Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stillo3x

JAKI JEST WASZ STATUS SPOLECZNY? za jakich sie uwazacie?

Polecane posty

Gość alfred ma racje
Alfred pisze mądrze :) racja ja tam żebrak jestem nic nie mam nic nie zarabiam chodzę obdarta ;/ bez auta mieszkania a tel komórkowy komuś ukradła i piszę teraz do was ;/ i co wierzycie ?:)

Gość gość
Jak mi ukradną - to nie będę miała i po problemie! :-D :-D

Gość Ale kasy macie :)
1. Szukam pracy,stawiam że znajdę za 1400-1600 zł Mąż 2000zł 2.blok ok 40-50 metrów,z mężem-dzieckiem 3.- 4.Nie pożyczam,nie odkładam 5.nie bogata,ale z głodu też nie umieram, stać nas na wyjście od czasu do czasu do kina,czy na mcdonalda(rzadko,bo nie zdrowe).

jak chcecie trzymać dużą sumę w banku to koniecznie BEZ dostępu internetowego bo wam zakoszą no i podglądacze internetowi mogą zobaczyć ile macie. X Jak wchodzicie na stronę banku z kontem internetowym to podglądacze widzą ile macie.

Gość Ale kasy macie :)
To jednak plus z tej strony że nic nie mam :D

Gość Ja tam bankom nie ufam i
nie trzymam kasy w banku. Mam sejf w domu. Jednak i tak najbezpieczniej trzyma się w słoiku pod materacem. Myszy nie zjedzą.

Gość gość
A ja robię przelew int. ale nie mam milionów,tylko grosiki więc bierzta :D

pomysł z sejfem to fajna sprawa. X Ale z kartą do bankomatu to też fajna sprawa bo można sobie wybrać pieniądze gdzie się chcę i o każdej porze dnia i nocy.

Gość gość
1. ile mniej wiecej zarabiasz? 2500zl 2. mieszkasz w domu czy bloku, na ilu m2, sam czy z rodzicami? w mieszkaniu 50m2 3. jesli masz auto to o jakiej mniej wiecej wartosci? 15 000 4. ile miesiecznie odkladasz/ pozyczasz bo brakuje do "1-ego" odkladam ok. 500-700 zl miesiecznie jesli nie mam wiekszych wydatkow 5. uwazasz sie za bogatszego/biedniejszego czy przecietnego? przecietny

Gość gość
Jeszcze do mojego postu wyzej. Mieszkam z narzeczonym.

Gość lawendowa ona
1. ile mniej wiecej zarabiasz? 1800 netto 2. mieszkasz w domu czy bloku, na ilu m2, sam czy z rodzicami? dom 100 m2 , sama 3. jesli masz auto to o jakiej mniej wiecej wartosci? nie mam, zbieram odłożyłam już 3 000 , a kosztuje 8 000 4. ile miesiecznie odkladasz/ pozyczasz bo brakuje do "1-ego" około 500 zł 5. uwazasz sie za bogatszego/biedniejszego czy przecietnego? przecietna

Gość gość
Kto te tematy dla mitomanow wymysla

Gość Ja tam bankom nie ufam i
Kiedyś facet mi zapłacił 120 tys zł. Był w szoku,że chciałam gotówką. Zapakowałam w reklamówkę. On pyta, czy ja się nie boję z takimi pieniędzmi jechać. A ja mu na to,że przecież nie wyglądam na taką, co z pieniędzmi po ulicy chodzi to raczej nikt mnie nie napadnie.

Gość cafe center
silikonowy rozpowszechniony lewicowozapatrzony

Gość cafe center
z mężem-dzieckiem=prosty rachunek

Gość cafe center
lavender też tu był:(

Gość A jaaaa.... mam 24 lata
1. ile mniej wiecej zarabiasz? BEZROBOTNA 2. mieszkasz w domu czy bloku, na ilu m2, sam czy z rodzicami? z rodzicami w domu, dużym.. 3. jesli masz auto to o jakiej mniej wiecej wartosci? ok 6 tys. 4. ile miesiecznie odkladasz/ pozyczasz bo brakuje do "1-ego" Nie pożyczam bo mam oszczędności , ale też nie odkładam 5. uwazasz sie za bogatszego/biedniejszego czy przecietnego? Biedna....

Gość cafe center
łam

Gość czerwonePaznokcie.
1. najniższa krajowa + premie, wychodzi najczęściej ok 1700 netto 2. mieszkam w bloku, we własnym mieszkaniu 3. nie mam auta, nie mam nawet prawa jazdy :( ale mój facet z którym mieszkam ma:) 4. hmmm ani nie pożyczam ani nie odkładam:) jak mi brakuje to dostaję od rodziców albo chłopaka 5. uważam się za biedniejszą..

Gość gość
czlowiek ityligentny nie obnosi sie ze swoim bogactwem nie chwali co za ile kupil.wazne to co ma sie w srodku. pieniadze samochody domy wezmiecie do grobu

Gość gość
pamietacie goscia ktory jakis czas sie ukrywal.udawalo mu sie to dopoki nie poszedl do mediow.ZATEM LEPIEJ SIEDZIEC CICHO I NIE SZPANOWAC