Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczyna mnie przerażać

mam dość dziecka sąsiadki - prawie codziennie przychodzi

Polecane posty

Gość gość
Tez mam taka sasiadke która probowala swoje nbiewychowane bachorzyska do mnie posylac :P Zaczelam mwoic ze jade na zakupy, do babci itp. wiec musiały isc do domu. A potem jak prezychodzily to mowilam żeby szly do domu bo ja mam robote i nie mam czasu ich pilnować. Nie jestem niczyja niania. A Ty powinnas pwoiedziec sąsiadce żeby brala sobie dziecko bo Ty nie masz czasu jej pilnować. Oprzytomneij dziewczyno bo zostaniesz sąsiadki darmowa nianka.

Gość gość
do sąsiadki nie dociera co z tego że zrobisz jej awanturę skoro dziecko będzie samo przychodziło i wystawało pod ogrodzeniem, następnym razem dzwoń po policję powiedz że małe dziecko błąka się samo po okolicy już oni dalej pokierują sprawę do mopsu a baba dostanie nauczkę, nie możesz brać na siebie odpowiedzialności za to dziecko jak mu się coś stanie to ta baba powie że było pod twoją opieką i ciebie pociągną do odpowiedzialności, takie puszczanie samopas małego dziecka zagraża jego zdrowiu i życiu, a jak wpadnie pod samochód w drodze do ciebie? pomyślałaś o tym? pies ugryzie? porwie pedofil? później mama nie będzie miała skrupułów by ciebie ciągać po sądach i żądać odszkodowań, dzwoń na policję przynajmniej będą mieli w papierach takie rzeczy i będzie dowód przeciwko babie a ona sama dostanie nauczkę