Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa776

Na weselu spodobał mi się kolega narzeczonego :P Nie mogę przestać o nim myslec

Polecane posty

Gość gościówa776
Ejj no przecież nie bede zyc w celibacie teraz , to ze urodzilam dziecko a przypuścmy rozeszła bym sie z partnerem , to sobie moge korzystać z zycia póki mogę , ja jestem takiego zdania , nie bede w zwiazku to bede szukać kogos odpowiedniego , a zeby znalezc to trzeba sie najpierw spotykac. Wiec do tych co sie czepiaja ze nowy konkubent , to jak mam znaleźć sobie np przyszlego meza tego jedynego skoro nie wolno mi sie z nikim spotykac ?? :D:D PARODIA :D Do konca zycia sama z dzieckiem , co za baby :D Ludzie 21 wiek

Gość gość
No 21, a ty jesteś w 19 chyba, bo jak byś trochę myślała to byś wiedziała, że spotykać się możesz, ale dziecko powinno być od tego z daleka i nie znać twoich lowelasów. Jak chodzisz na randki to zostawiasz dziecko z kimś z rodziny, albo z opiekunką, a nie spędzasz czasu z lowelasem we trójkę. Teraz kapujesz? :o Jak już jesteś pewna, że lowelas myśli o was poważnie i ma zamiar się z wami związać na lata i popiera to działaniami, a nie tylko coś tam pieerdoli, żeby cię dłużej dźgać w piiczę, to wtedy wprowadź do związku dziecko. Tak to się robi poprawnie jak się ma dzieci na karku, a nie od chuuja strony. A jak ci to nie pasuje, to po kiego ci było to dziecko?

Gość gościówa776
Matko , przecież ja nigdzie nie napisałam że bede spotykac sie z dzieckiem , masakra skad wy Takie teksty bierzecie wymyslacie dla adrenaliny ?:D Akurat tutaj caly czas o tym pisze ze dziecko bym wprowadzila dopiero wtedy gdyby zwiazek byl juz pewny a nie po miesiacuy znajomosci :D

Gość gość
No a gdzie by to dziecko było w czasie twojego randkowania? Masz w ogóle kogoś do opieki nad nim? Sorry, ale to trochę dziwne, że do tej pory się nie wyprowadziłaś skoro podobno masz gdzie........ Dlaczego?

Gość gościówa776
Po prostu :) szkoda ze na kafeterii nie mozna juz normalnie pogadac tylko teat przeistacza sie na inny , NArka :)

Gość gość
Już 2-3 razy padło to pytanie? I co? Brak odpowiedzi i fakt, że nadal mieszkasz z twoim kolesiem świadczy prawdopodobnie o tym, że się nie możesz wyprowadzić bo nie masz dokąd. Nie masz też z kim zostawiać dziecka. Kropka. I to jest normalna rozmowa. Czego ty niby oczekiwałaś? Ciumkania jak do bezdzietnej nastolatki? Życzę ci więcej dojrzałości.