Gość gość
czym Cię zmroziłam ? zaraz Cię rozmrożę 👄 widzisz to przeznaczenie, wyczuwam Cię na kilometr mój Książe Cafe 😍

no spoko, jesli bzyknalem Cie i nie pamietam to wybacz mi prosze! napewno bylas najlepsza... :D:P

Gość gość
hahah Alladyn :D ale co do Polaków - na ulicy żaden nawet sie za mną nie obejrzy :O a na sympatii piszą jak dzicy..nie rozumiem tego... zresztą już mi wszystko jedno... też jestem sprana z uczuć, ale ja stara proca,a Ty taki młody powinieneś być pełen werwy, zresztą wydawało mi się,że jestes romantykiem, a z drugiej strony takim..no jaki zawód miał Stańczyk? błazen? tzn kpiarz... taki kpiarz...cynik... ja sie taka od kafe zrobiłam... pamietasz jak pisalam o exie? pisałam,że płaczę itp. potem sie z tego cyrk zrobił...tragiczna emocja stała się emocją komiczną...tu wszystko traci sens :(

Gość gość
Duszku Kafe, nie bzyknąłeś mnie - Ty mnie bzykasz cały czas, nawet teraz gdy patrzysz w monitor czuję jak zbereźniesz osaczasz wzrokiem me ciało, palce na klawiaturze wyklepują rytm na mojej membranie wrót rozkoszy...ooo