Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Velvet she

Którędy do erotycznego?

Polecane posty

Gość Velvet she

Czy na tym forum pozostał jeszcze Ktoś normalny, dorosły... a nie tylko popaprańcy, pseudopodrywacze, dzieciak, gołe c**y i duch w dwudziestu ośmiu wcieleniach? Seksu się odechciewa czytając te erotyczne "wypowiedzi". :classic_cool:

Gość Najszybszy w mieście
ja jestem dorosły , tylko z Tą normalnością jest problem

jestem dorosła......ale czy normalna ??? co jest definicją normalności ??? ;) czasem mam po prostu oderwac się od codzienności i pozwolic sobie na małe odchyły..chociażby tutaj :P

Gość gość
Velvet she--i kto się tutaj oddzywa? idż w chuuj

Vanyla - o to przepraszam, nie wiem dlaczego sądziłam, że to forum erotyczne dla dorosłych. :classic_cool: Co tam kryteria, co mnie one. :-D

Velvet a widziałaś w dzisiejszych czasach forum erotyczne gdzie przebywaliby dorośli ? :D

Gość gość
Velvet she--teraz udajesz kobiete to dlaczego byłaś facetem na ogólnym?Poyebało ci się ??

Gość dresiarz z kIasa
jestem napalony na ciebie wiesz?❤️

Gość dresiarz z kIasa
co się dzieje znów jestem pomarańczka??:(

Gość dresiarz z kIasa
Jesteś beznadziejną flądrą:D

VIP tak mają. ;) nie zwracaj na niego uwagi, dresiarz z k"l"asą jest jeden. on może co najwyżej jadać ochłapy z pańskiego stołu. ale skończmy temat nieudolnego podszywacza, jak poszukiwania TEGO mężczyzny? tamten temat chyba umarł, przez remont forum.

Jak się odechciewa sexxxu jak ja czytam kafe i 3 razy dziennie muszę się zaspokoić.;)takie to wszystko erotyczne !

Poszukiwania, poszukiwania... daleko w polu. Zbyt dużo minusów, mało plusów. cukierek29, nauczysz mnie?:-P

Velvet she No mogę Cię nauczyć,czemu nie ? To podobne do gry w szachy :dobrze wystawiam wieżę konkretnie obstawioną i atakuję królową !Wszystko na oczach króla ;),jak trzeba to z pomocą przychodzi "ogier" tzn koń-skoczek . Królowa musi być totalnie zdominowana ;)

dresiarz, raczej nie nadaję się na chłopkę. Tylko seks w traktorze pozostał w sferze fantazji.

Lubiekiedy :) Pewnie że gram w szachy -byłem najlepszy na oddziale całym w psychiatryku ;) x Velvet she ;) Nie tyle szachy ile sama królowa,na jej widok mi często kuutas staje i rusza wyobraźnia.;)