Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aby do przodu8

CO BYSCIE ZROBILY NA MOIM MIEJSCU- do ktorej szkoly byscie zapisaly swoje dzieck

Polecane posty

Gość aby do przodu8

Mam syna ktory na drugi rok idzie do zerowki :) Sama chodzilam do tej podstawowki poniewaz jest w miare blisko (ok 20 min piechota). Sama tam chodzilam ale fakt, ze jestem ze wsi to zarowno ja jak i dzieci z tej mojej okolicy bylismy dyskryminowani przez faceta ktory uczy teraz plastyki a zostal dyrektorem szkoly przez znajomosci :O Wlasciwie nie tylko on byl takze facet od polskiego ktory ewidentnie sie na mnie "uwzial" czesto mnie pytal i stawial niesprawiedliwe niskie oceny ( bylam swietna z polskiego bo duzo czytalm) Przezywalm horror przez tych dwoch typkow. Teraz jeden z nich zostal dyrektorem drugi zmarl na serce jeszcze w mlodym wieku. Nie chce zeby moje dziecko bylo traktowane w ten sposob :( a pewnie bedzie, bo ja temu bylemu nauczycielowi nie mowie "Dzien dobry" Jak go widze to przechodze na druga strone ulicy, kiedys nawet wybuchlam smiechem na jego widok. :D Nie potrafie zapomniec ani przebaczyc temu hoojowi.

Gość gość
opowieść ok, ale pytania nie rozumiem, opisz tędrugą szkołę czy coś, skąd wiesz jak będzie. ja bym jednak nie zapisala tutaj chociażby z powody traumy żeby codziennie ich ogądac jak będziesz go odbierać ze szkoły ;-/

Gość aby do przodu8
mam inna szkole w okolicy ale tam jest duzo dalej a na "naszym" podworku sa dzieciaki ktore chodza do tej szkoly a jsli zapisze mojego do tej drugiej to bedzie taki wyalienowany z towarzystwa bo wszyscy chodza tam...

Gość aby do przodu8
Bez przesady , nie amm znowu traumy ale taki zal do nich do mojej mamy , ze nie zareagowala , ze mnie nie obronila. Tamta szkola to sa tzw slumsy gdzie chodza dzieci "rozpuszczone" troszke ;) a poza tym poziom nauczania tam jest stosunkowo niski, wiem bo kolezanki corka tam chodzila a teraz w LO ma same zagrozenia i to co semestr tak jest.

Gość aby do przodu8
podnosze

Gość gość
To chyba nie jest trudne, wybralabym szkole nawet te dalej polozona ale gdzie dziecko mialoby kolegow z podworka niz ta, z ktorej mam koszmar e wspomnienia...

Gość gość
Na twoim miejscu puściła bym dziecko do tej pierwszej szkoły, skoro ten nauczyciel jest teraz dyrektorem to zakładam że plastyki już nie uczy, wiec nie będzie miał kontaktu z twoim synem na codzień. A jesli by się zdarzyło, że twoje dziecko będzie dyskryminowane to możesz przecież zadziałać, w dzisiejszych czasach takie coś jest nie do pomyślenia. Twój synek na pewno wolałby chodzić do zerówki ze swoimi kolegami.