Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę już dziś urodzić! Mam dość, czy to się nie skończy samo ? :(

Polecane posty

Gość gość

Jutro mam sie klasc do szpitala na wywolanie, juz robilam co moglam zeby wywolac, przyspieszyc sama. szyjka miekka rozwarcie male jest, dzieciak umiejscowiony w pozycji juz startowej, w kanale... i NIC!!! WSCIEKNE SIE JAK NIE URODZE DZIIIIIIISSS :(:(:(:(:(:(

Gość gość
Mam juz wrazenie ze tak bede chodzic w ciazy do konca zycia :( z dzieckiem wszystko w porzadku, ma sie chyba az za dobrze skoro nie chce wyjsc...

Gość gość
uspokój sie, jutro urodzisz... O co tyle krzyku :O

Gość gość
o gówno jak nie wiesz o co. ostatnie dni daja w kosc. a wywolywanie jest beznadziejne, wiec sie nie dziwie.

Gość gość
:(:(

Gość gość
no zrobcie cos :(

Gość gość
:( wsciekne sie, juz mam dosc tego wszystkiego!! i te hormony!!

Gość gość
dzis jeszcze sprobuje 2 godzinnych zakupow i seksu a potem juz pewnie zbraknie mi sil :( glupota!!

Gość Blanka23
Kochana przejdź się kilka razy na 7 pietro :D Moja kuzynka właśnie tak zrobiła, miała przenoszoną ciążę 2 tyg:D Pokręć bioderkami tak jak na hula hop, uprawiaj sex z mężem, stymuluj sutki, idź na długi spacer :)

Gość gość
biegam po schodach kilka razy dziennie w obie strony, bo mam pietrowy dom i sama szukam pretekstow zeby lazic, seks byl lacznie z manipulacja sutkami i sama tez caly czas je krece.. problem w tym ze u mnei brak skurczy! na ktg zadnym nie bylo, a normalnie czasem mi brzuch stwardnieje i pokluje i tyle. jakos slabo jak na przenoszona ciaze. a ja tak nie chce indukcji... pobiegam dzis po sklepie.

Gość gość
nie mam pilki ale zrobilam sobie wczoraj gore z poduszak i krecilam sie na niej az opadlam z sil i nawet jednego skurczu z tego nei bylo :( a na spacer lipa bo u mnie leje sciana deszczu

Gość gość
Ehh no współczuję Ci. Widocznie musisz poczekać do jutra.

Gość gość
juz sie nasluchalam i oczytalam o sposobach indukcji i dziekuje... chyba pojade tylko sie zbadac i sie nie zgodze na zostanie jak wszytsko bedzie ok i moze choc troche rozwarcie sie zwiekszy. a wtedy nie wiem, skocze na bungee zeby dostac skurczy. albo zjem dzis cos ostrego

Gość maria21
miałam termin na 10 czerwca i nic sie nie dzieje co drugi dzień jezdze do szpitala na badanie przeplyw krwi w pepowinie wyniki sa dobre a ja jeszcze nie urodziłam a to druga moja ciaza.

Gość gość
maria ja mialam na 6-go i tez wszystko gra ale cisza... powiedzieli Ci kiedy chca wywolac czy czekaja? u mnei w szpitalu ponad 7-10 dni nie ma mowy czekac...

Gość gość
maria ja mialam na 6-go i tez wszystko gra ale cisza... powiedzieli Ci kiedy chca wywolac czy czekaja? u mnei w szpitalu ponad 7-10 dni nie ma mowy czekac...

Gość maria21
lekarz kazal mi czekać do konca tygodnia chyba że bedzie sie coś dzialo to przyjechac do szpitala. jak nic nie bedzie sie dzilo to w piatek minie w szpitalu zostawi.

Gość maria21
po terminie 5 dni można czekac tak mi powiedział

Gość gość
a masz jakies objawy? czop odszedl albo odchodzi? u mnie podobno costam sie ruszylo.. ale nie wiem czemu brak skurczy :( moze taka moja uroda. a pierwszy raz mialas w terminie?

Gość maria21
ja pleć dziecka jest u ciebie?

Gość gość
no co szpital to obyczaj. moj powiedzial ze sa takie gdzie sie czeka 2 tygodnie jak dziecko jest w dobrym stanie. a tu nie chca powyzej tygodnia. spodziewalam sie ze urodze za wczesnie a tu takie cuda...

Gość gość
czekamy na córke. tylko cos niegrzeczna sie szykuje bo sie sluchac nie chce ze juz pora wyjsc hehe. a Ty? syn czy corka?

Gość maria21
pierwsze dziecko urodzilam przed terminem z oznakami przenoszenia zdrowa dziwczynke.a teraz niemam zadnych objawow dziecko jest r***liwe w brzuchu.teraz mam miec chlopczyka .

Gość gość
przykro mi. a ojciec dziecka (sprawca mąk) poczuwa się do odpowiedzialności? czy baluje z innymi kobietami?

Gość gość
o czyli ladnie, bedzie parka :) no moja tez bryka i to czasami mocno daje znac o sobie... ja wiem dokladnie ze mialam na 6, akurat wiem kiedy to sie stalo hehe. wiec sie troche niepokoje. moze nie mam takiej "urody" zeby rodzic naturalnie i miec skurcze? nie wiem juz sama. lekarz mnie uspokaja kaze czekac a ja juz mam dosc. stawy wszystkie lacznie z rekami mnie bola jak diabli. spac sie nie da.. eh

Gość gość
gosc z 12:20 a co ci przyszlo do glowy?... nie wszyscy mezczyzni to lajdaki hehe

Gość gość
ja tylko zadałam pytanie. a skąd wiem, że on to "nie wszyscy"? tylko Ty tak twierdzisz, dlatego dałaś mu dostukać się do ojcostwa.

Gość gość
lacznie z manipulacja sutka :DLDFLD

Gość gość
nic ci nie da latanie po schodach i inne wymysły miałam podobnie tylko ze wtedy nie zdawałam sobie sprawy jak niebezpieczne dla dziecka jest przenoszenie ciąży , dwa tygodnie po terminie i nic lekarze państwowy szpital na polnej w szpitalu mają olewkę nie chcieli wywołac jezdziłam tam przez dwa tygodnie i kazali czekać az w koncu wziałam lekarza prywatnego i podał na wywołanie co sie okazało dziecko przez ten czas żyło w zielonej wodzie płodowej do której zrobiło siku , PRZEZ KONOWAŁÓW straciłabym go w ostatniej chwili odbył się poród , mały zaczął oddychać dopiero w 5 minucie , poza zielonymi wodami był supeł na pępowinie nie potrafili wytłumaczyć kiedy to się stało i jak