Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta ;(

i co dalej....

Polecane posty

Gość rozdarta ;(

Byłam z facetem 8 miesięcy, niestety jego rodzina nie akceptowała mnie (jestem rozwódką z dzieckiem). Cały czas mu do głowy kładli różne bzdury i zawsze był po mojej stronie i mnie bronił... Niestety po ostatniej awanturze z jego rodziną zmienił sie. Stwierdził że potrzebuje czasu aby to przemyśleć, e nie wytrzymuje tego i nie wie co robić. Kiedy go dzisiaj zapytałam czy w ogóle chce być ze mną odpowiedział że chciałby, ale nie wie..... Nie mam pojęcia co o tym myśleć i co robić. Czy walczyć o ten związek czy odpuścić bo nikogo nie można zmusić do miłości:(

Gość załamana ;(
co wy o tym myślicie?? Co robić?? :(

Gość rozdarta ;(
co wy na ten temat myślicie?? Co dalej robić??

Gość rozdarta ;(
proszę pomóżcie, bo nie wiem co robić - walczyć czy odpuścić... serce każe walczyć a rozum odpuścić ;(

a mieszkacie razem czy z rodzicami moim zdaniem jak bardzo go kochasz to walcz. A o co poszło ze stanął nie po twojej stronie jeśli można wiedzieć

Gość rozdarta ;(
Od czasu porodu mam problemy z obnizonymi narządami rodnymi. Teraz zauważyłam, że przy napieraniu stolca czuć to wyraźnie przez pochwę, bo się obniża. Muszę sobie wepchnąć spowrotem to wybrzuszenie, aby stolec wstawił się prawodłowo. Nie wiem, czy piszę jasno. To dziwne, bo czuję parcie na stolec, ale on zamiast wstawiać się gdzie powinien napiera na ścianę pochwy. Do tego mam hemoroidy... Masakra. Jak temu zaradzić? Ma ktoś tak?

Gość gość
Daj foto pochwy

Gość rozdarta ;(
nie mam cyfrówki

Odpuść,bo oprócz synka poslubisz tez jego mamusię,która Ci NIGDY nie odpuści.Tak ma moja znajoma.Teściowa ma już 80 lat,ale w łyżce wody by ją utopiła.A mężuś biega do mamusi na kazde zawołanie. Znajoma jest w tej chwili zgorzkniałą babą,zdradzaną od wielu lat.Przeje...

Gość rozdarta ;(
widać komuś sie nudziło i wypisuje bzdury po moim pseudo, ale spoko z niedorozwojami nie ma sensu walczyć :( teraz z matką nie utrzymuje kontaktów a mnie twierdzi że kocha, ale boi się zaryzykować, że nie wyjdzie i tak się rozstaniemy, po prostu nie wierzy, że nam się uda. Nie potrafi podjąć decyzji...