Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasia 21laaaaat

alimenty uznanie ojcostwa - partner za granicą pomocy

Polecane posty

Gość kaaasia 21laaaaat

Witam was wszytskie ;-) Niedawno wróciłam ze Szkocji , i dowiedziałąm sie że jestem w ciąży . Moj były partner który jest ojcem, nie jest polakiem , nie wiedzielismy oboje o ciązy , dowiedzialam sie dopiero po powrocie , spozniajaca sie miesiaczke uznalam jako zmiany klimatu, przez latanie samolotem, sama nie wiem jak to sobie tłumaczyć . Jestem w 22 tygodniu, ojciec dziecka go nie uznał , nazwał mnie szmatą , i raczej nie chce go więcej widzieć na oczy . Chcę złozyć wniosek o alimenty, jakie musze podjąc kroki, zauwazywszy ze On mieszka za granicą . Czy jesli nie przyznaje sie do ojcostwa, uniknie płacenia alimentow ?

zapytaj na emito - kama będzie pewnie coś wiedzieć, ale bez badań genetycznych się chyba nie obejdzie

Gość kaaasia 21laaaaat
Mam tylko nadzieję że on będzie płacił za te badania bo ja jestem w 100% pewna że dzidzia jest jego .

to ma chlop przerypane;-/ tak infatylna matka na dziecko;/

Gość kaaasia 21laaaaat
Bo co ? Bo zaszłam w ciąże ? Bo to pewnie tylko ja jestem za to odpowiedzialna ... ?! Owszem , nie jest to dziecko planowane , ale chyba oboje liczylismy się z tym, że uzywając prezerwatyw predzej czy później się to zdarzy . On tez chyba powinien poczuc sie do odpowiedzialności ! Chociażby trochę się zainteresować a nie mieć to w d***e