Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Winietki do wypisywania spotkał się ktos?

Polecane posty

Gość gość

Hej, jako że wiele osob u mnie nie wie kim będzie jego osoba towarzysząca, mam zamiar zamówić puste winietki i po prostu wypisać, spotkaliście się kiedys z czymśtakim na slubie? czy lepiej po prostu określenie " osoba towarzysząca" ?

Gość gość
Ja dzwoniłam do każdego jakieś dwa dni przed weselem, tzn. do tych u których osoby towarzyszącej nie znałam, a takich przypadków było zaledwie kilka, i dopytałam o imię i nazwisko osoby towarzyszącej. A tak późno żeby właśnie nie okazało się ze ktoś zmienił chłopaka czy się z kims rozstał. Jakoś wydawało mi się to bardziej sympatyczne niż sadzanie gości przy karteczce z napisem "osoba towarzysząca". Ale z drugiej strony, niczego niewłaściwiego w tym nie ma,

Gość gość
Zawsze możesz wydrukować imię i nazwisko na zwykłym papierze i nakleić to na gotową pustą winietkę. Może lepiej to będzie wyglądało niż napisane długopisem A jak lepiej pisać? Osoba towarzysząca Ania - Osoba towarzysząca Osoba towarzysząca Ani Tylko słowo "Osoba" powinno być z dużej litery? Na zaproszeniach pisałam "z osobą towarzyszącą" małymi literami, ale może na winietkach wypada z dużej bo ta winietka już sie odnosi do konkretnej osoby

Gość indianeczka87
napewno lepiej wypisac po nazwisku jeśli masz taką możliwośc. Ja będę zamawiać z drukiem z 2 tyg. wcześniej i sama nie wiem czy robić os.towarz czy wydzwaniać i pytac jak te osoby się nazywają..

Gość gość
a ja wlasnie mam problem bo musze zamowic winietki z miesiecznym wyprzedzeniem i jest kilka osob ktore po prostu nie wiedza z kim beda. Jest takich osob chyba 5. A zalezy mi na tym zeby winietki byly kompletem do zaproszen stad taki termin(