Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

wygl膮dam jak dziecko

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie, moja siostrzenica, kt贸ra ma 16 lat wygl膮da bardziej kobieco ni偶 ja teraz b臋d臋 szuka膰 nowej pracy, ciekawe jakie b臋d膮 reakcje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
no:) u mnie jak pojawi艂am si臋 pierwszy raz w pracy to niekt贸rzy spojrzeli na mnie jakby dziwnie hehe:) ale ju偶 jest ok:) jestem lubiana:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I to mi zaczyna sprawia膰 problem to 偶e wygl膮dam tak m艂odosmutas.gif bo na moje 30 urodziny jak si臋 mocniej pomalowa艂am ubra艂am szpilki i sz艂am po kole偶anki to us艂ysza艂am od dw贸ch dziewczyn: masakra jak ja nie lubi臋 takich ma艂olat co si臋 tak maluj膮. jak widz臋 takie panienki to mnie trz臋sie.!-no i jak tu 偶y膰?!trzeba ubiera膰 si臋 jak dziecko i chodzi膰 bez makija偶u haha Powiedzialy to kobiety,no tak.Moze jestes ladna i byly po prostu zazdrosne i szukaly pretekstu,aby tobie dogryzc?Malo jest mlodych dziewczyn,ktore sie mocno maluja?Takie akty zazdrosci to ja znam .Olej je.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
opowiem moja przygod臋 w sklepie: sta艂am w kolejne a taki facet spojrza艂 na mnie i m贸wi(by艂 lekko pijany): o jaka 艂adna dziewczyna a mo偶na wiedzie膰 ile ma lat?? - a ja m贸wi臋 30 a on zrobi艂 wielkie oczy wkurzy艂 si臋 powiedzia艂: JASNE chyba za 15 lat!. -

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ola艂am je. to by艂y jakie艣 dresiary po 17 lat. szuka艂y zaczepki. az tak mocno nie by艂am pomalowana. no ale im si臋 nie spodoba艂o i te szpilki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mozilla24
W pierwszych dniach mojej obecnej pracy kolega pyta: "Czy Ty masz 18 lat,偶e ju偶 pracujesz?" A ja sobie pomy艣la艂am, 偶e chyba jakbym nie mia艂a to bym teraz w szkole siedzia艂a. Jecha艂am kiedy艣 poci膮giem do pracy i w przedziale siedzieli ch艂opacy, kt贸rzy jechali do szko艂y i po wyj艣ciu z poci膮gu, jeden zamiast i艣膰 do szko艂y to poszed艂 za mn膮 i numer telefonu chcia艂...My艣la艂,偶e jestem od niego jeszcze m艂odsza a mia艂 z 18 lat.Masakra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja wygladam na 14.. a mam 18:/ Ludzie mysla ze do gimnazjum chodze, a ja juz liceum koncze i zaraz studia.. G艂upio mi m贸wi膰 ile mam lat, bo zdaje sobie sprawe ze na tyle nie wygladam:/ Mam 157.. Nienawidze swojego wzrostu.. Ale szpilek nosic nie b臋de, bo nie lubie to nie m贸j styl:/ Malowa膰 te偶 si臋 nie maluje, chyba, ze tusz.. G艂upia sprawa.. Wszystkie kole偶anki takie doros艂e, a ja taki dzieciaczek przy nich..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
straszne :/ ja te偶 z dowodem chodz臋 do sklepu po papierosy dla taty (bo ja nie pale) . lubi臋 te miny sprzedawczyn:) jak widz膮 w dowodzie roku urodzenia 83:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mozilla24
Dla mnie jest to strasznie denerwuj膮ce kiedy w sklepie czy przy wej艣ciu na imprez臋 prosz膮 mnie o dow贸d. Kiedy艣 byli艣my z moim facetem w Anglii i poszli艣my na imprez臋. Oczywi艣cie umalowa艂am si臋, ubra艂am elegancko ale zapomnia艂am dowodu i nie wpu艣cili mnie. Nic nie da艂y t艂umaczenia mojego faceta,偶e nie jestem dzieckiem.G艂upio si臋 wtedy poczu艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masakra :( ja dziesi臋膰 lat temu by艂am na dyskotece :P maj膮c 20 lat. pokaza艂am dow贸d i da艂am 5 z艂 na wej艣cie to mi "bramkarz" oddal te 5 z艂 :P wesz艂am za darmo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to was tez pociesze .Bylam ostatnio na stacji benzynowej po fajki....i oczywiscie dowod osobisty...ale wyraz twarzy dziewczyn tam pracujacych byl bezcenny...wytrzeszczyly oczy jak kot srajacy na puszczy :D:D Mam 27 lat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no :) wyraz twarzy sprzedawczyn zawsze jest bezcenny ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaa tu wszystkie wygl膮daj膮 mega m艂odo ..偶e kto艣 wygl膮da m艂odziej o pare lat to uwierze ,ale szczerze m贸wi膮c nigdy nie widzialam 30-latki wygl膮daj膮cej na 16 czy 18

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zreszta mnie te偶 sie pytaj膮 czasem czy jestem pe艂noletnia ,a mam 25 lat ,albo obcy ludzie m贸wi膮 na ,,ty" ,ale uwa偶am ,偶e wygl膮dam na osobe pe艂noletni膮 ,a jak bede mia艂a te 30 lat raczej nie bede sobie udowadnia膰 na sile ,偶e wygladam na 16 bo to praktycznie nie realne . 30 latka mo偶e wygl膮da膰 na 25 powiedzmy ,ale nie na nastolatke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem facetem i wed艂ug mnie kobieta wygl膮daj膮ca m艂odo nie powinna mie膰 z tym problemu. W jednym ze sklep贸w, do kt贸rego chodz臋 na kasie siedzi dziewczyna, kt贸ra wygl膮da bardzo m艂odo. Widz膮c j膮 pierwszy raz by艂em rzeczywi艣cie zdziwiony, 偶e jaka艣 dziewczynka siedzi na kasie :) Ale logika podpowiada艂a, 偶e przecie偶 nikt by nie zatrudni艂 osoby niepe艂noletniej. Dziewczyna ma oko艂o 23 lat, a ja jestem wprost zauroczony jej urod膮. Jest baaardzo 艣liczna i to, 偶e wygl膮da m艂odo nie jest wcale problemem. Chodz膮c do tego sklepu nie mog臋 si臋 napatrze膰, jednak na patrzeniu tylko si臋 ko艅czy, poniewa偶 mam 偶on臋 :)

Udost臋pnij ten post

Hahaha, mam tak samo jak Wy ;) Te偶 jestem strasznie niska (przebije was wszystkie - 140 cm wzrostu), mam dziecinny g艂os, nawet malowanie si臋 nic mi nie daje :D Kiedy艣 mia艂am tak膮 sytuacj臋, 偶e przyszed艂 listonosz i spyta艂 si臋 "dziewczynko, umiesz pisa膰, bo tu jest list do podpisania" :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika213123
no mi te偶 sie zdarzaja takie sytuacje. po pierwsze mam 27 lat , a studiuje na 3 roku wiec wsrod mlodszych osob ,ale zawsze studenci nawet z innych rocznikow do mnie mowi膮 per ty , a pe艂no jest u nas nauczycieli akademickich w moim wieku . No i sytuacje typu pani w hotelu przy rejestracji zapytala sie czy jestem pe艂noletnia , policjant spisuj膮cy zeznania tez ( ukradli mi pieniadze), czesto g贸wniarze w wieku 18 lat zagaduj膮 itd , no i tez ludzie m艂odsi ode mnie m贸wi膮 per ty ,a nie pani. wi臋c 艣miem twierdzi膰 ,偶e wygl膮dam m艂odziej ni偶 mam lat :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika213123
a niska nie jestem bo mam 165 wzrostu , jestem szczup艂a ,ale mam wyra藕ne biodra , talie wiec mo偶e to twarz poprostu mi m艂odo wyglada ;)zawsze wyglada艂am troche m艂odziej ni偶 na swoj wiek od dziecka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 28 i te偶 mam ten sam problem. Wcze艣niej jako艣 udawa艂o si臋 co jaki艣 czas kupi膰 bez dowodu ale od paru miesi臋cy nie jestem w stanie kupi膰 sobie w og贸le ani jednego piwa. M膮偶 obok, obr膮czka na r臋ce, ca艂a sterta zakup贸w i 1 piwo. Przez 10 lat to mnie cieszy艂o jak pytali a teraz mnie to wnerwia i ju偶 ostatnim razem pani dosta艂a opierdziel. W pracy te偶 jak jestem w terenie to ludzie my艣l膮, 偶e robi臋 jakie艣 zadanie do szko艂y na zaliczenie. Moja mama za to wygl膮da na 30-35 a ma 52 ju偶 niebawem :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dwa dni temu by艂am z szefow膮 w szkole 艣redniej. Ona posz艂a do dyrektora porozmawia膰 a ja zosta艂am si臋 na korytarzu. Wysz艂a i zacz臋艂a mnie szuka膰.Nawet nie widzia艂a, 偶e praktycznie stoj臋 przed jej nosem. Dopiero jak pomacha艂am to zauwa偶y艂a mnie w艣r贸d licealist贸w. Powiedzia艂a, 偶e wygl膮dam jak uczennica w艣r贸d r贸wie艣nik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mlodo wygladam
witajcie w klubie :) Ale ja sie z tego ciesz臋, mam 23 lata, wygl膮dam na 18. Jak sie pomaluje mocno i odpowiednio ubiore to wygladam na 20. Tez jestem niska, mam 158 cm. Mam dlugie, jasne wlosy i dziecinna twarz. Ale dla mnie to atut, zwlaszcza jak patrze na niektore kolezanki, ktore sa w moim wieku a wygladaja na 30 lat :D ja przynajmniej dlugo zachowam mlodosc, jak mi stuknie 30 to bede wygladac na 25 max :P

Udost臋pnij ten post

no tak kole偶anki zazdroszcz膮 偶e jak m艂odo wygl膮damy. ale s膮 sytuacje 偶e sie ma ju偶 tego do艣膰. a przynajmniej ja. jak mnie facet wy艣mia艂 w sklepie. spyta艂 ile mam lat. powiedzia艂am 偶e 30 a on TA JASNE CHYBA ZA 15 lat. - to mo偶na sie zdenerwowa膰. teraz ju偶 nie mowie ile mam lat. nie b臋d臋 sobie nerw贸w psu膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 taaa tu wszystkie wygl膮daj膮 mega m艂odo ..偶e kto艣 wygl膮da m艂odziej o pare lat to uwierze ,ale szczerze m贸wi膮c nigdy nie widzialam 30-latki wygl膮daj膮cej na 16 czy 18 No ja mam z kolei 27 lat,czyli prawie 30 i szczerze mowiac nie kupie fajek albo alkoholu bet dowodu....

Udost臋pnij ten post

Kobietki - jestem jedna z Was. W grudniu skoncze 21 lat a ludzie daja mi 16. Na ogol jakos sobie z tym radze, zaakceptowalam swoj wyglad i staram sie ignorowac irytujace komentarze lub obrocic je w zart, jednak przyznam szczerze, ze czasami nie jest to takie proste i potrafi zdenerwowac. Kiedy 3 lata temu zaczynalam studia (mialam wtedy jeszcze 17 lat - poszlam na studia rok wczesiej) podczas wycieczki po kampusie uczelni student prowadzacy wycieczke podszedl do mnie i z uroczym usmiechem powiedzial: "a Ty to pewnie jestes mlodsza siostra ktoregos ze studentow?" Nie mogl uwierzyc kiedy oznajmilam mu ze mam 17 lat i zaczynam pierwszy rok studiow. Za 3 tygodnie zaczynam 4, ostatni rok studiow. Jeszcze przed tegorocznymi wakacjami kiedy jechalam na uczelnie i kupowalam bilet u kierowcy, ten spytal mnie czy chce bilet normalny czy ulgowy. Dwa tygodnie temu bylam ze swoim facetem i jego mama na rejsie statkiem. Kiedy podeszlismy do kasy kupic bilety, sprzedawca zaproponowal nam bilet rodzinny (dwoje doroslych i jedno dziecko). O kupnie alkoholu czy wejsciu do klubu bez dowodu moge oczywiscie tylko pomarzyc. Ale najlepsze sa reakcje ludzi kiedy widza mnie z moim facetem. Jest w moim wieku ale wyglada na starszego. Ludzie daja mu 25 - 27 lat. Jest bardzo wysoki (197cm) i postawny, ma tez bardzo dojrzala twarz co w polaczeniu z moimi 156 cm, filigranowa sylwetka i dziecieca twarzyczka wyglada komicznie ;D Zazwyczaj nie przejmuje sie opinia innych na temat tego jak razem wygladamy ale czasem niestety przykre lub krepujace sytuacje daja nam w kosc. Rok temu wybralismy sie do Wenecji. Gdy meldowalismy sie w hotelu kobieta w recepcji nie za bardzo wiedziala czy dac nam klucz do pokoju, wielokrotnie sprawdzala nasze dowody a mimo wszystko miala watpliwosci. Myslala pewnie ze bylam ofiara pedofila xD Kiedy Moj facet przedstawil mnie swojemu wujkowi - ten wzial to za zart i nie uwierzyl ze rzeczywiscie jestem jego dziewczyna. Nawet jego wlasna matka po pierwszym spotkaniu ze mna oznajmila mu ze "przeciez ja wygladam na 12 lat!" Mam 16-letnia siostre, jest wyzsza, ma bardziej kobieca sylwetke i ogolnie rzecz biorac wyglada dojrzalej ode mnie. Nasza dalsza rodzina od kilku lat ma watpliwosci ktora z nas jest starsza. Jej daja - 21, a mi 16 lat. Za rok koncze studia i bede musiala zabrac sie za szukanie pracy w zawodzie i musze przyznac ze sama mysl o tym mnie przeraza. Mam w glowie obraz pracodawcy na rozmowie kwalifikacyjnej zadajacego mi pytanie: "Dziecko, gdzie twoi rodzice?" :/ Tak jak ju wczesniej napisalam, z niektorych takich sytuacji sie smieje, inne doprowadzaja mnie do szalu. Najbardziej wkurza mnie to, ze czesto ludzie nie traktuja mnie powaznie, oraz to ze przez swoj dzieciecy wyglad nie czuje sie kobieta, mam kompleksy i psychiczna blokade przez poznawaniem nowych ludzi bo boje / krepuje sie ich reakcji. :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blablablahbl
kto艣 narzeka, 偶e ma 157? Ja mam 20 lat i 145. Do tego jestem dziecinna, a na domiar z艂ego brzydka. Co ja mam powiedzie膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 i uwa偶am to za du偶y plus :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina

Ja 3 tygodnie temu sko艅czy艂am 33 lata. Wygl膮dam na 16-17 i to jest m贸j koszmar. Jestem niska -152 cm, mam dziecinn膮 twarz i wyka艅cza mnie to. R贸wie艣nicy nie chc膮 si臋 ze mn膮 zadawa膰 na d艂u偶sz膮 met臋 no bo nie paasuje do nich - widz臋 偶e nie potrafi膮 traktowa膰 mnie normalnie, powa偶nie. Faceta nie mam, raczej si臋 mn膮 nie interesuj膮. Dzieci te偶 nie. Zreszt膮 pisz膮c ten post 3 godziny przed p贸艂noc膮 w sylwestra siedz膮c samej w domu samo m贸wi za siebie o moim 偶yciu. Mam wra偶enie 偶e z wiekiem wygl膮dam coraz m艂odziej - w ci膮gu ostatnich lat schud艂am i to mnie jeszcze odm艂odzi艂o. Wychodz膮c z domu czuj臋 si臋 okropnie. A ubieram si臋 kobieco - eleganckie bluzki, 偶akiety, zawsze obcasy, ale to i tak nic bo wcale nie wygl膮dam jak doros艂a kobieta. Wszyscy m贸wi膮 mi na ty, ka偶dy mnie lekcewa偶y聽 i patrzy na mnie z g贸ry. Tak si臋 tu艂am po 艣wiecie bez sensu i celu.

Pozdrawiam w sylwestrowy wiecz贸r

Karolina

Udost臋pnij ten post